موافقمنظر من اینه که مثلا اون the best browser رو حذف کن. و کلا اون firefox و اینا رو هم خیلی کوچیکتر کن.
چون شما داری تیشرتی طراحی میکنی که میخوای دیگران بیرون هم بدون هیچ مناسبت یا میتینگ خاصی بپوشن.
البته امروزه دنیای طراحی آنقدر وسیع شده که حتی طراحی بر روی تی شرت هم سبک و سیاق خواص خودش رو پیدا کرده و البته علمی شده برای خودش ...
شما هم که در این علم اگر اقراق نکرده باشم یکی از بهترین ها خواهید بود (با توجه به نمونه کار)
البته با بخش قرمز کار موافق نیستم ..
چرا که دنیا فقط آبی :d
زیبا شده و عالی یکم شلوغ هست ولی شاده
زاستی چه شرکتی می خواد بدتش بیرون
یا نگنه خودت می خای چاپشون کنی
میشه یکم توصیح بدی
همینجوری زدی یا ماله مشتری
ممنون
هه... هه... هه...
این دوباره طرح زد برا من ...
هر هر هر ..................
ایول . تایید میشه . یکمی شلوغه ولی از لحاظ قشنگی خیلی قشنگه .
ولی من ربط تی شرت و فایرفاکس رو نفنهمیدم . حتما اینم از اون چیزای خیالی تو عالم خودته !
خسته نباشی .
کار قشنگی شده محمد. تبریک میگم.
البته این نوع رنگ آمیزی فقط باید بوسیله ی چاپگرهای دیجیتالی چاپ بشه.
چون روش چاپ دستی مثل سیلک اسکرین یا چاپ پفکی و ... نمیتونن این همه رنگ رو چاپ کنن و نهایتا 4 تا رنگ رو قادر به چاپ کردن هستن.
ولی چاپ با استفاده از چاپگرهای دیجیتال معمولا مشکلی تو زمینه ی رنگ نداره.
طراحی خوب و جذابی هم داره. البته زیاد با اون شلوغی متنهای پایین کار موافق نیستم. انگار خیلی متن هست.
نظر من اینه که مثلا اون the Best Browser رو حذف کن. و کلا اون FireFox و اینا رو هم خیلی کوچیکتر کن.
چون شما داری تیشرتی طراحی میکنی که میخوای دیگران بیرون هم بدون هیچ مناسبت یا میتینگ خاصی بپوشن.
با اجازه طرحت رو میذارم تاپ گالری.
موفق باشی.
[REZA];813561 گفت:کجا میخوای بدی چاپش کنن؟!!من بیام اون جارو اتیش بزنم!!!!!
آخه برادر فایر فاکس هم تیشرت زدن میخواد؟!!
حداقل واسه اپرا میزدی دل منو شاد می کردی....
قشنگ شده اما یکم شلوغه...البته خیلی ها رو میشناسم که طرح این تیپی رو می پسندنا....
موافقم