بی بی کد طرح نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه یه طرح نما زدم با مکس 2012 و وی ری 2.10

نظراتونو بدین

یه دونه از view ها رو با فتو شاپ و چند تا پلاگین پست پروداکشن دادم واقعا بهتر شد و این فتوشاپ هم بعضی اوقات معجزه میکنه.

چون فرمت فایل tif بود و آپلود نمیشد اونو با win rar فشرده کردم.

پیوست ها

• po.jpg
    po.jpg
    742.7 کیلوبایت · بازدیدها: 42
  • final render 2.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. مرسی کارتون به لحاظ تکنیکی خیلی جای کار داره.حجم ها بشدت low poly هستن... متریال ها خیلی خیلی خام هستن.
اگه میخواین وی ری یاد بگیرین این لینک ها میتونه کمکتون باشه
Majid Online Vray Book
آموزش رندر خارجی
و اما معماری کار.
هدفتون چی بوده از آوردن این همه منحنی.تو اجرای ساختون منحنی بعضی اوقات تلورانس هزینه ها رو شاید تا 30 درصد افزایش بده و این مقرون به صرفه اقتصادی نیست.
برای چوب هدفی داشتین یا دیدین چون قشنگه زدین! آخه چوب نما متری حداقل از 90 هزار تومن شروع میشه و اگه چوبش بخواین عایق رطوبت خوب باشه حداقل با نصب متری 150 هزار تومن باید در نظر بگیرین.
و اینکه چوب به هیچ وجه قوس پذیر نیست.حتی اگه بصورت تایل کنار هم بچینن و قوس درست کنن باز مشکل آب بندی پیدا میکنه.

arbab_arch

Member
سلام دوست عزیز
کارت هنوزخیلی خام هست وباید الاحات زیادی روش انجام بشه به امید کارهای بهتر شما دوست عزیز. :wink:
گفتنی ها رو هم عارف خان گفت.

Active Member
سلام. مرسی کارتون به لحاظ تکنیکی خیلی جای کار داره.حجم ها بشدت low poly هستن... متریال ها خیلی خیلی خام هستن.
اگه میخواین وی ری یاد بگیرین این لینک ها میتونه کمکتون باشه
Majid Online Vray Book
آموزش رندر خارجی
و اما معماری کار.
هدفتون چی بوده از آوردن این همه منحنی.تو اجرای ساختون منحنی بعضی اوقات تلورانس هزینه ها رو شاید تا 30 درصد افزایش بده و این مقرون به صرفه اقتصادی نیست.
[[/SIZE] برای چوب هدفی داشتین یا دیدین چون قشنگه زدین! آخه چوب نما متری حداقل از 90 هزار تومن شروع میشه و اگه چوبش بخواین عایق رطوبت خوب باشه حداقل با نصب متری 150 هزار تومن باید در نظر بگیرین.[/SIZE]
و اینکه چوب به هیچ وجه قوس پذیر نیست.حتی اگه بصورت تایل کنار هم بچینن و قوس درست کنن باز مشکل آب بندی پیدا میکنه.

سلام عارف جان

حجمش رو از اتوکد آوردم برای اینه که low poly هست.

متریال ها رو هم بهتر از این نتونستم درست کنم و ازت درخواست کمک میکنم.

منحنی ها:نرمی لطافت.اونا رو برا این این جوری زدم که یک حالت دعوت کننده گی به بنا بده

طبيعت هنر خداوند هست چوب استمرار هنر خداوند در معماري است.[/SIZE] این یه مغازه مبل فروشی منم خواستم ترکیبی از چوب و کامپوزیت آلومینیم رو کار کنم برا هزینش هم کار فرما هیچ مشکی نداشت میگفت از هر چی که می دونی خوبه استفاده کن فقط کار خوبی بشه.

قسمت های قوسی چوب نیستن آلومینیم هست عارف جان

باز هم میگم ازت کمک میخوام .ما هنوز خیلی راه داریم تا به شما برسیم.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای مشکل اتوکد این کارو بکن.درست میشه
i435390_AutocadImpot.jpg

برای رندر خارجی هم این آموزش هست که خودم درست کردم.اگه فیلم آموزشی بخوای پست خصوصی بزن.75 گیگ مطلب آموزشی دارم که مطمئنا بعد از دیدنشون میتونی یه انفجارهسته ای رو در کارات ببینی!!
آموزش رندر خارجی
فیلم همین آموزش که ساخته خودم هست هم دارم.قیمتش یه صلوات هست.اگه خواستی برات میفرستم.

Active Member
دمت گرم عارف جان یه سایت مجید آنلاین و یه عارف

فیلم آموزشی رو میخوام ولی پست خصوصی بلد نیستم بزنم چیکار باید بکنم.

آقا عارف اهل کجایی؟تهرانی؟

اون فیلم آموزش ساخته خودت رو هم برام بفرست میخوامش خودت رو هم (خیلی میخوامت)

آخرین ویرایش:

Active Member
عارف تو عشق مني دمت گرم كه هوامونو داري و جواب پست هامون رو ميدي.

جدیدترین ارسال ها

بالا