.. ......این یکی از فریم های فضای لیوینگ روم هستش ............
Photoshop cs5
سلام محمد جان خوبی کجایی پسر نیستی
رندر خوبی گرفتی فقط یه مقداری نویز تو صحنه دیده میشه میدونم خودت تنظیمات رندر رو خیلی دست بالا نگرفتی ولی خوب اگه تتنظیمات رو یه خورده بالاتر ببری رندر جون میگیره و نویز یه خصوص سقف خیلی کمتر میشه.
برای کار اجرایی اون دختر فکر نمیکنی مشکل داشته باشه یا یه چیز دیگه میزاشتی یا اگه اینو گذاشتی اون پشت مشتا قایمش میکردی البته به کارفرما هم بستگی داره و مهندسی که با هاش کار میکنیباقی چیزا خوبه خسته نباشی
دوستان میان بهتر نقد میکنند البته مال ما نقد نبود نظر بود.
مرسی دوست عزیزدختره چشه؟ ا.... به خطر انداخته ؟ اقا خیلی قشنگه ایول فقط رندرش از این بهتر هم می تونی
کار زیبایی شده
به نظرم اگر رنگ شکلاتی مبل های انتهای اتاق رو به ررنگ گل بوته های دیوار پشت ال سی دی نزدیک کنی هارمونی بیشتری با صحنه پیدا میکنه و هم به خاطر تضادش با مبل های سفید جالب تر بشه
http://www.3drender.co.uk/?attachment_id=521اوف... خیلی خوبه همه چیز
این مدلا انسان با کیفیت رو از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام به دوست گل خودم . خوبی؟درسته نویز زیادی داره . چون این کار به همراه آشپزخانه مدل شده و پر از آبجکتای آشپزخانه هستش و خیلی سنگین شده منم اینو تو دفتر با لپتاپ گرفتم که زیاد هم قوی نبود برای این رندر . مجبو ر شدم میزان لایت کش رو بالا نبرم و ایریدنت رو هم روی low گذاشتم تا سبک باشه و سریع تر رندر بگیره برای همین نویزش از بین نرفته .سلام محمد جان
کار خوبی شده و حتم میدونم کار فرماتم حسابی خوشش اومده.
در مورد معماری و طراحیش نظری نمیدم چون نظرات و الویت های هر معماری متفاوته .
در مورد رندر همو ن طور که گفتم خوب هستش اما نویز تو کل کار هستش که علتش نمیدونم.اگه اسکرین شات تنظیماتت و بدی ببینم شاید فهمیدم و یک چیزایی از توش یاد گرفتم.
در مورد پرسوناژ هم حرکت هوشمندانه ایی کردی چون معمولا یک زن تو خونه با لباس راحتی مثل این هستش.اگه چیزی جز این بود تو زوق میزد.
موفق و پیروز باشی
اوف... خیلی خوبه همه چیز
این مدلا انسان با کیفیت رو از کجا میشه دانلود کرد؟