طراحی لوگو؟

hamid ir

Well-Known Member
سلام
میخواستم یه لوگو طراحی کنم البته واسه تبلیغات در سایتها و وبلاگها
البته نمیدونم بهش لوگو میگن یا یه چیزه دیگه
اگه میشه سایزشو بگید و در ضمن اینکه اول باید بزرگ بسازم و بعد کوچیکش کنم یا نه ؟ ممنونتون میشم
حمید

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

اگه منظورت از لوگو همون بنر (Banner)هست باید بگم که تو هر اندازه ای میتونی طراحی کنی و البته یک سری اندازه های استانداردی هم برای این کار هست موضوع اصلی اینه که ببینی اون سایتی که میخوای توش طرحتو بزرای از چه اندازه و چه حجمی پشتیبانی میکنه برای بیشتر سایت ها حجم لوگو هم بسیار مورد توجهه.
در ضمن فرمتی که میخوای کار کنی هم مهمه مثلا طرحت ثابته یا متحرک برای طرح های ثابت بیشتر از فرمت gif - jpg استفاده میشه و برای متحرک ها هم از فرمت gif - swf استفاده میشه

حالا باید اول خودت ببینی که چی میخوای تا بگی بیشتر کمکت کنم
فعلا

hamid ir

Well-Known Member
S.H.R.M.K گفت:
سلام

اگه منظورت از لوگو همون بنر (Banner)هست باید بگم که تو هر اندازه ای میتونی طراحی کنی و البته یک سری اندازه های استانداردی هم برای این کار هست موضوع اصلی اینه که ببینی اون سایتی که میخوای توش طرحتو بزرای از چه اندازه و چه حجمی پشتیبانی میکنه برای بیشتر سایت ها حجم لوگو هم بسیار مورد توجهه.
در ضمن فرمتی که میخوای کار کنی هم مهمه مثلا طرحت ثابته یا متحرک برای طرح های ثابت بیشتر از فرمت gif - jpg استفاده میشه و برای متحرک ها هم از فرمت gif - swf استفاده میشه

حالا باید اول خودت ببینی که چی میخوای تا بگی بیشتر کمکت کنم
فعلا

lممنونم از توضیحات ولی من یه جا دیدم نوشته بود محل قرارگیری لوگو شما و اونوقت گفته بود نباید از 7 کیلوبایت بیشتر باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا