طرز ساختن كانتور كه تعداد دانلود رو نشون بده.

ramin_soft

Member
سلام كسي ميتونه كمك كنه؟
يه كانتور مي خوام كه آمار دانلود رو نشون بده؟

mohsenshahbazi

Active Member
اگه خودت پی اچ پی بلدی بگو تا برات توضیح بدم ..اگر بلد نیستی از لینک hakamn اسفاده کن

hakamn

Member
البته این یه برنامه آمارگیره که اون کار تو رو انجام میده. نخواستی هم من یه برنامه بهت میدم که برای هر لینک یه کنتور داشته باشی.

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛

آقا من چند وقت پيش يه سايتي رو گير آوردم كه وقتي بهش يه آدرس (لينك) رو معرفي مي‌كردي، بهت يه كد مي‌داد و مي‌گفت به جاي اون لينك، از اين آدرس استفاده كن و بعد يه كد مي‌داد كه مي‌تونستي بذاري كنار اون لينك و تعداد كليك رو خود اون سايت مي‌شمرد و در اون بخش كه كد رو گذاشتيد نشون مي‌داد!

اما متأسفانه آدرسش رو گم كردم و الان به شدت بهش نياز دارم! :cry:
كسي اين سايت رو مي‌شناسه؟
آدرسش رو داريد؟

ramin_soft

Member
mohsenshahbazi گفت:
اگه خودت پی اچ پی بلدی بگو تا برات توضیح بدم ..اگر بلد نیستی از لینک hakamn اسفاده کن
آقا محسن اگه PHP بلد بودم كه ...
متاسفانه بلد نيستم.

آخرین ویرایش:

ramin_soft

Member
hakamn گفت:
البته این یه برنامه آمارگیره که اون کار تو رو انجام میده. نخواستی هم من یه برنامه بهت میدم که برای هر لینک یه کنتور داشته باشی.

ممنون. ولي فكر نكنم اين كانتور به كارم بياد. برنامه دومي هم كه اگه امكان داشته باشه خوب مي شه.

ramin_soft

Member
Aftabgardan-cc گفت:
سلام؛

آقا من چند وقت پيش يه سايتي رو گير آوردم كه وقتي بهش يه آدرس (لينك) رو معرفي مي‌كردي، بهت يه كد مي‌داد و مي‌گفت به جاي اون لينك، از اين آدرس استفاده كن و بعد يه كد مي‌داد كه مي‌تونستي بذاري كنار اون لينك و تعداد كليك رو خود اون سايت مي‌شمرد و در اون بخش كه كد رو گذاشتيد نشون مي‌داد!

اما متأسفانه آدرسش رو گم كردم و الان به شدت بهش نياز دارم! :cry:
كسي اين سايت رو مي‌شناسه؟
آدرسش رو داريد؟

منتظر آدرستون هستم
..........................
تشكر

hakamn

Member
همون کانتر بهترین گزینه برای شماست. یزره میخواد فقط باهاش ور بری.

Aftabgardan-cc

Active Member
ramin_soft گفت:
منتظر آدرستون هستم
..........................
تشكر

آقا من كه گفتم خودم هم فراموش كردم، ضمن اينكه خيلي هم دنبالش گشتم، اما پيدا نكردم:sad:

به هر حال، بازم مي‌گردم، اگه پيدا شد، خبرتون مي‌كنم...

جدیدترین ارسال ها

بالا