بی بی کد طراحی داخلی(آزمایشگاه تشخیص طبی

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.این دومین کار داخلی من.
این پروژه اجرائی هست.
طراحی پلان طراحی داخلی و اجرا با خودمه (دفترم)
مکس 2012
ویری
فوتوشاپ
ایرادائی که خودم میبینم کمی تیره شدن فضا
و اینکه تکسچر دیوار رو که خودم با بدبختی ساختم خیلی خوب نشده. دیوار کوب چوب آنتیک هست .
حالا شما بگید.....

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    467.9 کیلوبایت · بازدیدها: 107
  • 02.jpg
    02.jpg
    437.8 کیلوبایت · بازدیدها: 99

KHURSHID

کاربر فعال
سلام تلاشت قابل ستایش
ولی سعی کنید برای طبیعی تر شدن کارتون از سه بعدی سازی بیشتر استفاده کن تا تکسچر من بعضی جاها کاشی رو هم مدل می کنم:rose:
روی انتخاب دید بیشترکار کنید
تنظیمات رندر هم مشکل داره
یو وی متریالها تو بعضی دیوارها مشکل داره
در کل خسته نباشی:green:

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
خوب شده +مشکلاتی که خودت گفتی
و از uv map به نظر میاد درست استفاده نشده یا شاید من اشتباه می کنم.

-------------------------------------------------------------------------------------
راستی اگه وقت داشتی یه سر به این کار جدیدم بزن لینکش توی امضام هست

.

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
ممنون از همه. ساخت تکسچر خیلی اذیت کرد.نموه اش رو جایی ندیدم. از رو یه عکس بند انگشتی تکسچر رو ساختم.uv map هم استفاده شده اما بله یه جاهایی اشتباه کردم. مشکل من این بود که هم تو فکر طراحی بودم هم سه بعدی و وقت هم کم.البته پول خوبی گرفتیم.....

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
واو!!!!!!!!!!!
سلام چه کردی علی جان
خیلی کار تمیز و قشنگی شده.معلومه براش زحمت کشیدی
خدا قوت
نور های هالوژن رو خیلی خوب کار کردی
تکسچرهای روی دیوار رنگبندیش خوب شده.اما به معنای واقعی uv نداره یا خوب کار نشده
خیلی تایل شده تکسچرهات
یه کوچولو اوربرایت شده
بلور زیادی کردی کارو
نور پردازی خوب شده.اما تعداد زیاد لامپ عصبی میکنه فضا رو.آخه علت اینکه مطب رو با رنگ های سفید و سبز و آبی کار میکنن اینه که رنگ سرد از استرس های مریض ها کم کنه.الان تو این ترکیب رنگ کار کردی فضا رو متشنج میکنه
در کل خوب شده.موفق باشی

ALI_TAKHTI

Active Member
واو!!!!!!!!!!!
سلام چه کردی علی جان
خیلی کار تمیز و قشنگی شده.معلومه براش زحمت کشیدی
خدا قوت
نور های هالوژن رو خیلی خوب کار کردی
تکسچرهای روی دیوار رنگبندیش خوب شده.اما به معنای واقعی uv نداره یا خوب کار نشده
خیلی تایل شده تکسچرهات
یه کوچولو اوربرایت شده
بلور زیادی کردی کارو
نور پردازی خوب شده.اما تعداد زیاد لامپ عصبی میکنه فضا رو.آخه علت اینکه مطب رو با رنگ های سفید و سبز و آبی کار میکنن اینه که رنگ سرد از استرس های مریض ها کم کنه.الان تو این ترکیب رنگ کار کردی فضا رو متشنج میکنه
در کل خوب شده.موفق باشی

مرسی عارف جان. دقیقا درست گفتی.هالوژن ها زیاده.این رندر ها نهایی نیست و هنوز کار رو تحویل ندادم.حتما کمشون میکنم.uvهم کار کردم اما میدونی مشکل چیه .من کار رو تو کد 3 بعدی کردم و یه تیکه اومد تو مکس.و این باعث شد مثلا طول دیوار زیاد شه و جنس که دادم حتی با وجود uv دادن باز هم خراب میشد و تکرار داشت. تا تونستم دیتچ کردم دیوار هارو. بازم حل نشد. کلا پشیمون شدم تو کد 3 بعدی کردم.
خیلی زحمت کشیدم اما راستش رو بخوای الان که کار رو نگا میکنم لجم میگیره دوست دارم همش رو دلیت کنم.
طرح تو ذهنم رو نشد در بیارم.آماتوریم دیگه.
به هر حال اگه پیشرفتی هم تو کارم بوده به لطف تو و آموزشهای خوبت بود.

maxpin206

Well-Known Member
علی جان مرحبا طراحی مطب!(اکه اشتباه نکنم)ضوابط خواص خودشو داره که طراحیت خوبه ولی رنگ بندی زیاد جالب نشده این رنگ ها بیشتر تو مکان های اداری کاربرد داره
نور هالوژن زیادی رو در نظر گرفتی که تو اجرا مطمئنن کم خواهد شد که می تو نستی از نور ال ای دی استفاده کنی هزینه کمتر (البته اگه خودت اجرا می کنی)در غیر این صورت همینم خوبه
مانور تو باید رو این ستون می گذاشتی که خیلی ساده از کنارش گذشتی اون بلوک شیشه که تو کار کذاشتی جالب شده
فقط وسط این بلوکا یه فریمی هست (بهتر بود مدل می شدن)
خسته نباشید طراحی مطب واقعا کار دشواریه

ALI_TAKHTI

Active Member
علی جان مرحبا طراحی مطب!(اکه اشتباه نکنم)ضوابط خواص خودشو داره که طراحیت خوبه ولی رنگ بندی زیاد جالب نشده این رنگ ها بیشتر تو مکان های اداری کاربرد داره
نور هالوژن زیادی رو در نظر گرفتی که تو اجرا مطمئنن کم خواهد شد که می تو نستی از نور ال ای دی استفاده کنی هزینه کمتر (البته اگه خودت اجرا می کنی)در غیر این صورت همینم خوبه
مانور تو باید رو این ستون می گذاشتی که خیلی ساده از کنارش گذشتی اون بلوک شیشه که تو کار کذاشتی جالب شده
فقط وسط این بلوکا یه فریمی هست (بهتر بود مدل می شدن)
خسته نباشید طراحی مطب واقعا کار دشواریه

سلام.مرسی دوست عزیز.
اول که این مطب نیست ها.
آزمایشگاه هست.
تعداد هالوژن رو کم کردم تو رندی های بعدی اگه وقت شد میزارم.
ستون رو چیز دیگه ای به ذهنم نرسید. فکر کنم تو اجرا این بد نشه. شما ایده ای داری بگو دادا.
متریال دیوار هم انتخاب صاحب کاره. دیوار کوب آنتیک چوب سازان هست.
آره راست میگی بلوک شیشه ای فریم داره که من پیچوندم.(خوب دقت کردی ها)
اجرا با خودمه داداش.
مرسی بله خیلی کار برد.این قسمنتی از کار هست که من رندر هاش رو قرار دادم.
اتاق دکتر، اتاق پرسنل و سالن کار آزمایشگاه هم بود که رندر ها رو قرار ندادم. .

max vray

کاربر VIP
سلام.
رندر بد نشده اما رو طرحت یک بازنگری بکن.
ازمایشکاه یعنی سرنگ و خون دادن و این یعنی بچه ها خیلی از این ماجرا میترسن و شما هم که رنگای تیره و با یک اشفتگی زیاد تو فضات استفاده کردی که اصلا فضای ارومی رو به کسی که قرار منتظر نوبتش باشه القا نمیکنه!!
ستونت با اون همه باکس جای بسیار مناسبی برای جمع شدن گردوخاک هستش بهتره رو ستون یک بازنگری کلی داشته باشی.
تقابل رنگ تیره و روشنت کم کن تا طرح یکپارچه تر دیده بشه.
از فضای رسیپشن خوشم اومد.
بجای عکس بلوک شیشه ایی خودش بذار:mad:
موفق باشی:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.
رندر بد نشده اما رو طرحت یک بازنگری بکن.
ازمایشکاه یعنی سرنگ و خون دادن و این یعنی بچه ها خیلی از این ماجرا میترسن و شما هم که رنگای تیره و با یک اشفتگی زیاد تو فضات استفاده کردی که اصلا فضای ارومی رو به کسی که قرار منتظر نوبتش باشه القا نمیکنه!!
ستونت با اون همه باکس جای بسیار مناسبی برای جمع شدن گردوخاک هستش بهتره رو ستون یک بازنگری کلی داشته باشی.
تقابل رنگ تیره و روشنت کم کن تا طرح یکپارچه تر دیده بشه.
از فضای رسیپشن خوشم اومد.
بجای عکس بلوک شیشه ایی خودش بذار:mad:
موفق باشی:rose:

عزیزم عکس نیست.دقت کنی پشتش پیداست.
مرسی از نظرت.

ALI_TAKHTI

Active Member
دوستان دقت داشته باشن سلیقه ها با هم فرق داره. یکی روشن میپسنده یکی تیره. اینکار روشن نیست. اما تیره هم نیست.طراحی یه جور سلیقه و هنر هست. و اگه قرار بود همه مثل هم فکر میکردیم همه طرح های دنیا مثل هم و تکراری میشد.
از همتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا