طراحی یک سایت شبیه google

freshteh

New Member
سلام عزیزان :
می خواهم یک سایت شبیه google طراحی کنم که پایین هر صفحه از 1-10 بنویسه بعد اگه ادامه داشت ... بگذاره باید چه جوری بنویسم در ضمن نمی خواهم هر صفحه را جداگانه طراحی کنم !!!!!!!

YTERROR

Active Member
اگه منظورتون فقط قسمت سرچ عکس و موزیک و وب هست نه یز دیگه یک موتور جستجوگر می خواین

که روال کاری به این شکه با دریافت یک Api از سایت مورد نظرتون حالا یاهو یا گوگل یا آمازون یا ابی یا ....... و یکسری برنامه نویسی اطلاعات رو دریافت و در صفحه مورد نظر مانند گوگل و .... نمایش می دهد

websamancom

Well-Known Member
سلام
نیاز نیست هر صفحه رو جدا گانه طراحی کنید چون باید برنامه نویسی بشه اگه بخواین کاملا مثل گوگل باشه و مستقلا کار کنه با همه امکانات امنیتبی گوگل هزینش میشه 300 میلیون دلار ولی اگه بخواین در حد سایت گوگل ایران باشه که کار خاصی نداره
با تشکر

id_2pc

Member
salam
man nemikham na omidet konam amaa google ro injoori nasakhtand
age motor serche google bekhay bessazi midooni che algoritme bozorgi poshteshe
che booje bozorgi gozashtand ke ino sakhtand baare aval faghat baa 50milyon dolaar shoro kardand sale aval oonam baa behtarin algorithm neviss ke maale java bood ....

PEYJOO

New Member
Design Search Engine

سلام دوست عزیز من یکی نوشتم که فقط وب را جستجو می کنه البته دارم یکی دیگه مینویسم که همه امکانات داشته باشه به همراه کنرول پنل در ضمن سایت دو زبانه هست. اگه خواستی می تونی رو من حساب کنی......www.peyjoo.ir:razz:

جدیدترین ارسال ها

بالا