طراحی سیستم آب و هوا با Php!

testers

New Member
به نام خدا
من من می خواستم یکی یه سیستم برای من بنویسه که بتونم با اون آب و هوای شهر ها رو به دیگران نمایش بدم و بشه به دیگر سایت ها و بلاگ ها اجازه دارد تا از اون استفاده کنن و در سایت خودشون بزارن. می خواستم ببینم چقدر قیمتش می شه در ضمن باید امکانات زیر رو شامل بشه:

1. آب و هوای امروز : حداقل ، حداکثر به همراه عکس
2. سرعت باد
3. پیش بینی آب و هوای فردا

arinolan

Member
با اجازه اساتید ...

من میتونم برات انجام بدم ....

زمان 7 روز
هزینه 300000 تومان ساده
450000 تومان آژاکس

موفق باشی

YTERROR

Active Member
نمونه های آماه زیادی هست ولی برای خروجی دادن و ...... باید یکسری تغییرات انجام بشه که در صورت لزوم با صرف هزینه 70 تومان این امکان برای شما فراهم میشه

+ در صورت لزوم از طریق پیام خصوصی تماس بگیرید

موفق و پیروز باشید

arinolan

Member
سلام دوستان مجددا

دوست عزیز من سیستمی که برآورد کردم ... اطلاعات خامش رو از یک سورس مطمئن و معتبر دریافت میکنه
که برای مثال وضعیت آب و هوا ودرجه حرارت رو تا یک هفته با دقت خیلی بالا پیش بینی میکنه
اما برای استفاده از امکاناتش تو برنامه باید لیسانسش خریداری بشه که در حدود 290 دلار هزینشه

واسه اینه که قیمت رفت بالا ...

اما اگه نیازه به این دقت و اعتبار نیست ....
و با احترام خدمت دوست عزیزمون که قیمت دادن ... من هم با همون حدود قیمت و 3 روزه میتونم براتون انجام بدم

موفق و پاینده باشید

YTERROR

Active Member
اما اگه نیازه به این دقت و اعتبار نیست ....
و با احترام خدمت دوست عزیزمون که قیمت دادن ... من هم با همون حدود قیمت و 3 روزه میتونم براتون انجام بدم

موفق و پاینده باشید

دوست عزیز اطاعات رو شما که بعنوان یک بانک اطلاعاتی وارد نمی کنید از سایتهای هواشناسی بزرگ و معروف که 90 درصد این سرویس رو رایگان عرضه می کنند استفاده می کنید

+ امکانات و پیش بینی های بیتشری هم دارند سرویس می دن و تا آب و هوای یکماه آینده هم پیش بینی می کنند از این لحاظ مشکلی نیست

+ تنها کاری که هزینه بر هست برای مشتری تهیه عکسهای آب و هوا که پکهای آماده هست + خواندن و نمایش اطلاعات آب و هوا شهرهای مختلف و خروجی جاوا اسکریپت دادن به کاربران سایت مورد نظر می باشد

نمونه های زیادی به زبان فاسی هستند که این سرویس رو دارن میدن مثل پارسی تولز و ......

موفق و پیروز باشید

nevisande

Active Member
چه خبره.
قدرت نمایی افراد اسکریپت شناس رو.
ماشالله به شما.

جدیدترین ارسال ها

بالا