طراحی لوگو ( تبلیغات تورنگ )

amirreza_13

New Member
سلام دوستان یک لوگو طرا حی کردم واسه یه شرکت تبلیغاتی به نام تورنگ .

واسه طراحی اول تو فتو شاپ شروع کردم و بعد کورل و در آخر به صورت وکتور در ایل تمومش کردم .

لوگو اصلی اون سه بعدیه هستش ولی از دو بعدی شم بعضی جاها استفاده میشه .

نظرتون چیه ، خوشحال میشم .

namn.jpg

whxx.jpg

nima_dsnr

کاربر VIP
خوبه
از اين جور شكلي منظور خاصي هم داري؟
يعني نوشته اي شكلي چيزي هست كه مربوط به شركته؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بنظر منم قشنگ شده.

بنظرم لازم نیست همیشه لوگو مربوط به اسم شرکت باشه یا چیزی رو تداعی کنه.

همین که طرح قشنگی باشه و تو ذهن بیننده بمونه کافیه.

ashkannobody

New Member
خیلی زیبا و گیرا هستش... خوشحال میشم بیشتر باهات آشنا بشم در مورد کار یاهو آی دی : ashkan_nobody

saeid.g

Member
سلام.
خسته نباشی.
نظر سارا رو قبول دارم.
در مورد نوشته ی گرافیک (Graphic) به نظر من اگر یکم کوچیکتر بشه بعد فاصله ی بین کاراکتر ها رو زیاد تر بکنی که با کلمه تورنگ هم سایز از تول بشه قشنگ تر میشه.
سپاس.
بدرود.

h-akhavan

Member
سلام :)
خیلی قشنگه
به این جور شرکتا مییاد. یعنی طرحت بی ربط با موضوع کار شرکت نیستش که این حسن بزرگیه!
اگه هدفت در آوردن TG بوده، چیز جالبی درآوردی و این که اسم شرکت (turang graphic) رو پایینش آوردی خوندن TG رو خیلی راحت می کنه. ولی البته T یه کم نا فرمه یعنی در واقع خیلی هم شبیه حرف T نیستش! بیشتر روش کار کن.
فعععلن!

amirreza_13

New Member
مرسی از همه

اول تشکر میکنم از همه دوستان که نظر دادن .

در جواب نیما که پرسیده بود آیا نوشته ای در آرم هست یا نه عکس زیر رو میزارم .

o6ky.jpg

البته که همونطور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن همیشه نیاز نیست اسم یا مفهوم خاصی در کار باشه ولی خوب من باز هم سعی کردن یکی دو تا از حروف خود اسم شرکت رو در آرم داشته باشم مخصوصا حرف اول که T هست .

yuxj.jpg

باز هم از نظرات دوستان متشکرم

amirreza_13

New Member
سلام :)
خیلی قشنگه
به این جور شرکتا مییاد. یعنی طرحت بی ربط با موضوع کار شرکت نیستش که این حسن بزرگیه!
اگه هدفت در آوردن TG بوده، چیز جالبی درآوردی و این که اسم شرکت (turang graphic) رو پایینش آوردی خوندن TG رو خیلی راحت می کنه. ولی البته T یه کم نا فرمه یعنی در واقع خیلی هم شبیه حرف T نیستش! بیشتر روش کار کن.
فعععلن!

واقعا ممنون از نظرت اخوان عزیز .

جدا برام جالبه که شما تونیستید یک برداشت دیگر که برای خودم هم جالب بود از آرم داشته باشید .

اون چیزی که من در ذهن داشتم در پست قبلی گفتم ولی خوب شما هم برداشت و تصور جالبی رو از آرم کردید .

مرسی و ممنون .

Erfan

Active Member
سلام ...

لوگوی جالبی هست ... به دل نشست ..

موفق باشید.
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا