بی بی کد طرح نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

این طرح جدید نما که تو ویپ تاپیکش هست رو آماده کردم و رفت برا اجرا.

فقط بگم طبق خواسته خودشون خیلی ساده و متقارن طراحی شده.البته برای بهتر شدنش میتونید نظر بدید.

تو مکس با دقت اتوکد مدل کردم و رندرش هم با وی ری گرفتم اولش میخواستم روش وقت بزارم و با فرای رندر بگیرم ولی این اخرش بیخیال شدم و با وی ری رندر گرفتم و با فتوشاپ هم کم پست پروداکت کردم.

attachment.php

این یه تست رندر با فرای بود که چون نخواستم روش وقت بذازم ادامش ندادم.......

attachment.php

این رو هم بگم که برای تکسچر آجر از این عکسی که از اجر مورد استفاده در نما گرفتم استفاده کردم و تو مکس و فتوشاپ یه تکسچر خوب و سیملس ساختم.

attachment.php

پیوست ها

• po2 R.jpg
    po2 R.jpg
    214.6 کیلوبایت · بازدیدها: 176
  • test  4.jpg
    test 4.jpg
    240.9 کیلوبایت · بازدیدها: 90
  • 1.jpg
    1.jpg
    396.3 کیلوبایت · بازدیدها: 91
آخرین ویرایش:

mohammadyzr

Well-Known Member
سلام
به نظر نور خوب شده اما متریالها و محوطه سازی خیلی ساده هستن، سعی کن روی پست هم بیشتر کار کنی.
امیدوارم موفق باشی.:paint:

Active Member
مرس محمد جان محوطه ای آنچنانی نداشت و لی متریال رو قبول دارم که ساده هست ایشاالله اگه وقت بشه برای اونای که مونده رو متریال بیشتر وقت میزارم و به احتمال زیاد با فرای رندر بگیرم.

Active Member
سلام حامد جون خوبی چه خبر؟مرسی خودت هم خسته نباشی.

شاید بهتر از این هم میتونستم ولی نخواستم و به همین حد قناعت ردم چند تا دیگه هم هست ایشاالله رو اونا بهتر کار میکنم.

بهزاد جان سلام با اینکه تایم داشتی واسه تحویل کار یکم دیتل پرددازی میکردی مثل خیابان همسایه ها و همه چی
متریال کامپوزیت اصلا حس کامپوزیت نداره حس نمی کنی کامپوزیته
اجر خوب شده
ولی به نظر من هنر اینه که با سادگی بتونی کار خوبی بزنی
البته نظر کارفرما هم که کلا همه فاتحه همه چیزو می خونه
در کل خوب کار کردی وقت کردی یک فرای رندر هم بزن
بای

Active Member
سلام سعید جان.

بغل هاش پلاک همسایه هست جلوش هم یه حیاط هست بعد این یکی بلوک من فقط ساختمون رو مدل کردم و به احتمال قوی اری ک الان دارم روش کار میکنم رو با فرای رندر بگیرم رو طراحیش هم کار میکنم تا یه چیز خوب در بیاد.

در رابطه با نظر کارفرما هم بگم من برای این ور ساختمون یه طرح خوب زدم و روش کار میکردم و هی توسعش میدادم ولی باورش سخته برام که طرحم چقدر عوض شد البته رو طرحم پا فشاری نکردم و نتیجه اش این شد که میبینید ولی این یکی رو نمزارم این جوری بشه و طرحی رو که خودم میزنم میبرم تو مرحله اجرا.

Active Member
راستی سعید من نتونستم بهتر از این متریال کامپوزیت آلومینیوم رو بسازم اگه داریش و خوب ساختیش share کن.فقط اونی که تو مجموعه متریال وی ری هست رو بخیال شو که اصلا مناسب نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا