.:. طراحی پرتال شرکت ماورا | عرضه کننده بازی های psp .:.

Erfan

Active Member
سلام به دوستان عزیز :rose:

طراحی یک پرتال عرضه کننده بازی های PSP که نسخه بتای اون هستش و اگر عمری بود در روزهای آینده کاملترش میکنم. فعلاً بخش لیست بازی های کنسول پی اس پی تکمیل شده. طراحی خیلی ساده هستش و زیاد وقت آنچنانی روش گذاشته نشده.
اگر هم خواستید به صورت زنده سایت رو ببینید لینکش توی امضاء ام موجود هستش !!:rose:
عرفان

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عرفان جان از شما بعیده به خدا!

3-4 تا عکس با این سایز و حجم رو که اینطوری آپلود نمیکنن!

لطف کن thumbnail بذار.

با نام اهورا

میگم عزیز یه چند تا دیگه هم بزرگتر از اینا میزاشتی:wink:

آخرین ویرایش:

abde abbas

Banned
سلام محمد عزیز!

مثل همیشه ، البته نه مثل همیشه، اما زیبا و سنگین... معمولا سبک کارت رو با چند در هم آمیختن چند رنگ پیاده می کردی که حالا در هدر در یک طیف رنگی تمومش کردی.

البته به شخصه رنگ سبز تصطلاحا کثیفی رو که زیر لوگوی ماورا هست ، نپسندیدم چون به نظرم هم زیبایی سبزت رو کم کرده و هم قدرت زردت رو گرفته. یه نموره هم کیفیت لوگوت پایینه و باعث شده استروکش رنجه بشه.

اما در کل ترکیب مناسبی شده. راستی تا قبل از این که تاپیکت به محلی برای تذکر ابعاد تبدیل بشه ، بند انگشتی بذار ( thumbnails) ... چون الان تنها راه مشاهده طرح هات سیو کردن و باز کردن در کامپیوتره.

موفق باشی... یاعلی

BassGraphic

Member
سلام...
یکم توی ذوقم خورد عرفان جان.کار سطح خوبی داره ولی جای کار و ایده خیلی بیشتری می شد توش قرار داد....

MEGA WAVE

Active Member
از این راه دور جالب به نظر میرسه ، ولی چرا اسکرین شات از صفحه وب گذاشتی ؟

یه دونه کادر بسته از خود پک بزاری بهتر میشه نظر داد .

ولی در کل رنگ بندی زیبایی دارن.

H.S

Member
رنگ بندی کارت خیلی خوب شده. هدر رو خیلی زیبا در آوردی.

موفق باشی.

[SOBHAN]

Active Member
سلام محمد جان !

هدر بالا خيلي خوب شده و امن احساسم اينه كه تركيب رنگي پايين با بالا هماهنگ نيست !

موفق باشيد
محمد حسين

Erfan

Active Member
عرفان جان از شما بعیده به خدا!

3-4 تا عکس با این سایز و حجم رو که اینطوری آپلود نمیکنن!

لطف کن thumbnail بذار.

:-?

معذرت میخوام اصلاً حواسم نبود ... سرم شلوغ بود نمیدونستم دارم چکار میکنم ...:neutral:

درستش کردم:rose:

عرفان

Webber

Well-Known Member
سلام
طرح خوبی شده.ولی رو رنگبندی بیشتر میشه کار کرد.مثلا رنگ هدر بالایی با کادر نارنجی اصلا ست نیست.یا مثلا همونطور که محمد حسین عزیز گفت هر چه قدر پایین میریم انگار زندگی رو به مرگ میره .همچنین شما می تونید رنگ دکمه های قیمت رو نارنجی کنید.در ضمن وقتی به لوگوتون نگاه کردم یه لحظه یاد سازمان بازیافت افتادم.نمی دونم چرا؟؟
مطمئنا اگر وقت بیشتری بزارید کار بهتری خواهد شد.
موفق باشید:rose:

Erfan

Active Member
سلام محمد عزیز!

مثل همیشه ، البته نه مثل همیشه، اما زیبا و سنگین... معمولا سبک کارت رو با چند در هم آمیختن چند رنگ پیاده می کردی که حالا در هدر در یک طیف رنگی تمومش کردی.

البته به شخصه رنگ سبز تصطلاحا کثیفی رو که زیر لوگوی ماورا هست ، نپسندیدم چون به نظرم هم زیبایی سبزت رو کم کرده و هم قدرت زردت رو گرفته. یه نموره هم کیفیت لوگوت پایینه و باعث شده استروکش رنجه بشه.

اما در کل ترکیب مناسبی شده. راستی تا قبل از این که تاپیکت به محلی برای تذکر ابعاد تبدیل بشه ، بند انگشتی بذار ( thumbnails) ... چون الان تنها راه مشاهده طرح هات سیو کردن و باز کردن در کامپیوتره.

موفق باشی... یاعلی

سلام:wink:

تا حدودی نظرات شما رو قبول دارم ... در طراحی وب سایت یا وبلاگ دیگه نمیشه که از جادوی رنگ استفاده کرد .. هر کاری رسم خودش رو میطلبه ...

در ضمن این سفارش بود که خودشون گفتن با چنین رنگ و لعابی میخوان ... بازم مرسی:rose:

عرفان

Erfan

Active Member
سلام...
یکم توی ذوقم خورد عرفان جان.کار سطح خوبی داره ولی جای کار و ایده خیلی بیشتری می شد توش قرار داد....

سلام ...
منم که گفتم نسخه بتا هست و جای کار داره ... اگر سرم خلوت بشه و وقت کنم بیشتر بهش میرسم ...:rose:

عرفان

Erfan

Active Member
از این راه دور جالب به نظر میرسه ، ولی چرا اسکرین شات از صفحه وب گذاشتی ؟

یه دونه کادر بسته از خود پک بزاری بهتر میشه نظر داد .

ولی در کل رنگ بندی زیبایی دارن.

مرسی ... میگی از صفحه دیزاین توی سی اس اسکرین شات بذارم ؟!:rose::rose: یه نمای کلی گذاشتم عزیز ...

عرفان

Erfan

Active Member
به نظر من كار سنگين و شكيلي از آب دراومده
موفق باشي عزيز

مرسی دوست خوبم :) منم فکر کنم اگه نسخه آلفاش رو آماده کنم شیکتر میشه ..

رنگ بندی کارت خیلی خوب شده. هدر رو خیلی زیبا در آوردی.

موفق باشی.

ملسی عزیز :)

هنوز مونده تا شاخ بشه ... آخه هنوز تکمیل نشده ...

عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا