طیف های زاید و به هم ریخته در فوتوشاپ ؟!

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام
یه سوال اساسی.
وقتی با گرادیانت ها تو فوتوشاپ کار می کنیم، بعضی موقع ها یه طیف های نا مرتب میاد و پیکسل ها به هم میریزه و به اصطلاح میشکنه و مرتب نیست! مخصوصا کارهای چاپ! واسه ی همینه هم بعضی ها خودشونو راحت می کنن و
رنگ یکدست می گیرن واسه بک گراند طرح! واسه ی رفع این مشکل باید چیکار کرد ؟

microsite

Member
فکر کنم دوتا مشکل وجود داره:

(بی احترامی به تخصصتون نباشه) فکر کنم شما با رنگ های cmyk کار نمیکنید.. گام اول رفع مشکلات چاپ استفاده از کدرنگهای پنتون و ترکیب اصولی شماره رنگها برای استفاده از حداقل ترکیب رنگ برای رنگ مورد نظر هست. به طور مثال یک نارنجی استاندارد شامل ۱۰۰درصد رنگ زرد و مقداری بین ۳۰ الی ۷۰ درصد رنگ magenta است.

برای حرکت اصولی طیف ها بهتر است بین رنگ مبدا و مقصد فقط یک کد تغییر کند مثلا از زرد به قرمز فقط افزایش magenta وجود دارد
و حرکت از رنگ آبی به قرمز احتمالا در چاپ دچار مشکل خواهد شد
کد:

lalehzar

New Member
جسارتاً مطلبي رو هم بنده عرض كنم خدمتتون
با توجه به سوال اين دوستمون كه مشكل خود من هم بود ( البته قبلاً و الان رفع شده )

اگر شما طبق گفته هاي دوست عزيزمون microsite طيف رنگها رو درست انتخاب بكنيد و باز هم همين مشكل رو داشته باشيد به دو دليل خواهد بود
1 - مشكل دستگاههاي مربوط به چاپ كه متأسفانه اغلب مواقع هم همين طور هست و دستگاه هاي قديمي و ارزون قيمت در چاپ پيكسلها به مشكل برميخورن و بهتره با يك دستگاه ديگه و چاپخونه ديگه كارتون رو تست بكنيد
2 - مشكل صفحه نمايش و مانيتور كه خيلي كم پيش مياد ولي احتمال داره كه صفحه نمايش شما تصوير رو شكسته نشون بده ولي در چاپ مشكلي نداشته باشيد .
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا