طرح های قبل از انفلاب مرتضی ممیز

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام خدمت تمامی مجید آنلاینی ها ویک تبریک به مناسبت انتخاب شدن مجید آنلاین در جشنواره وب ایران!:oops:
هدفم از این تاپیک معرفی کار های قبل از انقلاب استاد مرتضی ممیز هست البته خیلی ها ایشون رو میشناسن اما دیدم این نمونه کارها جایی جمع نشده!!
توجه : این کار ها بدون استفاده از فتوشاپ و یا حتی کامپیوتر بوده است همه ی کار ها با استفاده از هنر خود استاد و دست ایشان هست!
سایت استاد ممیز
کد:
[URL]http://www.momayez.ir/[/URL]
معرفی استاد توسط ویکی پدیا
کد:
[URL]http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C_%D9%85%D9%85%DB%8C%D8%B2[/URL]
از دوستان هم درخواست میکنم اگر نمونه ای از ایشون دارن که ممکنه بقیه ندیده باشن بیان و به اشتراک بذارن!
خب از 4تا شروع میکنم :
Momayez 35.jpgMomayez 5.jpgMomayez 10.jpgMomayez 8.jpg

javad2493

Member
با عرض سلام و تشکر از محمد عزیز
کار خوبی رو شروع کردید که هم جنبه آموزشی داره و هم یاد استاد ممیز رو دوباره زنده میکنه.
من هم چند نمونه از کارهای قبل انقلاب و زمان انقلاب ایشون رو دارم. پدر و عموی بنده هم یکی از طرفداران استاد ممیز در آن زمان بوده اند و از کارهای ایشان الگو میگرفتن. خودشون میگفتن به شخصه از آثار استاد خیلی چیزا یاد می گرفتن.
این مدل کارها با استفاده ار لیبل و شابلون و... در چاپخانه ها تولید میشده و کار بسیار پرزحمتی بوده. مثلاً برای ایجاد یک گرادینت از اسپری یا پمپ رنگ به صورت خاص و هنرمندانه ای استفاده میشده در حالی که الان این کار براحتی با فتوشاپ انجام میشه.

Momayez2.jpgMomayez3.jpgMomayez4.jpgMomayez5.jpgMomayez1.jpg

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
محمد جان محل تاپیکتون مخالف قوانین هست !
به محل مناسبش منتقل میکنم لطفا دقت کنید ممنون :rose:

javad2493

Member
چند نمونه کار دیگر:
Momayez 52.jpgMomayez 54.jpgMomayez 55.jpgMomayez 56.jpgMomayez 59.jpg

Momayez 60.jpgMomayez1.jpgMomayez43.jpgMomayez154.jpgMomayez235.jpg

Momayez 61.jpgMomayez 62.jpgMomayez 63.jpgMomayez 65.jpgMomayez 64.jpg

از بقیه دوستان هم خواهشمندم اگر مجموعه و کلکسیونی از کارهای قدیمی استاد ممیز دارند به اشتراک بذارن تا به مجموعه ی کامل تری برسیم.

javad2493

Member
چند تا نمونه کار دیگه هم گیر آوردم. من همش پوستر دارم. از بقیه دوستان انجمن هر کس لوگو یا هر نوع نمونه کار دیگه ای داره لطفاً به اشتراک بزاره.
Momayez 86.jpgMomayez 87.jpgMomayez 88.jpgMomayez 89.jpgMomayez 90.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا