طرح ویژه ی طراحی رایگان امام علی (ع)

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوستان
به مناسبت روز پدر یک طرح گذاشتم که درخواست ها و مشکلات دوستان را حل کنم.
اسم این طرح امام علی (ع) است و لطفا اگه خواستید صدا بزنید به همین نام صداش بزنید.
یک طرح ویژه ی تابستان درست کردم که کارهایی از قبیل کارهای زیر را رایگان می خوام انجام بدم:

1- لوگو های شرکت
2- لوگو برای سایت
3- بنر و هیدر سایت(متحرک و ثابت)
4- کمک در گرافیک دوبعدی(در هر زمینه)
5- کارت ویزیت
6- مالتی مدیا

توجه کنید شرکت ها و کسانی که می خواهند از این طرح ویژه استفاده کنند می بایست در این تاپیک
فرم زیر را پر کنند.فقط همین خواهشا از دادن اسپم جلوگیری کنید تا کار به خوبی جلو بره.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام و نام خانوادگی:
اسم شرکت / سایت / دفتر /... :
در صورتی که سایت باشد ادرس آن:
توضیحات شما در مورد درخواستتان:
رنگ های پیشنهادی شما برای کار:
سایز یا سایز های کار:
کار به صورت چاپی است یا فقط در مانیتور قابل مشاهده است: بله خیر
اطلاعات اضافه ی شما در مورد کار:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه های طراحی های رایگان طرح ویژه ی امام علی (ع)

کار طراحی کاملا به صورت رایگان انجام می شود.ولی اگر کسی دوست داشت هزینه ای به صورت داوطلبانه
بدهد لطفا هزینه را از طریق سایت زیر پرداخت کند.خرج داوطلبانه ی این کار به قسمت کمک های عمومی
محک موسسه ی امور خیریه و کمک به کوکان مبتلا به سرطان واریز خواهد شد و شما هم در یک کار خداپسندانه
و کار نیک شرکت خواهید کرد در غیر این صورت این طرح هیچ اجباری از شما ندارد و هیچ مبلغی هم برای
کارهای خود از شما نخواد گرفت.
http://www.mahak-charity.org/internal.php?section=km
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به دلیل کمبود وقت این طرح هر سال در همین موقع ها (هفته ی روز پدر) برگذار خواهد شد و فقط می تواند
20 کار را بگیرد.از شما خواهشمندیم برای این که شرمنده ی شما نشویم سریعا کارهای خود را در همین تاپیک
با پر کردن فرم درخواست انجام بدید.20 طرح اول با موضوع کارها در پست اول قرار می گیرد و این تاپیک اگر مدیر
انجمن کمکی کند قفل می شود تا 20 کار سال بعد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بار دیگر خواهشمندمدر صورتی که می خواهید در این طرح شرکت کنید و در خواست بدید پست بدید و در غیر
اینصورت یا کلید تشکر را بزنید و یا پیغام خصوصی بدید.
به پست های غیر از طرح پاسخی داده نخواهد شد . سوال و جواب فقط در پیغام خصوصی.

با تشکر

Active Member
برای تبلیغ این طرح در همین فروم و در سایت های دیگر از امضای زیر استفاده کنید.

Header.gif

به این نکته توجه کنید این کار فقط تا روز 25 تیر ماه انجام می شود.

asirap

Member
سلام
طرح جالب و خدا پسندانه ایه
ممنون از شما
نام و نام خانوادگی:آرمان ک
در صورتی که سایت باشد ادرس آن: P30Archive.com
توضیحات شما در مورد درخواستتان: یک بنر برای معرفی سایت (در تبادل بنر ها)
رنگ های پیشنهادی شما برای کار: نظر شما؟
سایز یا سایز های کار: سایز استاندارد بنر
کار به صورت چاپی است یا فقط در مانیتور قابل مشاهده است: خیر فقط در مانیتور
اطلاعات اضافه ی شما در مورد کار:
خدا خیرت بده :rose:

سلام و عرض خسته نباشيد و تشكر .

نام و نام خانوادگی:ايلياد موسوي
در صورتی که سایت باشد ادرس آن: www.kashkul.com
توضیحات شما در مورد درخواستتان: یک بنر برای معرفی سایت (در تبادل بنر ها) ، مطالبي كه ميتونه داخل بنر باشه اعم هستن از : دانلود نرم افزار و بازي ، فيلم ، گالري عكس ، نرم افزار هاي اختصاصي كشكول
رنگ های پیشنهادی شما برای کار: سليقه خودتون ، فقط لطفا آبي نباشه

سایز یا سایز های کار: سایز استاندارد بنر
کار به صورت چاپی است یا فقط در مانیتور قابل مشاهده است: خیر فقط در مانیتور

aghamahdi

New Member
سلام
شما اومدی توی تاپیکی که من زده بودم و قبول کردید که برای من یک ینر طراحی کنید
اما هنوز هیج خبری نیست!
از طرفی چون شما قبول کردید بقیه دوستان هم کمک نمی کنند
پس یا لطفا به من لطف کنید و طراحی رو انجام بدید و یا توی همون تاپیک انصراف بدید
ممنونم

Active Member
دوستان
متاسفانه من یکی دو روزه گیر عوض کردن ویندوز و وصل کردن adsl بودم.
متاسفانه تا 3 روز دیگه اصلا وقت ساخت ندارم.اگر کمی صبر کنید همه چیز درست میشه.

Active Member
3
سلام ایلیاد جان .بفرمایید اینم کار شما امیدوارم خوشتون بیاد.
بعد از مشاهده ی کار نظراتتون را درباره ی ان به من پیغام خصوصی کنید
تا تاپیک از موضوع اصلیش منحرف نشود.

http://img.majidonline.com/show/209727/kashkol2.gif

---------------------------------------------------------------------------------------
کار بعدی فردا اماده می شود که بنر سایت صندوق قرض الحسنه است.

سلام . مرسي واقعا عالي و زيبا شده . راستي شما طراحي هم ميكنيد يعني منظورم اينه كه به طور ثابت براي گروه با دست مزد طراحي ميكنيد ؟

leasing

New Member
با سلام و خسته نباشيد ، فرم مشخصات تبليغ .
ام و نام خانوادگی مهدي رضايي هست .
اسم شرکت / سایت / دفتر /... ايران ليزينگ ميباشد .
سايت ، دومينش خريداري شده و شركت طراح ، داره طراحي ميكنه تا 2 هفته ديگر ولي حالا از 2 هفته قبل يك بنر هم داشته باشيم خوبه .
www.irleasing.com
توضیحات شما در مورد درخواستتان : لطفا مثل بنر سايت پي سي آرشيو اول آدرس سايت نمايان بشه ، بعد تو فريم هاي بعد بنويسه كه ( ليزينگ تراكتور ، ميني لودر ، كامپيوتر ، لپ تاپ و خودرو )
رنگ های پیشنهادی شما برای کار : من خودم طراح گرافيك نيستم شما خودتان لطفا رنگي رو در نطر بگيريد .
سایز یا سایز های کار : همان 468 در 60
کار فقط در مانیتور قابل مشاهده است
اطلاعات اضافه ی شما در مورد کار : فقط يك مقدار سنگين باشه لطفا زياد فانتزي نباشه .
با تشكر مجدد

Active Member
سلام ایلیاد جان
خدا را شکر که خوشتون اومد.در مورد در خواستتون بله انجام میدم.لطفا از طریق پیغام خصوصی درخواست بدید تا با هم صحبت کنیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام اقای رضایی درخواست شما در لیست کارها قرار گرفت ولی باید صبر کنید کار خیلی از دوستانی که قبلا سفارش دادند در حال
ساخته.من از اطلاعاتی که شما دادید سررشته ندارم اگه میشه پستتون را ویرایش کنید و در مورد این مسایلی که گفتید چند تا عکس و یکم اطلاعات بزارید.

با تشکر

آخرین ویرایش:

elder

New Member
نام و نام خانوادگی: حسین پیام
اسم سایت : انجمن تخصصی بسکتبال ایران
در صورتی که سایت باشد ادرس آن: www.slamdunk.ir
توضیحات شما در مورد درخواستتان: فروم ما اولین فروم تخصصی در زمینه بسکتبال هست و در اون بحث تبادل اطلاعات ... اخبار نظرات در مورد تیم های داخلی و تیم های خارجی و در کل ورزش زیبای بسکتبال صورت میگیرد ... فروم به زودی شروع به فعالیت میکند و برای آن بنر تبلیغاتی نیاز داریم ..
رنگ های پیشنهادی شما برای کار: نارنجی(روشن) - آبی - زرد
سایز : سایز بنر تبلیغاتی Width:468 pixels x Height 60 pixels
کار به صورت چاپی است یا فقط در مانیتور قابل مشاهده است: خیر < فقط در مانیتور قابل مشاهده است
اطلاعات اضافه ی شما در مورد کار: ضمنا بنده عکس های زیادی در زمینه بسکتبال دارم که میتواند به شما در طراحی کمک کند اگر مایل بودید با من تماس بگیرید تا عکس ها رو (که در سایز های مختلف هست) در خدمت شما قرار دهم .

اگر طرح شما به اتمام رسیده است ... تیم ما مبلغ درخواستی شما را متقبل میشود
ایمیل تماس در یاهو = SLAMDUNK_IR@YAHOO

r_hamidian

New Member
با سلام و خسته نباشيد ، فرم مشخصات تبليغ .
ام و نام خانوادگی رسول حميديان هست .
اسم شرکت / سایت / دفتر /... ايران ليزينگ ميباشد .
سايت ، دومينش خريداري شده و شركت طراح ، داره طراحي ميكنه تا 2 هفته ديگر ولي حالا از 2 هفته قبل يك بنر هم داشته باشيم خوبه .
www.irleasing.com
توضیحات شما در مورد درخواستتان : لطفا مثل بنر سايت پي سي آرشيو اول آدرس سايت نمايان بشه ، بعد تو فريم هاي بعد بنويسه كه ( ليزينگ تراكتور ، ميني لودر ، كامپيوتر ، لپ تاپ و خودرو )
رنگ های پیشنهادی شما برای کار : من خودم طراح گرافيك نيستم شما خودتان لطفا رنگي رو در نطر بگيريد .
سایز یا سایز های کار : همان 468 در 60
کار فقط در مانیتور قابل مشاهده است
اطلاعات اضافه ی شما در مورد کار : فقط يك مقدار سنگين باشه لطفا زياد فانتزي نباشه .
با تشكر مجدد

در تقاضاي قبلي اسم خودم رو نزده بودم اسم شريكم بود ... درستش كردم

Active Member
دوست عزیز اگه پست های توی این صفحه را می دیدید جوابتون را دادم.
سلام اقای رضایی درخواست شما در لیست کارها قرار گرفت ولی باید صبر کنید کار خیلی از دوستانی که قبلا سفارش دادند در حال
ساخته.من از اطلاعاتی که شما دادید سررشته ندارم اگه میشه پستتون را ویرایش کنید و در مورد این مسایلی که گفتید چند تا عکس و یکم اطلاعات بزارید.

جدیدترین ارسال ها

بالا