طراحی پوستر

galagoola

Active Member
یه چند روزی سرم خیلی شلوغه ولی بعد اون برات انجام می دم تا ببینی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اشتباه شما همينجاست ديگه!
puzzledsmile.gif

اولا كي گفته تو اون طرحي كه زده بودم منظورم از اولين مرجع شهرسازي سايت بوده؟!
شايد منظورم كتاب يا مجله يا هفته نامه و ... بوده.
شما چون خودت از اين موضوع خبر داري و ميدوني كه اين اولين مرجع چي هست اينطوري برداشت كردي.
وگرنه شما اين طرح رو به يه نفر كه اصلا از موضوع خبر نداره نشون بده ببين ميتونه دقيقا و 100% حدس بزنه كه منظور سايته.

دوما اينكه مگه قراره پوسترهايي كه زده ميشه كنار هم باقي بمونن؟
يعني شما مثلا اولين پوستر رو كه ميزني رو بورد وقتي ميخواي پوستر دوم رو بعد از چند وقت بزني مگه پوستر اول رو برنميداري؟
خوب اگه اينطوري باشه و شما بخواي همون طرحي كه خودت تو ذهنت هست يعني نشون دادن سريالي بودن با پازل و ... رو اجرا كني فكر نميكني شايد با برداشتن پوستر اول اون طرح از ذهن بيننده بيرون رفته باشه و ديگه پوستر دوم معنايي نداشته باشه؟

ولي اينطوري شما تو پوستر اول به همه خبر ميدي كه از اين تاريخ تا اين تاريخ منتظر باشيد.
impatient.gif

تو پوستر دوم مياي يكمي درباره كارت بصورت يه شعار خيلي كوتاه مثل همين (اولين مرجع ...) توضيحات مختصري ميدي (بدون اشاره كردن به اينكه تم اصلي سايته) و اين توضيحات مدام تكميل ميشه تا آخرين پوستر كه اشاره مستقيم به سايت داره و آدرس مستقيم سايت رو ميده.

در هر صورت انتخاب با خودته پسر جان.
goodsigh.gif

موفق باشي.

Masih

Well-Known Member
خوب این خیلی مستقیم تر از اون چیزیه که تو ذهن من هست. من به نظرم اینطوری بهتر بود که با جمله هایی که تهیج کننده باشه بریم سراغ موضوع اصلی. این که از اولش حتی به موضوعش اشاره بشه به نظر من از هیجانش کم میکنه. البته این کاملا سلیقه ای هست! :)

متوجه نشدم چرا ممکنه طرح از ذهن بیننده بیرون بره؟! وقتی ما داریم از همون پازلها که دارن کاملتر میشن استفاده میکنیم باز هم همون طرح جلوی چشم بیننده هست و فقط جملات روی پوستر فرق میکنه که تکمیلتر میشه و اطلاعات بیشتری رو هربار میده.

در هر صورت ممنون خانم بزرگ!! لطفا PSD ش هم لطف کن!
281.gif

Masih

Well-Known Member
سینا جان مرسی!
ایده روی اون علامت سواله که ساختمانها هستند واقعا جالبه!
ولی چند تا مسئله داره:
1- شلوغه یه کم!
2- ایده سریالی بودن رو میتونی رو این پوستر پیاده کنی؟
3- اون نقشه شهری که انداختی پس زمینه جزو نقشه های استاندارد نیست. درواقع این مسئله رو فقط افرادی که به شهرسازی یا معماری وارد باشن متوجه میشن. نقشه های استاندارد شهری برای یه شهرساز در بهترین حالت پارسل بندی شده هست.

ولی اون ایده علامت سوالت جالب بود که از توش ساختمان دراومده بود. باز هم ممنون.

Masih

Well-Known Member
آها! یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم! بابا اینقدر ننویسید: "اینجا یک شهر است!" :lol:
آخه اینجا که یک شهر نیست! اینجا پوستر یک شهر هست و وقتی شما میری توی سایت تازه وارد "یک شهر" میشید پس در حقیقت اونجا یک شهر است نه اینجا!! (جملات قصار رو داری؟!)

sinaafra

Member
مسیح جان ممنون از راهنمائیت .
ایده سریالی بودن پوستر رو یه فکری براش کردم ! !
در مورد نقشه ای که در Background پوستر استفاده شده باید بگم که فقط یه ایده است و نتونستم نقشه ی درست و حسابی پیدا کنم .
در ضمن من در موقعیتی هستم که به آرشیوم دسترسی ندارم .
تغییرات رو اعمال میکنم و پست میکنم

sinaafra

Member
پوستر (اینجا یک شهر است.)

