طراحی یک کارکتر کارتونی

MEGA WAVE

Active Member
نویسنده : نیما
از نظر بhمزگی بامزس
ولی خیلی فلت شده
البته با فتوشاپ بهتر از این هم نمیشه
ولی اگه با برنامه های دیگه مثل مکس رنگ و لعاب بگیره خیلی توپ میشه
نویسنده : michael_bier
البته با فتوشاپ بهتر از این هم نمیشه
قصد جسارت ندارم اما فکر کنم شما فرق پینتو با فتوشاپ نمیدونی! بیشتر مطالعه کن...
michael_bier جان حداقل یه نگاه به پروفایل و کارای نیما بنداز بعد بهش بگو بره راجع به فتوشاپ مطالعه کنه !

خداییش دلم نیومد نگم.

اگه خواستی جوابم رو بدی لطفاً توی پیغام خصوصی بگو که تاپیک بنده خدا مسیر خودش رو طی کنه.

راستی ببخشید نیما جان نبودی من گفتم دیگه ...

شاد زی

mehrshad_245

Active Member
آقا شما چرا طرح هارو میکوبی؟ عیباشون رو بگو دوست من نه خودنمایی کنی دوس جان

AKdesign

Member
اوه اوه...
انگار اینجا دعوا شده :snap:
من نظر ندم بهتره ( ولی خوب شده حمید خان) :wink:
موفق باشی :rose:

sanazi

Member
پروفایلشو دیدم ، بازم میگم بره راجع به فتوشاپ مطالعه کنه!

سلام دوست من خوبین
دوستان ما طرحاشون رو اینجا میزارن واسه نظر خواهی که عیب کارشون برطرف شه و کیفیت کار رو ببرن بالا ولی نظرات شما به قول دوستمون کوبندس
تجربه نشون داده پستایی که نظراتشون از 3 صفحه به بالا میشه و نظرات زیادی رو طرح میدن نشون میده دوستان به طرح اهمیت میدن که نظراتشون رو برای بهتر کردن میدن نه مثل پستایی حتی 2 نظر هم نمیدن
بنظر من این پست فقط واسه خلق این آدمک بازدید و نظراتش زیاد بوده نه کارای گرافیکی نسبتا با نظرات بیشتر بچه ها کار خوب از کار در اومده
موفق باشید
:rose:

سلام دوست من خوبین
دوستان ما طرحاشون رو اینجا میزارن واسه نظر خواهی که عیب کارشون برطرف شه و کیفیت کار رو ببرن بالا ولی نظرات شما به قول دوستمون کوبندس
تجربه نشون داده پستایی که نظراتشون از 3 صفحه به بالا میشه و نظرات زیادی رو طرح میدن نشون میده دوستان به طرح اهمیت میدن که نظراتشون رو برای بهتر کردن میدن نه مثل پستایی حتی 2 نظر هم نمیدن
بنظر من این پست فقط واسه خلق این آدمک بازدید و نظراتش زیاد بوده نه کارای گرافیکی نسبتا با نظرات بیشتر بچه ها کار خوب از کار در اومده
موفق باشید

من طرح هارو میکوبونم؟؟؟ شما یه دور پست هامو بخون!
من گفتم خوبه ولی سعی کن توی کارای بعدی از پن و مسک استفاده کنی! ایشون گفتن بلدم استفاده کنم من گفتم خوب توی این که استفاده نکردید!!

اون بحث فتوشاپ هم بخاطر اینه که من حدودآ نصف عمرمو روی فتوشاپ تمرین کردم تا الان حرفه ای شدم نمیذارم کسی به چیزی که عمرمو در بر میگیره بی احترامی کنه!!!

POP2

Member
هم با مزه و هم قشنگ شده.
موفق باشی.

1270290728.jpg

.....................................................

شما توی همین انجمن یه سرچی بکنید کارای فانتزیه منو میبینید!
البته شاید بهتر بود توی پست قبلی نمیگفتم حرفه ای شدم! میگفتم پیشرفت کردم
من کوچیک همه ی اساتیده این سایتم

nima_dsnr

کاربر VIP
دوستان خیلی ببخشید امروز کلا رفته بودم 13 رو بدر کنم... :D
بنیامین میشی راس میگه تو پروفایل من خبری نیس که !
میشی جان من فتوشاپ رو با برنامه هایی مثل 3دی مکس مقایسه کردم که میگم تو طراحی شخصیتهای کارتونی و فانتزی از فتوشاپ قوی تره... وگرنه قصد توهین به آقای فتوچاپ رو نداشتم... اما بازم چشم، بازم میرم مطالعه میکنم.

بنیامین خیلی میخامت :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا