طرح گرفیکی یا ستار العیوب

Abbas.graphic

New Member
سلام دوستان عزیز من عباس هستم و حدود 2 سال هست تو کار گرافیکم. برای اولین کارم تو این سایت بزرگ یه طرحی که دیروز تمومش کردم براتون میزارم تا نظر بدید.:rose:

God_is_My_love_by_dozli.jpg

برای دانلود عکس بزرگتر کلیک کنید

PrinceofCs

Well-Known Member
طرح جالبی شده میشد یه شیشه ی ماشین بزاری بهتر میشد و تو آینه بجای گل از یه تصویری که مثلا داری از کره زمین دور میشی بزاری.....
anyway its good

rasoooli

Member
خيلي زيبا شده .

ولي برداشت من اينه : " پيش به سوي آينده با نگاهي به گذشته "

.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
طرح خوبی شده
ایده ی جالبی هم داره
خسته نباشید
ولی به نظر من میشه پلاک را بهتر کار کنید یهنی هنوز جای کار باسه طبیعی تر شدنش هست
موفق باشید:rose:

Abbas.graphic

New Member
طرح جالبی شده میشد یه شیشه ی ماشین بزاری بهتر میشد و تو آینه بجای گل از یه تصویری که مثلا داری از کره زمین دور میشی بزاری.....
Anyway its good

دوست من مرسی از ایمکه که وقت گذاشتی و به طرح من نظر دادی

شاید نیتم مسخره بیاد برا بعضی ها اما :

یه ماشین رو تجسم کنید و اون آینه که داره پشت رو نشون میده . اگر خدا تمام عیب های انسان رو بپوشانه و انسان بدون هیچ گناهی باشه ، راهی که طی میکنه مثل داخل اون آینه میشه (بهشت)

Abbas.graphic

New Member
طرح خوبی شده
ایده ی جالبی هم داره
خسته نباشید
ولی به نظر من میشه پلاک را بهتر کار کنید یهنی هنوز جای کار باسه طبیعی تر شدنش هست
موفق باشید:rose:

مرسی عزیزم . بله حرف شما کاملا درست هست یکم پلاکش غیر طبیعی به نظر میرسه. انشالله در طرح های بعدی دقت بیشتری به خرج میدم.:oops::rose:

راستی بلاگ DA من آدرسش این هست : http://dozli.deviantart.com/

axomax

Member
طرح خوبیه ولی قبل از شما یکی این ایده رو پیدا کرده بود. وزارت محترم ارشاد امسال این پوشتر رو به مناسبت هفته دفاع مقدس چاپش کرد البته اون اجرای خوبی داشت.(با عنوان خون دلها خورده ایم)
ای کاش متن پایین رو نداشت. خسته نباشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا