طراحی پوستر

Masih

Well-Known Member
سلام

من سردبیر و مدیرمسئول سایت علمی "یک شهر" هستم. این سایت اولین سایت مرجع شهرسازی به زبان فارسی هست و در نوع خودش نمونه کم نظیری توی کشور هست. در حال حاضر دنبال کسی میگردم که برای معرفی این سایت طراحی پوستر کنه. یک سری ویژگی هم باید داشته باشه که مهمتریانش اینها هستند:

1- میخوام پوسترهای سریالی طراحی بشه. این پوسترها قراره توی بردهای دانشگاه بخوره و تا 3-4 هفته ای که تا افتتاح رسمی سایت مونده هر هفته یک پوستر توی برد میخوره. و خوب همتون به اندازه کافی وارد هستید. میدونید که پوستر سریالی چه ویژگیهایی باید داشته باشه (مثل اینکه حس کنجکاوی بیننده رو تحریک کنه تا منتظر پوسترهای جدید باشه و...).

2- ساده و در عین حال بسیار شیک و باکلاس باشه.

3- متاسفانه امکان پرداخت حق الزحمه رو بصورت نقدی نداریم. چون سایت دانشجویی هستیم و به هیچ جایی هم وابسته نیستیم که اسپانسر داشته باشیم. با این حال در صورت توافق حاضریم سایت یا کارهای کسی رو که این پوسترها رو طراحی میکنه در سایت خودمون برای مدت معینی به صورت بنر 120*468 تبلیغ کنیم.

البته خودم یه سری طرح توی ذهنم هست اما متاسفانه اصلا وقتش رو ندارم که طرحها رو پیاده کنیم. درضمن اولین قسمت این پوسترها رو هم 24 شهریور لازم دارم و بعد از اون هر هفته یک پوستر تا 22 مهرماه.

خوب من بعد از مدتها برگشتم اینجا! :) امیدوارم مثل قدیمها جوابم رو در کمترین زمان ممکن بگیرم.

رضمن هرکسی که هر نظری بده که به نوعی توی پوسترهای نهایی استفاده بشه (حالا میخواد کار رو خودش بکنه یا کس دیگه) تبلیغ سایت یا کارهای اون رو هم میگذارم تو سایتم. محض اطلاع هم عرض کنم که بازدیدکننده این سایت در زمان افتتاح آزمایشی 15.000 نفر در روز بوده!!

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
دوست خوب من یه توضیحی هم درمورده ابعادش دیتا هاش و تعداد پوسترهایی که می خوای بده

Masih

Well-Known Member
خوب تعداد پوستر رو که گفتم. 3-4 تا میشه. ابعادش هم A3.
در مورد دیتا هم تمام پوسترهای اول دیتا خاصی نداره و این بستگی به سلیقه کسی داره که میخواد طراحی کنه. مثلا یکی شاید بخواد با آرم بازی کنه، یکی بخواد با متن بازی کنه. هرکس هرچی هم بخواد در اختیارش قرار داده میشه. فقط پوستر آخر هست که یه سری دیتا مدنظر ما هست که توی اون باید گنجونده بشه. البته اون هم خیلی مختصره. چون من کلا از کار سبک و شیک خوشم میاد.

Masih

Well-Known Member
سلام
روز بخیر
من اینو زدم می خوای ببین چه جوره؟
مرسی
موفق باشی

چه سرعت فوق العاده ای! :D

مهدی جان من این رنگ بندی رو میپسندم و فرم کلی کارت خیلی خوب شده. ولی چند تا موضوع:

1- قبلش کاشکی یه اعلام آمادگی میکردی تا من قالب کلی سایت رو نشونت بدم به همراه لوگوها که کارت به سایت ما نزدیکتر بشه. :sad:
2- برای من در درجه اول اون ایده سریالی بودن پوستر مهمه. شما اینو چطوری سریالی میکنی؟ :neutral:
3- باز هم الان نگاهش کردم واقعا به سلیقه من نزدیکه. ساده و سنگین. فقط به جای رنگ قرمز اگر از آبی و طوسی استفاده کنی فکر نمیکنی بهتر باشه؟ اینطوری هم به فرم سایت نزدیکتر هست و هم سنگینتره.

پیوست: پیش زمینه ای از شهرسازی داشتی؟!

Masih

Well-Known Member
بقیه دوستان نمیخوان کمکی کنن؟! چند فکر بهتر از یک فکر هست ها! حداقل ایده بدید در مورد سریالی بودنش.

چه سرعت فوق العاده ای! :D

مهدی جان من این رنگ بندی رو میپسندم و فرم کلی کارت خیلی خوب شده. ولی چند تا موضوع:

1- قبلش کاشکی یه اعلام آمادگی میکردی تا من قالب کلی سایت رو نشونت بدم به همراه لوگوها که کارت به سایت ما نزدیکتر بشه. :sad:
2- برای من در درجه اول اون ایده سریالی بودن پوستر مهمه. شما اینو چطوری سریالی میکنی؟ :neutral:
3- باز هم الان نگاهش کردم واقعا به سلیقه من نزدیکه. ساده و سنگین. فقط به جای رنگ قرمز اگر از آبی و طوسی استفاده کنی فکر نمیکنی بهتر باشه؟ اینطوری هم به فرم سایت نزدیکتر هست و هم سنگینتره.

پیوست: پیش زمینه ای از شهرسازی داشتی؟!

مرسی
خوشحال که مورد مقبول قرار گرفته البته یه خورده:lol:

1.خوب دیگه شد، نشد که اعلام آمادگی کنم.
2.واسه سریالی بودنش چیزی به ذهن در حاله حاضر نمی رسه... باید فکر کرد.
3.چون تعداد رنگ توی این طرح کمه اگه بخوای از رنگهای طوسی و آبی به عنوان رنگ دوم استفاده کنی فکر نکنم خیلی خوب بشه.
پیش زمینه که نه، نداشتم.
امروز بیکار بودم درگیر بودم با پشه ها:D، پوستت رو دیدم...

Mandana

Active Member
به نظر می بهتره از یک خط صاف برای شروع پوستر استفاده کنین.بعد کم کم بافت شهری بهش بدین.اول یک کلبه باشه.بعد چند تا کلبه بشه.بعد روستا بشه.بعد یک شهر با بافت قدیمی و چند تا درخت و در نهایت به شهری با آسمون خراش و این چیزا برسه
که البته عکس ازشون نباشه.بلکه مثل شهری که مهدی جان پشت نوشته ی یک شهر استفاده کردن، تک رنگ باشن
ولی آبی هم که دوست دارین
می شه یه آسمان آبی در همه ی پوستر ها مشترک باشه
3037.gif

ببخشید دیگه بهتر از این نتونستم کمک کنم
154fs759111.gif

موفق باشی مسیح جان
AddEmoticons10310.gif

Masih

Well-Known Member
مرسی
خوشحال که مورد مقبول قرار گرفته البته یه خورده:lol:

1.خوب دیگه شد، نشد که اعلام آمادگی کنم.
2.واسه سریالی بودنش چیزی به ذهن در حاله حاضر نمی رسه... باید فکر کرد.
3.چون تعداد رنگ توی این طرح کمه اگه بخوای از رنگهای طوسی و آبی به عنوان رنگ دوم استفاده کنی فکر نکنم خیلی خوب بشه.
پیش زمینه که نه، نداشتم.
امروز بیکار بودم درگیر بودم با پشه ها:D، پوستت رو دیدم...

اولی بهتر بود به نظرم. توی این طرح هم شلوغ شده و هم رنگ قرمزش تو ذوق میزنه چون میزانش زیاد شده.
بعدش هم جمله اینجا یک شهر هست فکر نمیکنی بهتر باشه نیاد تو پوستر؟
منظورم این بود که به جای رنگ قرمز از رنگ آبی استفاده بشه.
خدا پدر مادر پشه ها رو بیامرزه که تو رو در راه خدمت به خلق خدا قرار دادند! :D

در مورد سریالی بودن و ایده های کلی هم الان یه پست میدام. بذار بقیه پستها رو هم جواب بدم. :پی

آخرین ویرایش:

Masih

Well-Known Member
به نظر می بهتره از یک خط صاف برای شروع پوستر استفاده کنین.بعد کم کم بافت شهری بهش بدین.اول یک کلبه باشه.بعد چند تا کلبه بشه.بعد روستا بشه.بعد یک شهر با بافت قدیمی و چند تا درخت و در نهایت به شهری با آسمون خراش و این چیزا برسه
که البته عکس ازشون نباشه.بلکه مثل شهری که مهدی جان پشت نوشته ی یک شهر استفاده کردن، تک رنگ باشن
ولی آبی هم که دوست دارین
می شه یه آسمان آبی در همه ی پوستر ها مشترک باشه
3037.gif

ببخشید دیگه بهتر از این نتونستم کمک کنم
154fs759111.gif

موفق باشی مسیح جان
AddEmoticons10310.gif

ممنون ماندانا جان. باز هم تو! این سارا که معلوم نیست کجاست بیاد حداقل اظهار نظر کنه. :دی
طرحی که دادی جالب بود ولی خوب متاسفانه با اندیشه های شهرسازی مغایرت داره. یعنی کلا روستا به شهر تبدیل نمیشه معمولا و آسمان خراش بلند هم کلا یه طرح کنسل شده توی شهرسازی هست. اما طرحت جالب بود و شاید بشه با یه سری تغییرات همین رو هم اعمال کرد.
83.gif

Masih

Well-Known Member
و اما پیشنهادات من برای طراحی این پوستر:

1- طرح باید ملایم باشه چون این کار برای اولین بار داره توی این رشته و در سطح ملی انجام میشه برای همین باید تداعی کننده حس آرامش هم باشه و برای همین هم بود که گفتم رنگ قرمز براش زیاد خوب نیست. علاوه بر اینکه در کنار این آرامش باید طرف وقتی پوستر رو میبینه به این نتیجه برسه که: "اینجا چیز متفاوتی برای عرضه وجود داره".

2- به دلیل ماهیت این رشته، افراد شاغل یا محصل در اون دارای دید هنری هم هستند. برای همین طرح باید در عین سادگی، فوق العاده شیک باشه. چقدر این جمله رو تکرار کردم!
272.gif

3- برای طرح سریالی بودنش، پیشنهاد ماندانا خوب بود (الان دیدم که مدیرکل شدی! تبریک! :دی). چیزی هم که من توی ذهن خودم داشتم این بود که آرم یک شهر رو بصورت تیکه های پازل دربیاریم و توی هر هفته چند تا تیکه اش رو به هم بچسبونیم تا توی پوستر آخر تکمیل بشه. ضمن اینکه هر پوستر حتما باید شامل یک جمله یا عبارت باشه که تحریک کننده هیجان بیننده برای دیدن پوسترهای بعدی باشه.

اینجا فقط یه نفر پشه ها اذیتش میکنن؟!!
110.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چطوري مسيح؟!
hi5.gif

بابا اين طرفا؟!

صبح تاپيكت رو ديدم ولي راستشو بخواي كلا حس و حال جواب دادن و اين حرفا رو نداشتم!
gigglesmile.gif

يه دستم ليوان نسكافه بود و يه دستم ماوس و ديگه كلا نميشد تايپ كنم!!
kaffeetrinker_2.gif

و اما در مورد پوسترت!
خوبه كار كنيد موفق باشيد!!!
nobrain2.gif

منم سعي ميكنم اگر تونستم يه اتود برات بزنم البته قول نميدم.

موفق باشي.
cloversmileyb.gif

Masih

Well-Known Member
چطوري مسيح؟!
hi5.gif

بابا اين طرفا؟!

صبح تاپيكت رو ديدم ولي راستشو بخواي كلا حس و حال جواب دادن و اين حرفا رو نداشتم!
gigglesmile.gif

يه دستم ليوان نسكافه بود و يه دستم ماوس و ديگه كلا نميشد تايپ كنم!!
kaffeetrinker_2.gif

و اما در مورد پوسترت!
خوبه كار كنيد موفق باشيد!!!
nobrain2.gif

منم سعي ميكنم اگر تونستم يه اتود برات بزنم البته قول نميدم.

موفق باشي.
cloversmileyb.gif

کسی که نمیاد یه پوستر از خودش در کنه، حداقل پست بدیم دق دلیامون خالی بشه!
22.gif

راه گم کردم! تازه وقتی هم میام چه استقبالی میشه از آدم! مردم دستشون ماوس و نسکافه میگیرن که جواب کاربرای قدیمی رو ندن! باز هم ماندانا! پست نمیداد که دیگه احتمالا با همتون قهر میکردم!
167.gif

درضمن مرسی اجازه دادی کار پوستر رو کار کنیم! شماره حسابت رو بده تلافی کنیم.
247.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بعنوان اولين پوستر ببين اين چطوره؟

هم اون موضوع و تم اصلي رو در بر داره.
هم شعار سايته.
هم اينكه با اون عبارت (منتظر ما باشيد) و تاريخي كه زيرش خورده حالت سريالي بودن حفظ ميشه.

Masih

Well-Known Member
مرسی سارا جان،
قشنگ شده ولی یه مشکل داره. منظور من از سریالی بودن اینه که توی پوسترهای اول اصلا مشخص نیست که در مورد "اولین سایت جامع شهرسازی به زبان فارسی" قرار صحبت بشه. دقیقا شبیه اون چیزی که ماندانا گفت یا خودم گفتم (در مورد پازل). فقط توی پوستر آخر معلوم میشه که این در مورد سایت شهرسازی هست. مثالهای خودم و ماندانا فکر میکنم کاملا شبیه خواسته ام بود.

galagoola

Active Member
مسیح جان من یه طرح سریالی توی ذهنم هست ولی الان نمی تونم برات انجام بدم
در ضمن فکر کنم با رنگهای شارپ خوب در بیاد موافقی وقت داشتم برات کار کنم

Masih

Well-Known Member
موافقم عزیز جان! اصولا من با هرکسی که این کار رو بکنه موافقم!
فقط اینکه میتونی بگی حدودا کی آماده میشه؟

درضمن هرکسی که هر نظری بده که به نوعی توی پوسترهای نهایی استفاده بشه (حالا میخواد کار رو خودش بکنه یا کس دیگه) تبلیغ سایت یا کارهای اون رو هم میگذارم تو سایتم. محض اطلاع هم عرض کنم که بازدیدکننده این سایت در زمان افتتاح آزمایشی 15.000 نفر در روز بوده!! دیگه آتیش زدم به مالم ها!! (احتمالا الان لیوان قهوه از دست بعضیها افتاده!!). :d

جدیدترین ارسال ها

بالا