بی بی کد طراحی داخلی

سلام دوستان
یه طرح داخلی زدم که بعد از مدت زیادی به دکور مورد نظر رسیدم . البته چون تازه کارم خیلی طول کشید . شاید 1 هفته
نرم افزارهای مورد استفاده maya vray و photoshop که مرحله post production کار را بسیار حرفه ای کرد .من خیلی صبر کردم تا این مرحله رسیدم و اصلا اهل زدن کارهای مبتدی نبودم . نمیگم این کارم خیلی خوبه ولی برای اولین نمونه کار بد نیست . راستش خودم که راضیم . آموزش های زیادی دیدم تا اینجا رسیدم و خوشحالم اولین کارم را به شما نشون میدم .
یه نکته به دوستانی که از post production استفاده نمی کنند باید بگم که از نصف کیفیت بی بهره اید . چراکه post production انیمیشن با After وتک فریم ها با photoshop کار را تا حد معجزه تغییر میده
منتظر نظرات شما عزیزان هستم .
موفق و موید باشید​

پیوست ها

• render post production 1.jpg
    render post production 1.jpg
    385.5 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • render post production 3.jpg
    render post production 3.jpg
    486.8 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • render post production 2.jpg
    render post production 2.jpg
    483 کیلوبایت · بازدیدها: 79

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب کارت قشنگه ولی یک سری ایراد داره که رفع بشه کارت رو از این رو به اون رو می کنه مثل همون پست پروداکشن
1.نویز بامپ کف و تلویزیون زیاده
2.فرشت جای کار داره . بد نیست
3.متریال های دیوار و .... خامن جای کار دارن
4.تکسچر چوب خوب نیست و عجیبه
5.اون گلدونت هم طبیعی نیست

این ها رو رفع کن ببین چقدر کارت بهتر میشه

خوب کارت قشنگه ولی یک سری ایراد داره که رفع بشه کارت رو از این رو به اون رو می کنه مثل همون پست پروداکشن
1.نویز بامپ کف و تلویزیون زیاده
2.فرشت جای کار داره . بد نیست
3.متریال های دیوار و .... خامن جای کار دارن
4.تکسچر چوب خوب نیست و عجیبه
5.اون گلدونت هم طبیعی نیست

این ها رو رفع کن ببین چقدر کارت بهتر میشه

ممنون دوست من
راستش تنها بامپی که استفاده شده برای مبل هست و بقیه مدل ها بدون بامپ هستند و رندر اولیه کاملا تخت بود . میگم چون اولین کارمه خیلی حرفه ای نشده .
برای فرش هم دو دل بودم که نزنم .

شمایی که علاقه ای به زدن کارهای سطح پایین نداری باید کارای با کیفیت رو ببینی
یه سر به سایت ronenbekerman.com/ بزن خودت کمبودها یا ضعف های کارتو متوجه میشی

امید به روزای بهتر

ممنون دوست من :rose:در حال کار روی آشپزخونه هستم و تمام توانمو روش میذارم .
سایتو دیدم خیلی کارهای جون داری داشت . من به معماری به عنوان یه مرحله از انیمیشن فکر می کنم و خیلی رو این مرحله نمی مونم و شاید نقطه ضعف کیفیت را داشته باشم . حالا تا کار بعدی ببینیم چی میشه . . .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.افرین تمرین خوبی شده. چقدر محیطش آشناست. فرشید سبب خیر شد برای تمرین بچه ها.
ببین دوست من مشکلات کار زیاده .از عدم شناخت رو بحث رنگ شناسی چیدمان آبجکت و اینهاست
اگه نظر من رو میخوای در کنار تمرین کردن باید خیلی کار ببینی
کارها رو ببین.آنالیز بکن.ریز به ریز مورد بررسی قرار بده.
در کنارش حتما making of رو ببین.
فقط دوست من رک بگم
99 درصد کارهای تاپ گالری های دنیا مکس و وی ری هست.البته در زمینه معماری. اگه میخوای توی این زمینه فعالیت کنی مایا ..... نمی دونم اما اگه مایا عرف بود آبجکت آماده داشت خب حداقل 99 درصد 50 درصدش با مایا کار میکردن.من اصلا منکر قدرت مایا نیستم.اما مکس هم بهتر هست توی زمینه معماری.پلاگین بیشتر داره. ساده تر هست. آبجکت آماده ها مثل arch model اورموشن همشون برای مکس و وی ری هست.من پیشنهادم اینه اگه اول راهی برو سراغ مکس و وی ری.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا