سلام. این کارها رو واسه شرکت یکی ازدوستان زدم و هر 2 تا یک ماه پیش چاپ شدند, نظرتون چیه...؟!
winsent Banned Nov 23, 2009 #1 سلام. این کارها رو واسه شرکت یکی ازدوستان زدم و هر 2 تا یک ماه پیش چاپ شدند, نظرتون چیه...؟! پیوست ها Page.jpg 483.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68 Front.jpg 483.7 کیلوبایت · بازدیدها: 69
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Nov 23, 2009 #5 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . طرح های زیبایی شدن ولی بهتر هم می تونستن باشن . در هر صورت خوب و زیبا شدن . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . طرح های زیبایی شدن ولی بهتر هم می تونستن باشن . در هر صورت خوب و زیبا شدن . موفق باشید .
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Nov 23, 2009 #6 سلام وینست جان یا جون(هرجور راحتی!:دی) کار قشنگی شده ولی روی اجزا بیشتر میتونستی کار کنی. موفق باشی.
Ehssan_it Well-Known Member Nov 24, 2009 #7 خیلی جالب شدن جسارن نباشه سمت چپی 100% کار دست هستش یا نه ؟
winsent Banned Nov 24, 2009 #8 ...! ehssan_it گفت: خیلی جالب شدن جسارن نباشه سمت چپی 100% کار دست هستش یا نه ؟ کلیک کنید تا باز شود... جسارت چرا...؟! وکتور + طراحی در فتوشاپ. موفق باشید...
...! ehssan_it گفت: خیلی جالب شدن جسارن نباشه سمت چپی 100% کار دست هستش یا نه ؟ کلیک کنید تا باز شود... جسارت چرا...؟! وکتور + طراحی در فتوشاپ. موفق باشید...
dmoukh Member Nov 24, 2009 #10 كار زيبائي شده اما ايكن هاي بالاي طرح بزرگ شدن به خاطر همين حالت پيكسليشون مشخصه موفق باشيد
winsent Banned Nov 25, 2009 #11 ...! explosion گفت: من عاشق فیروزه ایم ! طرح قشنگی شده . موفق باشی winsent . کلیک کنید تا باز شود... سلام و صد سلام...! چه عجب چشم ما به جمال شما روشن شد...! بابا کجا یهو میذاری میری؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشه...؟! میخوامت...
...! explosion گفت: من عاشق فیروزه ایم ! طرح قشنگی شده . موفق باشی winsent . کلیک کنید تا باز شود... سلام و صد سلام...! چه عجب چشم ما به جمال شما روشن شد...! بابا کجا یهو میذاری میری؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشه...؟! میخوامت...