طلا كوب يا سيلك يا .... ؟

سلام دوستان
به دنبال راهي براي چاپ روي سطوحي مثل جلدهاي گالينگور و چرمي، فولدر هاي پلاستيكي، جلد مدارك و امثالهم هستم.
به جز سيلك آيا راه مناسبي هست كه دردسرهاي سيلك(ساخت دارو و تاريكخانه و شستشو و ...) رو نداشته باشه؟
آيا طلاكوب حرارتي به درد اين كار ميخوره؟
(توضيح: خودم با راهنمايي هاي همين فروم و مطالعات جنبي يه دستگاه چاپ سيلك ساختم و باهاش چاپ هم كردم ولي با دردسر و اتلاف وقت زياد )
روشي مد نظرمه كه نياز به شرايط خاص محيط نداشته باشه؟
و هزينه تهيه اون هم بالا نباشه؟
و سوال دوم آيا تنها راه چاپ روي خودكار و نايلون سيلكه؟
ممنون:rose:

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
دوست عزیز:
تفاوت‌های بین دو روش اسکرین و چاپ حرارتی در مواردی که شما اشاره کردین بستگی به طرح و نقوشی که شما مایل به چاپ اونها هستین داره. البته همونطور که خود شما می دونین با استفاده از روش اسکرین نقوشی که شما قادر به چاپ اونها هستید محدوده‌ای از تصاویر خطی تا ترام دار رو پوشش می‌ده. طبیعی هم هست که اگر شما قصد چاپ با روش‌های غیرصنعتی رو داشته باشین زمان و هزینه بیشتری باید صرف بشه. روش چاپ حرارتی هم البته مزایا و محدودیت‌های خودش رو داره و اصولا نمی‌شه با اون تصاویر ترامه رو به خوبی چاپ کرد. اما این روش از حیث تجهیزات و لوازم مورد نیاز سهل الوصل تر هست و شما با سرمایه گذازی کمتر می تونید تصاویر و نقوش خطی ( بدون سایه روشن ) رو با اون روش چاپ کنید که البته محدود به فیلم مورد استفاده طلاکوب و بسته به اندازه مورد نظر شما هم خواهد بود. در حقیقت شاید مقایسه این روش‌ها کاری منطقی نباشه چون هر کدومشون محدودیت‌ها و مزایای خودشون رو دارن اما از حیث دردسرها شاید روش حرارتی کم دردسر تر باشه.

موفق باشید
امین زردوزی

AVAXTM

Member
چاپ سیلک یک معقوله ی کاملا پیچیده و در عین حال وسیع میباشد که در اکثر موارد با نگاهی اجمالی از آن میگذرند
سیلک علمی کاملا اکتسابی میباشد که فقط و فقط در تجربه کردن به دست می آید !
همینطور که دوست عزیزمون در بالا فرمودند هر کدوم از دو روش مزایا و محدودیت هایی دارند ولی در کل اگر میخواهید از طرح در کار خودتون استفاده کنید و تعداد و تیراژ کارتون بالاست بهترین و کم هزینه ترین روش سیلک هست ! ولی .... !!! همینطور که در بالا عرض کردم نیاز به تبهر و تجربه داره و اگر شما فاقد هر دوی این ها باشید مطئنا هزینه بالا رفته و نمی توانید کار را با کیفیت مطلوب تحویل دهید .

از راهنمايي دوستان ممنونم.
درسته من اصلا نمي خوام وارد مقوله سيلك بشم چون شرايط كاريم به نحوي نيست كه وقت زيادي براي اين كار داشته باشم.
و چاپي كه مد نظرم هست هم بدون ترام يا سايه روشنه.
ولي اطلاع زيادي از روي طلاكوب حرارتي ندارم! ميشه طلاكوب معمولي و حرارتي رو توضيح بدين و اينكه قيمت تجهيزات هر كدوم چقدره؟
و مزايا و معايب هر كدوم رو؟

جدیدترین ارسال ها

بالا