طرحی دوازده تکه از دوازده منتظر برای امام دوازدهم علیه السلام.

mayapower

Well-Known Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام وبه نام علیم،بردبار حلیم،پروردگاررحیم
وسلامی از دوازده عاشق به مولای دوازدهم امام حاضر و ناظر (علیه السلام)
حضرت صاحب الامر مهدی صاحب الزمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف)به امید گرفتن پاسخ و نزدیک شدن ظهور.
وامّابعد
دوازده نفر بویم دوازده عاشق،همگی اهل جایی به نام دل،دلهامون به هم راه داشت.
همگی پیرو(شیعه) بودیم وهستیم پیرو ولایت.
دوازده دلدارِ دلدادهِ نشستند وگفتند چه کار کنند که مولایشان را خوشحال کنند.آخر،نیمه شعبان نزدیک بود،میلاد امام مهربانمان بود.
حیف بود کاری نکنیم.همیشه تک و تنها کاری میکردیم،ولی این بار دیگر چون گذشته نبودباید کار بزرگی انجام می گرفت کاری سراسر عشق وشور.
نسیمی از آن حضرت وزید و ما مانند دوازده دانه زنجیر به هم متصل شدیم،همه با هم همصدا شدیم،گفتیم و خندیدیم وقرارمان این شد
طرحی دوازده تکه از دوازده منتظر برای امام دوازدهم علیه السلام.
دوازده عاشق با شادمانی برای میلاد دوازدهین پیشوا جشن خودشون رو شروع کردند
جشنی برای امامی که که تا حال دوازده قرن از عمر پر برکتشان برای زمینیان میگذرد.
و آرزو و آمال این دوازده نفر +بیش از دوازده صد میلیون مسلمان جهان(و تمام هفت میلیارد انسان ساکن بر روح سطح کره خاکی)
فقط و فقط ظهور وفرج ایشان و رساندن این کشتی شکسته به ساحل امن و امان و گرفتن حق و داد مظلومین از ظالمان است.
همگی دست به دعا برداشته وبرای ظهور اون حضرت وشنیدن نوای دلنشین "انا بقیه الله فی الارض"دعا میکنیم.
در انتها همه با هم برای ظهور اون حضرت ،سلام و تحّیت و صلواتی به آل طه(ص) میفرستیم باشد که رستگار شویم"آمین".
با آرزوی سربلندی،سلامتی وسعادتمندی،شادمانی ، شرف ، شعف و شرافت،برای تمام شیفتگان و عاشقان شهادت.
................................................................................................................................................................
سلام دوباره
دوست داریم دوستانی که از این مبحث بازدید میکنند نظرشو ن رو بگن مدیر و کاربر ویژه و فعال و ...هم فرقی نمیکنه
تک تک طرح ها، هماهنگی بین کل طرح ها، رنگ، ایده ،همه چیز آخه این طرح متعلق به آقا امام زمان علیه السلام هست.
خوشحال میشیم دور هم باشیم و اشکالات همدیگه رو بگیریم.
نظرتون رو در مورد طرح امضا و طرح های جانبی هم بگید ^.^
در مورد سوال "تا کی این وضع ادامه داره :l"باید سربسته بگم ثبت است برجریده عالم دوام ما.
خوب قوانین انجمن یادتون نره تا موضوعاتی مثل تاپیک طرح 9 تکه یا تاپیک 72 تکه به وجود نیاد مواردی
که هیچ کس اشکال و ایراد اونا رو نفهمید.!شاید اگه در سرزمین های دور بودیم کاری برای فوت مایکل جکسون(اسطوره پاپ دنیا:دی)هم میزدیم:نیشخند
ولی نه فکر کنم ایدهش تکراریه:دی چون کار ارزشی و فرهنگی هم هست :دی خوب ما اومدیم طرح چند تکه زدیم که همیشه مشکل داره.:دی
یه نکته"آن کس که حق را طلب کرده و به خطا رفته مانند کسی نیست که به دنبال باطل بوده و آن را یافته است."
نکته دیگه :وقتی شبکه mbcکره به صراحت به آخرین ساخته اش لقب افسانه میده و همه مردم میشینن تک تک سکانساشو می بینن
و الگو میگیرن و براش طرح میزنن میزارن اینور اونور حیف بود اعتقاد به منجی حقمون رو که در ظهورشون شکی نیست جشن نگیریم.
سخن کوتاه
یا علی

