منم با mjspe2d و gsgraphic موافقم
بیشتر کار کن که شیک تر بشه
ما که یاد نداریم حداقل از شما طرح خوب ببینیم : )
سلام.
خوشم میاد اصلا آدم تعارفی نیست و هر چی داشتی ریختی وسط دایره!(شوخی)
خیلی شلوغه و بعضی ها هم با هم همخونی نداره برای مثال هم نوشته بنی هاشم گذاشتی هم حسین هم صلی الله ...و نورهای هم که زیرش استفاده کردی مصنوعیه و جلوه ی بدی بهش داده علاوه بر اینکه گوشه سمت چپ کار هم کل یوم... هم اسفاده نکنی بهتره ،ماه هم جا و کیفیت بالایی رو نداره در عوض از کتیبه ها و صلی الله.... و ترکیبش با گنبد خوش اومد به شرط اینکه یکم با ابزار های فتوشاب باهاش کار کنی و کیفیت نورش و کنتراستش رو بالا ببری ، دور برداری حرم هم مشکل داره!
یه آسمون خوشگل با یه تایپو گرافی ساده به انضمام حرم و کتیبه ها و یکم رنگ قرمز تو کار فکر میکنم زیباش بکنه!
خسته نباشی .
اجرتم هم با امام حسین.
از کم سعادتی من هست که نتونستم نظر شما رو جلب کنم باید عرض کنم حکایت هر کسی را بهر کاری ساختن هست این بنده سراپا تقصیر در مرحله اول یک برنامه نویس هستم و زیاد ادعایی در طراحی گرافیک ندارم تمام کارهای اینجانب دلی بوده بدور از ادعا هر کس را باید در جایگاه خود سنجید دوست خوبم به امید روزی که رضایت شما رو بتونم جلب کنم و کاری جالب از من ببینید.
من که متلک ننداختم عزیزمجدی گفتم . شما طرح زدی ، من که همونشم نزدم برای محرم .
اتفاقا خوبه که بیشتر چیزا رو یاد دارین و علاقه به کارکردن با نرم افزارهای دیگه هم دارین ، من که همونشم یاد ندارم
انشاالله همیشه موفق تر از قبل باشی![]()