بی بی کد طراحی داخلی living room (اجرایی)

nightlord

Well-Known Member
سلام به دوستای گلم .
این یکی از آخرین کارامه که دو هفته پیش طراحیش تموم شد و تحویل داده شد . ایشالا اجرا میشه:green:این یکی از فریم های فضای لیوینگ روم هستش .
نظراتتون مارو بسی خوشحال میکند! با تشکر:rose:

3dmax 2012
Vray 2
photoshop CS5

پیوست ها

• final 2 with sign.jpg
    final 2 with sign.jpg
    513.6 کیلوبایت · بازدیدها: 124

.:BehzAd:.

Active Member
سلام محمد جان خوبی کجایی پسر نیستی

رندر خوبی گرفتی فقط یه مقداری نویز تو صحنه دیده میشه میدونم خودت تنظیمات رندر رو خیلی دست بالا نگرفتی ولی خوب اگه تتنظیمات رو یه خورده بالاتر ببری رندر جون میگیره و نویز یه خصوص سقف خیلی کمتر میشه.

برای کار اجرایی اون دختر فکر نمیکنی مشکل داشته باشه یا یه چیز دیگه میزاشتی یا اگه اینو گذاشتی اون پشت مشتا قایمش میکردی البته به کارفرما هم بستگی داره و مهندسی که با هاش کار میکنیباقی چیزا خوبه خسته نباشی

دوستان میان بهتر نقد میکنند البته مال ما نقد نبود نظر بود.

nightlord

Well-Known Member
سلام محمد جان خوبی کجایی پسر نیستی

رندر خوبی گرفتی فقط یه مقداری نویز تو صحنه دیده میشه میدونم خودت تنظیمات رندر رو خیلی دست بالا نگرفتی ولی خوب اگه تتنظیمات رو یه خورده بالاتر ببری رندر جون میگیره و نویز یه خصوص سقف خیلی کمتر میشه.

برای کار اجرایی اون دختر فکر نمیکنی مشکل داشته باشه یا یه چیز دیگه میزاشتی یا اگه اینو گذاشتی اون پشت مشتا قایمش میکردی البته به کارفرما هم بستگی داره و مهندسی که با هاش کار میکنیباقی چیزا خوبه خسته نباشی

دوستان میان بهتر نقد میکنند البته مال ما نقد نبود نظر بود.

سلام به بهزاد گل خوبی؟ سر میزنم بهزاد جان ولی کمرنگ تر شدم چون مشغله یه مقدار زیاد شده ولی از مجید آنلاین هیچوقت دل نمیکنم:oops:نه خوشبختانه کارفرما از جمله کساییه که با این چیزا حال میکنه(از مرفحین بیدرده:green:) صحبت شده در موردش . من سعی میکنم تو کاری میکنم از این جور چیزا اگه از نظر کارفرما راه داشته باشه ، بزارم . چون تو این کار کلاس کاری که انجام میشه یه مقدار مهمتره. بعضی از این مرفحین بی دردی:green:که خوب پول میدن به این چیزا اهمیت میدن .
یه چور ماست مالیه مشکلاتیه که تو کارم هست .:lol:

مرسی از اینکه نظرتو گفتی بهزاد جان :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
دختره چشه؟ ا.... به خطر انداخته :eek: ؟ اقا خیلی قشنگه ایول فقط رندرش از این بهتر هم می تونی :)

Mehroo

Member
کار زیبایی شده
به نظرم اگر رنگ شکلاتی مبل های انتهای اتاق رو به ررنگ گل بوته های دیوار پشت ال سی دی نزدیک کنی هارمونی بیشتری با صحنه پیدا میکنه و هم به خاطر تضادش با مبل های سفید جالب تر بشه

nightlord

Well-Known Member
دختره چشه؟ ا.... به خطر انداخته :eek: ؟ اقا خیلی قشنگه ایول فقط رندرش از این بهتر هم می تونی :)
مرسی دوست عزیز

کار زیبایی شده
به نظرم اگر رنگ شکلاتی مبل های انتهای اتاق رو به ررنگ گل بوته های دیوار پشت ال سی دی نزدیک کنی هارمونی بیشتری با صحنه پیدا میکنه و هم به خاطر تضادش با مبل های سفید جالب تر بشه

مرسی عزیز . درسته هارمونی خوبی میشه و ترکیب رنگی کامل میشه با چیزی که شما گفتید . من خواستم یه لکه رنگی تو کارم داشته باشم تا تنش ایجاد بشه برای مخاطب .بازم ممنون از نظره به جاتون .:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام محمد جان
کار خوبی شده و حتم میدونم کار فرماتم حسابی خوشش اومده.
در مورد معماری و طراحیش نظری نمیدم چون نظرات و الویت های هر معماری متفاوته .
در مورد رندر همو ن طور که گفتم خوب هستش اما نویز تو کل کار هستش که علتش نمیدونم.اگه اسکرین شات تنظیماتت و بدی ببینم شاید فهمیدم و یک چیزایی از توش یاد گرفتم.
در مورد پرسوناژ هم حرکت هوشمندانه ایی کردی چون معمولا یک زن تو خونه با لباس راحتی مثل این هستش.اگه چیزی جز این بود تو زوق میزد.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:

nightlord

Well-Known Member
سلام محمد جان
کار خوبی شده و حتم میدونم کار فرماتم حسابی خوشش اومده.
در مورد معماری و طراحیش نظری نمیدم چون نظرات و الویت های هر معماری متفاوته .
در مورد رندر همو ن طور که گفتم خوب هستش اما نویز تو کل کار هستش که علتش نمیدونم.اگه اسکرین شات تنظیماتت و بدی ببینم شاید فهمیدم و یک چیزایی از توش یاد گرفتم.
در مورد پرسوناژ هم حرکت هوشمندانه ایی کردی چون معمولا یک زن تو خونه با لباس راحتی مثل این هستش.اگه چیزی جز این بود تو زوق میزد.
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:
سلام به دوست گل خودم . خوبی؟درسته نویز زیادی داره . چون این کار به همراه آشپزخانه مدل شده و پر از آبجکتای آشپزخانه هستش و خیلی سنگین شده منم اینو تو دفتر با لپتاپ گرفتم که زیاد هم قوی نبود برای این رندر . مجبو ر شدم میزان لایت کش رو بالا نبرم و ایریدنت رو هم روی low گذاشتم تا سبک باشه و سریع تر رندر بگیره برای همین نویزش از بین نرفته .
بازم مرسی از لطفت .
در مورد پرسوناژ هم درسته یه کاری قبلا گذاشته بودم که پرسوناژ به محیط نمیخورد و برای محیط بیرون بود تا داخل خونه و اون نتیجه ای که میخواستم رو نگرفتم ولی اینجا گشتم ا یه پرسوناژ بهتر پیدا کنم .

موفق باشی عزیز .

اوف... خیلی خوبه همه چیز
این مدلا انسان با کیفیت رو از کجا میشه دانلود کرد؟

مرسی بهرنگ جان .
بهرنگ جان این مدل نیست یه cut out هستش که به plan دادم .

جدیدترین ارسال ها

بالا