بی بی کد طرح نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام یه طرح دیگه نما که هم طرح نماش و هم 3d کار خودم هست البته طرح چیزی نداره چون میخواستم زیاد شلوغ نشه به همین خاطر بیشتر رو رنگ بندیش کار کردم.

با مکس 2012 و وی ری 2.10.01 رندر گرفتم و تو فتوشاپ پست پروداکشن بهش دادم البته خیلی حرفه ای نیستم تو این ضمینه با چند تا پلاگین هم روش کار کردم.

منتظره نظرات کوبنده شما هستم.

کارم رو ببینید و تجزیه و تحلیل کنید و ببینید کارم بهتر شده؟بخصوص عارف جان

پیوست ها

• final.jpg
    final.jpg
    371.6 کیلوبایت · بازدیدها: 111
آخرین ویرایش:

Active Member
یه اهمی اوهمی چیزی بابا چرا بچه های مجید آنلاین به ما که میرسه این جوری میکنند و جواب نمیدن

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به بهزاد عزیز.
مرسی بابت کارت.
1- متریال ها تایل شدن زیاد.باید یه کاری کنی که اینجوری تکراری نشه
2 - متریال ها خام هستن.یعنی چی؟ یعنی رفلکت بامپ کثیفی و اینها ندارن.
3 - اصلی ترین اصول پرسپکتیو توش رعایت نشده.عکس بگ گراند با پرسپکتیو کار تناقص شدید داره
4- آسمون خوب شده اما خورشید کارتو خراب کرده.هیچ به خورشیدی که گذاشتی و جهت سایه ها دقت کردی؟ اینها تناقص هستن.
5- درختی که جلو گذاشتی بهتر هست که از عکس آماده استفاده کنی.
توی این مجموعه ای که دارم برات الان رایت میزنم و بزودی به دستت میرسه یه آلبومی هست با این عنوان
texture \ Stock Image \ Tree DoschForegroundPlantsTrees
توی این مجموعه از درخت ها عکاسی شده و آماده برای همین کار هستن که مثلا یه گوشه گیاهی توی رندر دیده بشه
6- سایه هات زیادی نرم شدن توی نور روز بیشتر شارپ هستن.

چندتا پیشنهاد دارم تا قبل از این dvd های من به دستت برسه برو توی لینک امضام
آموزش رندر خارجی
این رو کامل بخون و سعی کن عینا تنظیمات نور پردازی رو کپی بزنی و نتیجه رو اینجا آپلود کن.

Active Member
سلام به بهزاد عزیز.
مرسی بابت کارت.
1- متریال ها تایل شدن زیاد.باید یه کاری کنی که اینجوری تکراری نشه
2 - متریال ها خام هستن.یعنی چی؟ یعنی رفلکت بامپ کثیفی و اینها ندارن.
3 - اصلی ترین اصول پرسپکتیو توش رعایت نشده.عکس بگ گراند با پرسپکتیو کار تناقص شدید داره
4- آسمون خوب شده اما خورشید کارتو خراب کرده.هیچ به خورشیدی که گذاشتی و جهت سایه ها دقت کردی؟ اینها تناقص هستن.
5- درختی که جلو گذاشتی بهتر هست که از عکس آماده استفاده کنی.
توی این مجموعه ای که دارم برات الان رایت میزنم و بزودی به دستت میرسه یه آلبومی هست با این عنوان
texture \ stock image \ tree doschforegroundplantstrees
توی این مجموعه از درخت ها عکاسی شده و آماده برای همین کار هستن که مثلا یه گوشه گیاهی توی رندر دیده بشه
6- سایه هات زیادی نرم شدن توی نور روز بیشتر شارپ هستن.

چندتا پیشنهاد دارم تا قبل از این dvd های من به دستت برسه برو توی لینک امضام
آموزش رندر خارجی
این رو کامل بخون و سعی کن عینا تنظیمات نور پردازی رو کپی بزنی و نتیجه رو اینجا آپلود کن.

مرسی عارف جان گرفتم چی میگی دوباره روش کار میکنم تا بیینم این دفعه چی میتونم ازش در بیارم

Active Member
عارف جان چند تا سوال؟
1- چه کار کنم که متریال ها این جوری تایل نشه؟
2-رفلکت تا حدودی داره بامپ داره ولی کم برا گثیفی نمیدنم چه کار کنم؟
3- اصلی ترین اصول پرسپکتیو چی یا هستند؟
4- چطوری رندر های که میگیرم رو با عکس واقعی ترکیب کنم که انگار ساحتمون تو محل خودش واقع شده؟
آره جهت سایه هام با خورشیدی که گذاشتم نمیخونه می خاستم نذارمش خواستم با این کار مثلا قشنگش کنم.

ولی عارف جان بهت قول میدم یه روزی بهترین کار رو میزنم و تو سایت میزارم و سریع میره تو تاپ گالری

بی صبرانه متظرم عارف جان برا کمک هات.

Active Member
سلام ببخشید کوتاهی از ما بوده :rose:

کارت خوب شده مدلینگش

ولی تکسچرش مشکل داره

سلام خواهش مینکم دوست عزیز کوتاهی در کار نیست اینا نظر لطف شما که به ما ها کمک میکنید و ج پست های ما رو میدین.

مدلینگش کلی رو میگین یا طراحی؟

برا تکسچر هاش هم دانش و علم ما کفاف بیشتر از این رو نداشت و شما بهم بگین چی کار کنم تا تکسچر هاش درست بشه و کارم بهتر بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا