طرح کارتونی
kambiz-g Member May 10, 2007 #2 سلام طرح جالبي شده اما مثل طرحهاي گذشته ات گيرا نيست به نظر من جاي كار داره و بايد بيشتر روش وقت بذاري يا علي كامبيز
سلام طرح جالبي شده اما مثل طرحهاي گذشته ات گيرا نيست به نظر من جاي كار داره و بايد بيشتر روش وقت بذاري يا علي كامبيز
kambiz.elf Member May 10, 2007 #3 سلام ترنم جان خيلي با حال شده آفرين چون اين سبك خودته نميشه ازش زياد ايراد گرفت . ولي به نظر من از كارهاي اولت كه گذاشتي پخته تر شده موفق باشي
سلام ترنم جان خيلي با حال شده آفرين چون اين سبك خودته نميشه ازش زياد ايراد گرفت . ولي به نظر من از كارهاي اولت كه گذاشتي پخته تر شده موفق باشي
M mostafa_cs Well-Known Member May 10, 2007 #4 خوب شده دوست گلم اما باز هم اون خطهای که گرانج شده رو از بین نبردی. همچنین خط بنفش دور گردنش زیاد جالب نشده. راستی چرا شما Jpeg ذخیره نکردی؟
خوب شده دوست گلم اما باز هم اون خطهای که گرانج شده رو از بین نبردی. همچنین خط بنفش دور گردنش زیاد جالب نشده. راستی چرا شما Jpeg ذخیره نکردی؟
1Gharibe Member May 10, 2007 #5 درود کار هات همیشه رو یه نقطه کار تاکید میکنه و رو اون قسمت بیشتر کار میکنی باقی ول میکنی به امون خدا ولی خوب داری پیش میری خیلی خوب
درود کار هات همیشه رو یه نقطه کار تاکید میکنه و رو اون قسمت بیشتر کار میکنی باقی ول میکنی به امون خدا ولی خوب داری پیش میری خیلی خوب
tarannom Member May 10, 2007 #6 ممنون از همه ی دوستان نظرهای خوب و سازنده ای دادین ..انشا الله تو کارای بعدی حتما بیشتر دقت می کنم ...
ممنون از همه ی دوستان نظرهای خوب و سازنده ای دادین ..انشا الله تو کارای بعدی حتما بیشتر دقت می کنم ...
Mandana Active Member May 10, 2007 #7 به نظر من روی موها خیلی بیشتر می تونی کار کنی بجز موها بقیه اش نسبتن خوب شده چاکرم موفق باشی