مسیح جان می خوام نظرت رو در مورد این طرح بدونم .
امیدوارم ..

پیوست ها

• Shahr 05.jpg
    Shahr 05.jpg
    143.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15

Masih

Well-Known Member
سینا جان این طرحت هم خیلی جالبه. مطمئنا حتی اگر طرح نهایی هم کار خودت نباشه صددرصد همون کارهایی رو که برای طراح پوسترم گفتم انجام میدم برای تو هم انجام میدم به خاطر زحماتی که میکشی.
اما یه مطلب دوباره: سریالی بودن!!! باید پوسترها سریالی بتونن بشن. شاید هم ایده ای داشته باشی واسه سریالی شدنش ولی من نگرفتمش.
مطلب دیگه هم اینکه به نظرم این طرح یه مقدار روتین شده. یه کار نو و جدید میخوام. اما با اینکه طرح اصلیش (ایده) یه مقدار تکراری بود ولی خیلی خوب کار شده بود. به نظرم اگر رنگهای سرد رو هم توی پوستر کمتر به کار ببری بهتر باشه به دو دلیل:
1- رنگهای گرم خودشون هیجان آفرینند.
2- رنگ مشکی معمولا باعث سنگینی کار میشه. همینطور ترکیب رنگ طوسی با تولورانسهای خاصی از رنگهای دیگه. مثلا به کارهای مهدی توی صفحه اول نگاه کن. کارهاش از لحاظ سبک دقیقا همون چیزیه که من میخوام. سنگین و باکلاس. به نظرم تو و مهدی رو اگر مخلوط کنن چیز خوبی از آب درمیاین!! :d

sinaafra

Member
بازم ممنون از راهنماییت .
درسته کار من در حد بچه های دیگه نیست ولی کار خودم ، ایده هم از خودم .
من طراح قابلی نیستم و از شما انتظاری هم ندارم در عین حال خیلی خوشحال میشم بازم نظراتت رو بشنوم .
در اولین فرصت در مورد سریالی بودنش هم توضیح می دم.

Masih

Well-Known Member
دوستانی که قول دادن در چند روز آینده (!!!) طراحی رو شروع کنن پس کوشن؟! چیزی به 24 شهریور نمونده! :نگران!

Masih

Well-Known Member
شما که گفتی تفکرت را فرموده ای برادر! فقط زمان میخواهی برای انجامش! :بیشتر نگران!

galagoola

Active Member
منظورم همین بود که شما گفتی
اضافه کاری وای میستیم به خاطر گله رویت ( در حال تلاش کردن)

h.khafan

Active Member
منم یک ایده دارم. همیچین فکر نکنم زیاد جالب باشه ولی میگم :دی

اینکه اول یه پوستر باشه با یه سری مربع و مستطیل های متفاوت .
بعد تو پوستر دوم زاویه رو یکم عوض میکنیم به سمت پاییت که معلوم شه اون مستطیلها پشت بام خونه ها و برجها و ... بودن هویجوری الی آخر. تا کاملا یه نمای مستقیم از ساختمونها داشته باشیم.

گرفتین ایا؟:neutral:

ما گفتیم شاید یکی یه چیز بهتر ازش در آورد .

آخرین ویرایش:

Masih

Well-Known Member
منم یک ایده دارم. همیچین فکر نکنم زیاد جالب باشه ولی میگم :دی

اینکه اول یه پوستر باشه با یه سری مربع و مستطیل های متفاوت .
بعد تو پوستر دوم زاویه رو یکم عوض میکنیم به سمت پاییت که معلوم شه اون مستطیلها پشت بام خونه ها و برجها و ... بودن هویجوری الی آخر. تا کاملا یه نمای مستقیم از ساختمونها داشته باشیم.

گرفتین ایا؟:neutral:

ما گفتیم شاید یکی یه چیز بهتر ازش در آورد .

عجب! چرا ایمیل به روز شدن این تاپیک برای من نیومده بود؟!! :neutral:

به نظرم طرح جالبی میشه! شما خودت میتونی کار کنی؟ یا کسی هست که بتونه روی این ایده کار کنه؟

من خودم بیشتر مشکلم با نوشته هایی هست که قراره روی پوستر باشه.

دوستانی که تا الان کار کردند لطفا فایلهای PSD رو هم لطف کنن بگذارن. ممنون

galagoola

Active Member
آقا شرمنده ها بیشتر از این نشد روش کار کنم خودمو که راضی نکرد ایراد زیاد داره
یه دو سه تا ناقصی داره مثله خوشنویسی سارا خانم که باید تکمیل شه
psd رم اگه خواستی برات میزارم تغییراتو توش بدی
فلن
یه مسئله ایم هست بعدن بهت میگم
(یه اسماعیله خیلی نگران و نگران کننده)

پیوست ها

• massih1.jpg
    massih1.jpg
    80.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • massih2.jpg
    massih2.jpg
    90.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • massih3.jpg
    massih3.jpg
    92.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

Masih

Well-Known Member
گالاگولا جان،
با اینکه به طور کلی با طرحی که توی ذهن من بود تفاوت داشت ولی خیلی جالب و عالی شده! طرحت رو واقعا میپسندم.
فقط چند تا موضوع به نظرم رسید:

1- المان پلیس و اون آدم توی یه کم فکر کنم مشکل داره. المان پلیس به این علت که اون حس آرامشی رو که من میخوام توی این پوستر باشه و توی پستهای قبلیم در موردش صحبت کرده بودم نداره. المان اون آدمه توی کار اول هم زیاد به روحیه شهری ایران نمیخوره. به نظرم ایده اضافه شدن جمعیت هم بهتر باشه. توی هر پوستر تعداد افراد بیشتر بشه.

2- به نظرم دیوار خیلی لخته! سفیدیش زیاد شده و نوشته روش هم زیاد مشخص نیست.

3- چهار تا پوستر باید باشه.

4- اون پایین هم تاریخ نباید داشته باشه. چون فعالیتی که قرار نیست توی این زمان انجام بشه. فعالیت اصلی 22 مهر انجام میشه. برای همین فقط 22 مهر باید مشخص شده باشه توش نه تاریخ شروع پوستر ها.

این کار واقعا به دلم نشست و خیلی ایده اش خوب بود اما باعث نشه یه وقت اون یکی طرحت رو هم نزنی ها!!! :D

مسئله نگران کننده ات رو هم زودتر بهم بگو!

راستی این آیدی که داری ربطی به اون جکه نداره که؟!! :lol:

galagoola

Active Member
خوشحالم

اول از همه باید به گم که خوشحالم که از طرحم خوشت اومد اما نظر خودم چیزه دیگه ای بود وقتی در مورد پازل حرف زدی یه ایده به نظرم رسید ولی زمان برای اجراش نداشتم حالا ایدمو می گم شاید کسی وقت کرد بزنه
القصه
داستان ازاین جا شروع میشه که یه پازل در ابعاد یه پوستر روی یه زمینه که یه نفر شروع کرده به ساختنش
طیه چهار پوستر تعداد افرادی که میان برای ساختن پازل زیاد میشن بعد که پوستر کامل شد اونو میشه توی پوستر چهار یا پنج به طوره کلی نشون داد
اما در مورد این کار
1- گفتم که یه نواقصی داره عکسها کاملا از روش رندوم رندوم انتخاب شدن:lol: در ضمن با افزایش تعداد افراد هم موافق هستم اما اگه این سه تا کاراکتر رو استفاده کردم دلیلش فقط برا نشون دادن افکتهاییه که روی کاراکترها هست
2-در مورد لختی دیوار می خواستم یه تضاد توی کار باشه و کنتراست کار بالا باشه رنگش هم خواستم لطیف باشه تا خیلی دیتاها معطل نباشند
3-شرمنده سه تا از دستم بر می اومد
4-در مورد تاریخ هم مراجعه کرده بودم به کارهای قبلی که بچه ها زدند

نتیجه گیری :‌از اونجاییکه این هفته درگیره یه سری مسائله پیچیده هستم کمتر میتونم کمک کنم ولی یه فایله پی اس دی میزارم تا خودت تغییرات رو روش بدی

مسئله نگران کننده : دعوام نکنی ها
از اونجاییکه اکثرا من کاره a4 کار میکنم پوسترتو a4 زدم :-?
مسئله اینجاست که من حدود 80 درصد کاره اصلی رو زده بودم که متوجه این سوتی بزرگ شدم:eek:
ببخشید:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

کدوم جکه؟:neutral:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا