طراحی گوشه گرد (تصویر) برای تگ div

phpweb

Active Member
بعضی از مرورگرها از دستورات سی اس اس برای طراحی گوشه گرد پشتیبانی نمی کنن و به همین دلیل باید با فتوشاپ گوشه گرد طراحی کرد.

وقتی با فتوشاپ این کار رو می کنم گوشه ها به اندازه در نمی یان و با هم فرق می کنن. لطفا بگید چطور باید گوشه گرد طراحی کنم.

اگر آموزشی سراغ دارید لطفا لینکش رو برام بفرستید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یعنی چی گوشه ها به اندازه در نمیان؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

با استفاده از ابزار Shape میتونید مستطیل با گوشه های گرد طراحی کنید

phpweb

Active Member
یعنی چی گوشه ها به اندازه در نمیان؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

با استفاده از ابزار shape میتونید مستطیل با گوشه های گرد طراحی کنید
نمی تونم گوشه ها رو درست طراحی کنم.

یه آموزش سراغ ندارید؟

hsajj

Member
همونطور که GFX Master گفتن :
با استفاده از ابزار shape میتونید مستطیل با گوشه های گرد طراحی کنید
و مقدار گرد بودن گوشه ها رو میتونین با Radius تعیین کنین :rose:

Graphessional

Active Member
سلام دوست عزیز
در سری آموزشهای حرفه ای آقای مونسیاردنی به نام "اسرار فتوشاپ" بخشی وجود داره که کلا به طراحی گرافیک وب اختصاص داره. اگه دسترسی داشته باشید به اون دی وی دی ها، بسیاری از نیازهای گرافیکی وبتون مرتفع می شه. این هم از بهترین منبع آموزشی فتوشاپ دنیا!
در مورد سئوالی که داشتید هم اگر مشکلتون حل نشد می تونید با من تماس بگیرید تا تلفنی بهتون توضیح بدم.

phpweb

Active Member
سلام دوست عزیز
در سری آموزشهای حرفه ای آقای مونسیاردنی به نام "اسرار فتوشاپ" بخشی وجود داره که کلا به طراحی گرافیک وب اختصاص داره. اگه دسترسی داشته باشید به اون دی وی دی ها، بسیاری از نیازهای گرافیکی وبتون مرتفع می شه. این هم از بهترین منبع آموزشی فتوشاپ دنیا!
در مورد سئوالی که داشتید هم اگر مشکلتون حل نشد می تونید با من تماس بگیرید تا تلفنی بهتون توضیح بدم.
توی این دی وی دی ها چقدر (زمان) در مورد طراحی وب توضیح داده؟

phpweb

Active Member
سلام دوست عزیز
توی این دی وی دی ها چند ساعت در مورد طراحی وب توضیح داده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا