طرحي براي مسابقه cgarena

(MRE)

Well-Known Member
با عرض سلام
اين يك طرح ساده و اوليه براي مسابقات cgarena است .انشاالله بعدا روي چمن و پيش زمينه كار بيشتري خواهم كرد. لطفا نظرتون را در مورد قطره بگوييد.
اگر كسي مي تواند جواب سوال قبلي را هم بدهد.

2_131.jpg

cs_mohsen

Member
آهان این خوب شد
قطره اولی شکستگی و فرم خوبی نداشت
MRE جان رندر ؟
اما یه جا فکر کنم اشتباهه این قطره باید که محیط پشتشو باید نشون بده (transparence) و در عین حال باز تاب از محیط بگیره اما این قطره فقط Reflex

Maya_Legendry

New Member
Mehrshad حتما" شما شوخی میفرمائید دیگه نه ؟!!!!:shock:

انشاءا.. باشه تا چند تا کار رو ایشان اصلاح کنند :

1- دوست عزیز این paint FX شما در کل دارای اشکالاتی همچون یکنواختی ، دارا نبودن shader و حتی scaling , و بعضی چیزهای دیگس که حتما" سعی میکنی که رفع کنی... مگه نه؟

2- قطره آب : لابد توی طبیعت توجه کردی که قطره آب به اون بزرگی هرگز در یک نقطه به تکیه گاه خودش وصل نیست بلکه در یک سطح حدود 20 تا 40 درصد خودش به سطح که از اون داره میچکه تکیه میکنه ....

3- bump map و displacement برای قطره ای که در باد قرار داره در نظر گرفته نشده ... شاید فراموش کردی که از soft body برای این منظور استفاده کنی....

4- background و نور پردازیش بسیار ایراد داره .. از اون جمله reflection روی قطره ، زاویه نوز خورشید و ... کلا باید عوض بشه...

5- شما مسئله بسیار بسیار مهم specularity و specularity roll off رو روی چه برگها و قطره و زمین فراموش کردید

6- transluency که همانطوریکه میدونی با transprency فرق میکنه ( البته حتما میدونی ) برای برگ (ها) در نظر گرفته نشده ...

و یک چند تا اشکال تخصصی روی رندر اون که شامل عدم داشتن soft shadow برای چیزهایی که شبیه به سبزه هستند ...و نداشتن occlusion map که بسیار نیاز هست برای اینکه سایه ها و نیم سایه ها و جاهایی که مانع نوز هستند کاملا از هم تمیز داده بشوند...

انشاء ال.. با رفع این نقایص میشود گفت که کارتون خیلی بهتر میشه... و برای چند ساله آینده آماده باشید..

موفق و موید...

mehrshad_75

Member
MAya_legendry ببین دوست عزیز این عکس که حتما نباید خیلی طبیعی باشه !
شما با این ایراد هایی که گرفتی تو هیچ مسابقه ای شرکت نمیشه کرد !
در عکس اول فقط یه نقس داره که اون بوته ها فقط بد به نظر میرسه
اما در عکس دوم خیلی طبیعی و زیباست به نظر من هیچ نقسی نداره
بالاخره نظره بقیه هم مهم!

Maya_Legendry

New Member
شما فقط 11 سالته ؟!!!!:)
چه بامزه...

بله من ایرادهامو پس میگیرم اگه نظر شما اینه...:d

سایتت چرا وصل نمیشه ؟؟

موفق باشی

(MRE)

Well-Known Member
با عرض سلام
از همه كه نظراتتون را داديد متشكرم,كار خيلي مشكل داره و حدود 2 ساعت صرف ساخت شده و قصد من تمرين بوده .
مشكلي كه در قطره است مشكل نور نيست آسمان Hdri نيست.

einollahia

Well-Known Member
بحث رو از کجا به کجا رسوندین.

سایت ایشون وصل میشه دقت کنید که وقتی روش کلیک می کنید چنتا چرت و پرت جلوی آدرسش هست که باید پاکش کنید.

فکر کنم توی لینک دادن اشتباه کردن.

البته به نظرم سایتشون چیزی واسه تعریف نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا