t_a_h_m_o_r_e_s
Member
سلام دوستان عزیز .
بعد از مدت ها دوباره اومدم به این سایت به دو دلیل .
یکی اینکه دوباره بتونم فعالیت کنم در سایت و یک چیزی یاد بگیرم از دوستان جدید و قدیمی .
و دوم روشن کردن موضوعی که در ادامه براتون میگم .
اول از همه بگم این طراحی گوشی K750 سونی هستش که مال 2 سال پیشه فکر میکنم !
میزارم اینجا تا دوستان نظراتشون رو بگن و من رو خوشحال کنن .
شاید این طرح برای دوستانی که در DA فعالیت میکنن آشنا باشه .
آخه این طرح رو شخصی با نام من در گالری خودش قرار داده بود + یکسری کارهای دیگه از من و سایر هنرمندان بزرگ که من نمیدونم به چه دلیل این عزیز در گالری گذاشتن .
دلیلی هم که باعث شد من بیام و بگم این بود که من یک کار خوب رو از دست دادم به خاطر اینکه صاحب کار معتقدم بود طرحهای من دزدی هستش !
واقعا از همه دوستان میخوام که لطفا با آبروی دیگران بازی نکنید هر چند برای شوخی چون همینطور که میبینید میتونه عواقبی برای شخص مورد نظر داشته باشه .
میبخشید که زیاد حرف زدم اما لازم بود جایی خودو رو معرفی کنم که شاید بتونم اندکی از ابهامات رو برطرف کنم .
خوش باشید .
بعد از مدت ها دوباره اومدم به این سایت به دو دلیل .
یکی اینکه دوباره بتونم فعالیت کنم در سایت و یک چیزی یاد بگیرم از دوستان جدید و قدیمی .

و دوم روشن کردن موضوعی که در ادامه براتون میگم .
اول از همه بگم این طراحی گوشی K750 سونی هستش که مال 2 سال پیشه فکر میکنم !

میزارم اینجا تا دوستان نظراتشون رو بگن و من رو خوشحال کنن .

شاید این طرح برای دوستانی که در DA فعالیت میکنن آشنا باشه .
آخه این طرح رو شخصی با نام من در گالری خودش قرار داده بود + یکسری کارهای دیگه از من و سایر هنرمندان بزرگ که من نمیدونم به چه دلیل این عزیز در گالری گذاشتن .
دلیلی هم که باعث شد من بیام و بگم این بود که من یک کار خوب رو از دست دادم به خاطر اینکه صاحب کار معتقدم بود طرحهای من دزدی هستش !

واقعا از همه دوستان میخوام که لطفا با آبروی دیگران بازی نکنید هر چند برای شوخی چون همینطور که میبینید میتونه عواقبی برای شخص مورد نظر داشته باشه .
میبخشید که زیاد حرف زدم اما لازم بود جایی خودو رو معرفی کنم که شاید بتونم اندکی از ابهامات رو برطرف کنم .
خوش باشید .