این هم امضای بچه ها​

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

48561652.gif

اینم بچه ها کنار هم وایسادیم یه عکس دسته جمعی انداختیم

93095735.gif

بقیه موارد هم ضمیمه گشت تا لینکش از بین نره​

خدا پشت و پناهتون​

بنده رو هم دعا کنین فردا ایشالا تو راه مشهدم
یا علی​

پیوست ها

• ya imam mahdi as.jpg
    ya imam mahdi as.jpg
    304.7 کیلوبایت · بازدیدها: 56
    59.6 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • Emza_yaran.gif
    Emza_yaran.gif
    39 کیلوبایت · بازدیدها: 629
  • pic-copy.gif
    pic-copy.gif
    70.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • gifer_1.jpg
    gifer_1.jpg
    28.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

tavoos_1387

Member
سلام طرح خیلی عالی شده به نظر من:rose: عید همه مبارک باشه:rose:

پیوست ها

• imam mahdi6 copy copy.JPG
    imam mahdi6 copy copy.JPG
    212.8 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

__amir__

Well-Known Member
خیییییییلیییییییییی باحال شده:rose:
دست همه درد نکه مخصوصا آقا اسماعیل گل

عِـــــــــــــــــــِـــد همه مبارک:rose:

mayapower

Well-Known Member
سلام
ممنون از دوستان
کسانی که دوستان دارن میتونن برای اینکه بقیه دوستان هم این تاپیک رو ببینند
لینک امضائ رو به امضای دوستان تغییر بدن^.^ که داری لینک هم باشه تا تاپیک رو پیدا کنند یزدی جان و امیر جان لینکتون فکر کنم اشکال داره لینکش
دوستان همکار هم کارشون رو ضمیمه کنن و آواتار وامضاشون هم درست کنن تا بقیه هم از این تاپیک استفاده کنن :d
حالا نوبت منه که کارمو ضمیمه کنم

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?p=840945#post840945

پیوست ها

• imam mahdi11.jpg
    imam mahdi11.jpg
    111.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام به همه و عیدتون مبارک!
من هم عید نیمه شعبان رو تبریک میگم و برای ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا میکنم.

کار من هم گوشه ای ناچیز از طرح بزرگ نیمه شعبانه. یه امضا هم برای دوستایی که مایلن به این پست لینک بدن، گذاشتم.
موفق باشید دوستای عزیزم.

پیوست ها

• nimehshaban.png
    nimehshaban.png
    19.2 کیلوبایت · بازدیدها: 406

mayapower

Well-Known Member
سلام به همگی به به گلپسر تاج سر آقا مهدی گل
آقا از همین توی تاپیک برای سلامتی سارا آرزوی سلامتی میکنم "چی گفتم:دی
عجب امضای سبکی شده دستت درست داداشی ممنون:rose:
راستی بچه ها این تاپیک متعلق به هم ست همگی جواب بدین من که فردا دارم میرم مشهد نیستم
شما دیگه باید اینجا رو بچرخونین سودش نصف نصفا:دی
راستی در مورد فضیلت امشب میگن خیلی زیاده شنیدم که بعد از شب قدر شب نیمه شعبان با فضیلت ترین شب ساله
که خیلی چیزا تقسیم میشه راستی جاتون خالی دو قدم راه اومدم تا اینجا یه عالمه کیکو شیرینی آبمیوه و اینا میدادن مردم
بچه های نسبتاً با حالین محله ما
اما بعضی جاها واقعاً روم نمیشه بگم چه ترانه هایی گذاشتن و چه کارایی به نام آقا امام زمان میکنن
در کل قربون همتون یا علی

EleRam

Well-Known Member
بسم رب المهدی (عج)

کار همه قشنگ بود. انشالله مورد قبول درگاه حضرت حق قرار بگیره. :x
راستی امضاء هم خیلی قشنگ شده. دست آقا اسماعیل عزیز درد نکنه. :)
اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا