طراحی وب با فلش و اتصال به بانک اطلاعاتی

ALEXISTO

New Member
با درود و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
یک نمونه سایت آموزش با فلش طراحی کردم
الان میخام به بانک اطلاعاتی وصلش کنم
چندتا سوال دارم :
1- آیا میشه از sqlserver استفاده کرد ؟؟ چگونه؟ اگر نمونه ای هم دارین ممنون میشم
2- آیا به قسمت ادمین در سایت برای درج اطلاعات نیاز داریم؟
3-در صورت استفاده از xml آموزش کاملی سراغ دارین ؟
4- ذخیره سازی اطلاعات در فلش چگونه است ؟

با تشکر بیکران

++Hadi++

Active Member
1- آیا میشه از sqlserver استفاده کرد ؟؟ چگونه؟ اگر نمونه ای هم دارین ممنون میشم 2- آیا به قسمت ادمین در سایت برای درج اطلاعات نیاز داریم؟ 3-در صورت استفاده از xml آموزش کاملی سراغ دارین ؟ 4- ذخیره سازی اطلاعات در فلش چگونه است ؟
1- بله .با واسطه asp یا php : مقادیر باید به روشی به asp و ... پاس داده بشه و بعد توسط اونها مدیریت بشه و ارسال بشه به دیتابیس های مختلف از جمله sql :
http://evolve.reintroducing.com/2008/01/27/as2-to-as3/as2-%E2%86%92-as3-loadvars-as3-equivalent

2- در هر صورت وقتی ارسال اطلاعات به asp دارید ،قراره اطلاعات توسط asp مدیریت بشه و هر اتفاقی سرشون بیفته.اونش با شماست که asp رو چجوری بنویسید.
3- توی انجمن هست .امضای من تا حدودی...جناب mr.lonely و خیلیای دیگه آموئزش دادن.شما به تایپیک های مهم بالای انجمن ها یه نگاهی بندازید...
4- انواع اقسام داریم.اگه منظورتوندیتابیسه ،پس لطفا آموزش ساخت دفترچه تلفن در ادوب ایر رو کار yaa110 عزیز تو تایپیک های مهم (فلش و اکشن 3) پیدا کنید. اگه خواستید به صورت کوکی سیو کنید،پس دنبال استفاده از shared object باشید که البته آموزش های خوبی تو انجمن هامون هست.کافیه سرچ کنید...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا