zitrova
New Member
++TROY XP SP3نام ویندوزی است که حدود 6 ماهه دارم روش کار می کنم .
از شما دوستان تقاضا دارم تا راهنمایی ام کنید که چیکار کنم زحماتم حروم نشه ؟
برنامه های : آفیس 2003 - و avant - adobe acrobat reader 7.0- directx 9.c و net frame work 2را نصب می کند و :
[email protected]
alitrojan.blogfa.com
ممنون
بوت ویندوزم
لوگوی ویندوز
نمایی از آن
از شما دوستان تقاضا دارم تا راهنمایی ام کنید که چیکار کنم زحماتم حروم نشه ؟
مزیت های ویندوز
[FONT=times new roman, times, serif]TROY XP[/FONT]
برنامه های : آفیس 2003 - و avant - adobe acrobat reader 7.0- directx 9.c و net frame work 2را نصب می کند و :
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]1- برخلاف ویندوز های یکنواخت و کسالت آور دیگر ظاهری زیبا و جذابی دارد ( بدون نصب برنامه خاصی برای این کار) .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]2- از آخرین فایلهای ویندوز ایکس پی 2007 خلق شده است [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]3 - در آن از فایل سیستمی اسپید 2007 برای سرعت بیشتر ویندوز استفاده شده[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]4- تمام سورسهای این ویندور توسط نرم افزاری مخصوص اشکال گیری شده است [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]5- بدن نیاز به سریال نامبر با نصب خودکار .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]6- سرعت در نصب ( در سیستم های معمولی حدود 20 الی 25 دقیقه ) [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]7 - نصب زبان فارسی و پشتیبانی از آن به طور کاملا خودکار .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]8- نصب حدود 220 عدد از زیباترین و جدیدترین فونت های فارسی و انگلیسی[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]9- دارای تعدادی اسکرین سیور سه بعدی و دو بعدی جدید [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]10 - دارای ساعتی زیبا برای ویندوز[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]11- دارای بوتیبل زیبا [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]12- قدرت و انعطاف بالا در اجرای برنامه های سنگین .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]13 - عدم نصب برنامه های اضافی در هنگام نصب ویندوز برای سرعت و کارایی بیشتر آن بعد از نصب .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]14 - اکتیو و رجیستر شده توسط شرکت مایکروسافت[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]15 - قابلیت آپدیت از طریق اینترنت .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]16- به همراه آخرین آپدیت و سرویسها _ سرویس پک 3 و 4 [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]17 - به خاطر سه مزیت بالا از امنیت خوبی برخوردار است[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]18- ... [/FONT]
[email protected]
alitrojan.blogfa.com

بوت ویندوزم

لوگوی ویندوز

نمایی از آن

آخرین ویرایش: