طراح بنر تبلیغاتی با ارائه نمونه کار نیازمندیم

websamancom

Well-Known Member
با سلام و احترام
شرکت ما برای طراحی بنر های تبلیغاتی مورد نیاز خود و مشتریانش نیاز به چند طراح بنر تبلیغاتی دارد
لطفا علاقه مندان به همکاری با ذکر نمونه کار و شماره تماس پست بزنند تا از سوی شرکت با آنها تماس گرفته شود

آقایون خواهشمندم تنها در این حیطه پست بزنید و با پستهای بیهوده تاپیک را خراب نفرمائید تا به نتیجه برسم
نام
نمونه کار
شماره تماس

websamancom

Well-Known Member
دوستانی که تمایل دارند لطفا در همین تاپیک اطلاعات خود را بگذارند
با تشکر

websamancom

Well-Known Member
با سلام واحترام
لطفا اطلاعات تماس را حتما بگذارید
با تشکر

NAKOOT

Well-Known Member
من بنرهای ایران مارکت سنتر (بیشتر بنرهایی که توی نت می بینید!) رو انجام دادم و می دم. اگه خواستید پیغام خصوصی بدید!

websamancom

Well-Known Member
یا سلا واحترام
دوستانی که تمایل به همکاری دارن لطفاشماره تماسی را اینجا قرار دهند تا بتونم سریعتر با اونها تماس بگیرم و لازم ذکر کنم برای شروع باید بنر طراحی کنید ببینم نیاز نیست طوری باشه که ما برداریم و بریم طوری طراحی کنید که برای ما قابل استفاده نباشه میخوام با سلایق دوستان آشنا بشم
لطفا کسانی که در توانشون هست پیگیری کنن و گرنه ساختن و کپی کردن یک بنر که کار چندان سختی نیست شهرام جان پیام خصوصی دادم ببینید
با تشکر از همه دوستانی که پست دادن و خواهند دارد

rezadaraee

Active Member
دارائی
09179662007
نمونه کارهای دیگرم رو هم در پست دیگری (کار موقت تابستان )اگه یادتون باشه گذاشتم .
موفق باشید .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    91.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 2.jpg
    2.jpg
    54.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 3.jpg
    3.jpg
    39.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 4.jpg
    4.jpg
    170.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 4.rar
    143.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

websamancom

Well-Known Member
سلام
دوستان بنده هنوز منتظر افراد دیگه هستم اگر کسی میخواد کار نکنه لطفا پست نزنه من یک بنر که نیازم نیست که بگم حالا میدیم یکی میزنه ما شاید در ماه بالای 20-30بنر لازم داشته باشیم چون روزی 2 سایت رو راه اندازی میکنیم و باید حداقل 3بنر را برای ما طراحی کنید اگه ok بود ادامه میدیم
با اینحال کسی خواست بیاد ما در خدمتیم

Araz.Sh

Member
با سلام
بله فکر کنم در یاهو هم بحث کردیم که رفتین و پیداتون نشد شما بودین دیگه درست میگم در حدود ظهر چند روز پیش بود؟
یاهو نبود پیام خصوصی همین سایت بود.بله من رفته بودم برای دیدن یک پروژه و نشد که بیام.شماره ام هم براتون فرستادم.

websamancom

Well-Known Member
عذر میخوام شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفته بودم بنده فردا با شما تماس خواهم گرفت ان شاالله که توافق خواهیم کرد
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا