طرحی برای روز مادر

RainDigital

Member
بنظرتون طرح من چطور شده؟

البته باید بگم
اگر آموزش های این سایتو بخونین از ای قشنگ تر هم میشه:wink:

2rrpam9.jpg

P.A.Y.T.O.N

Active Member
قشنگه
ولی اگه دستارو بیشتر محو میکردی بهتر بود اینجوری انگار از پشت دیوار زده بیرون....

mostafa_cs

Well-Known Member
امممم
"روزت مبارک" رو قشنگ در آوردی! ولی بهتر بود یه خورده ای بیشتر به موضوع اشاره میکردی!
بکگراند کار اصلا به موضوع ربطی نداره ! نوشته های بالای تصویر طوری نوشته شده که انگاری از تصویر اصلی جداست و یه مقدار حالت بیگانگی با تصویر رو داره پترن زیر کار یکمی طرح رو خشک کرده دستها هم خوب محو نشده !
در کل هنوز خیلی جای کار داره...
البته من در حدی نیستم که نظر بدم اما سعی کردم برداشت خودم رو از این طرح بدم
موفق باشی...

gmax.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به جز روز مادر مبارک و اون دستها (البته فقط خود عکسش نه طرز محو کردن) بقیه عناصرش خیلی متناسب نیست. ولی روز مادر مبارک رو من خوشم اومد.

فقط یه چیزی! الان این طرح چه تناسب زمانی داره؟!! 25 تیر کجا 21 شهریور کجا؟!

موفق باشی
سارا

mashreghi

Member
به نظرم توی این مدل طرح ها باید نقطه عطفی برای رساندن موضوع با برتری نسبت به سایر عناصر وجود داشته باشه . کار شما قشنگه ولی نوشته لاتین ولوگو ی بالا وسمت چپ توجیهی برای حضور در طرح ندارند . موفق باشی

GFX Master

به نظرم توی این مدل طرح ها باید نقطه عطفی برای رساندن موضوع با برتری نسبت به سایر عناصر وجود داشته باشه . کار شما قشنگه ولی نوشته لاتین ولوگو ی بالا وسمت چپ توجیهی برای حضور در طرح ندارند . موفق باشی

خیلی خوب توضیح دادی کاملا موافقم.

به نظرم توی این مدل طرح ها باید نقطه عطفی برای رساندن موضوع با برتری نسبت به سایر عناصر وجود داشته باشه . کار شما قشنگه ولی نوشته لاتین ولوگو ی بالا وسمت چپ توجیهی برای حضور در طرح ندارند .

من هم همین نظر رو دارم .

دوست عزیز( mashreghi ) جملت خیلی انشایی بود . سه روز فکر کردم تا فهمیدم.

موفق باشی .

cold

Member
طرح خوبیه دوست من . اما هنوز جای کار داره . نوشته روز مادر مبارک هم جالب شده . :)

GFX Master

ببخشید اشتباه تایپی بود! تصحیحش کردم.

مرسی نیما جان

جدیدترین ارسال ها

بالا