طرح "علی ای شیر خدا"

mahdisalari

Member
طرحی ساده که امروز طی یک یا دو ساعت زدم . به نظر برای یکی دو ساعت عکس بدی نشد ولی همین که نام مولا علی (ع) توی این عکس اومده خودش جلوه خاصی به عکس داده .
عکس تقریبا ساده ساخته شده چند تا تکست که به اونا افکت داده شده و بعد یک عکس که کمی کم رنک شده و تصویر بکراند که گرد شد .و بعضی ریزه کاری دیگه .
در دو مدل حاشیه دار و بی حاشیه هم اماده کردم
البته تو تصویر کوچیک کیفیتش رو از دست می ده ، پیشنهاد می کنم روی عکس کلیک کنی و طرح ها رو در اندازه واقعی ببینید .

Untitled10.jpg

Untitled11.jpg

mahdisalari

Member
ترکیب رنگها و چینش کلمات اصلا مناسب نیست
البته با توجه به تعداد پست هات مشخصا جای پیشرفت زیادی داری
موفق باشید همیشه
بدرود

ممنون از لطفی که داشتید باید بگم که درست می گید من تازه شروع کردم و دارم کم کم جلو می رم البته باید بگم که در همین پیشرفت اندکی که داشتم انجمن فتوشاپ مجید انلاین سهم خیلی زیادی داشته . من بازم کار می زنم تا سطح کیفی طراحی هامو افزایش بدم

خیلی قشنگه ولی کاش عکس آقا رو روش نمی ذاشتی و یکی از عکس های ائمه و خود حضرت علی رو می ذاشتی !
راستش من خودم هم به این مسئله فکر کردم ولی از اون جهت که گذاشتن شمائل ائمه از نظر بعضی از فقها مشکل داره از این موضوع صرف نظر کردم

Cute design

Well-Known Member
سلام

رفیق می دونی که چه رنگ هایی با هم کنتراست دارند؟!!!

رنگ سبز مخالف رنگ نارنجیه...

بابای

EMIRATES

Active Member
با سلام

کار خیلی ساده شده.

ولی باید جای نوشته ها و ترکیب رنگ بندی رو عوض کنید.

با تشکر.

Erfan

Active Member
سلام ...

دوستان به جای اینکه اینقدر به این دوستمون کنایه بزنید خیلی دوستانه بهش راه و چاه رو نشون بدید ... من اول همه ورودت رو به جمع مجید آنلاینی ها تبریک میگم و امیدوارم بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم !

در باب طرح :

طرحتون برای اولین طرح رسمی قشنگ هست, جای کار بازم داره ... که انشالله با تمرین زیاد برطرف میشه ...

سوالی هم بود در خدمتیم !

موفق باشید.
عرفان

mahdisalari

Member
سلام

رفیق می دونی که چه رنگ هایی با هم کنتراست دارند؟!!!

رنگ سبز مخالف رنگ نارنجیه...

بابای
خوب اول از اینکه جواب دادید ممنونم راستش من این نکته رو نمی دونستم خوب شد گفتید حتما می رم در این مورد تحقیق می کنم و در این مورد چیزهایی یاد می گیرم

با سلام

کار خیلی ساده شده.

ولی باید جای نوشته ها و ترکیب رنگ بندی رو عوض کنید.

با تشکر.

متشکرم

خب می تونستی اصلا عکس نذاری ... تاپ گالری رو نگاه کن ... !

چشم ، خیلی ممنون

[erfan];689588 گفت:
سلام ...

دوستان به جای اینکه اینقدر به این دوستمون کنایه بزنید خیلی دوستانه بهش راه و چاه رو نشون بدید ... من اول همه ورودت رو به جمع مجید آنلاینی ها تبریک میگم و امیدوارم بتونیم دوستان خوبی برای هم باشیم !

در باب طرح :

طرحتون برای اولین طرح رسمی قشنگ هست, جای کار بازم داره ... که انشالله با تمرین زیاد برطرف میشه ...

سوالی هم بود در خدمتیم !

موفق باشید.
عرفان
خیلی متشکرم عرفان جان من وبلاگ شما رو تو وردپرس دیدم و همیشه کارای شما رو به عنوان یک کاربر حرفه ای سعی می کنم سرلوحه طراحی هام قرار بدم ، از بابت جوابتون هم خیلی متشکرم . من باز هم طراحی خواهم کرد ولی سعی می کنم حتما اشکالات این دفعه رو نداشته باشه

HamidSHS

Active Member
سلام
خوبي؟
کارت جالب شده
اما خيلي کار داره واسه بهتر شدن
ولي ميدونم که ميتوني
چون خواستن توانستن است
آفرين
آفرين
آفرين
موفق باشي