طراحی جستجوگر پویا

abasfar

Member
سلام
من میخوام صفحه های پویا را ایندکس کنم چه پیشنهادی میکنید
ممنون میشم نظر و تجربه خودتان را بگید یا منبعی

abasfar

Member
کسی نیست من منتظرم
مقاله
صفحه
تجربه
دانش وعلم
ترفند
هک
استفاده از سایت
....

Cyletech

Member
متوجه سوالتون نشدم ! ! شما که ایندکس نمی کنید! شما باید دنبال راه هایی باشید که بهترین نتیجه در ایندکس شدن رو بده بهتون. اگر منظورتون اینه که بگید بیشتر توضیح میدم.

Cyletech

Member
بله خوشحال میشم توضیح بیشتری بدین
قطعاً در یکی دو پست نمیشه همه چی رو گفت. مبحث بهینه سازی الآن یک علم محسوب میشه. ولی بطور خلاصه هرچی به ذهنم برسه براتون میگم.
وبسایتی موفقه که موضوعش فقط یدونه باشه. مثلاً دانلود نرم افزار - دانلود موسیقی - ... باید البته به خواسته مردم امروز هم توجه کرد. یعنی چی میخوان. در اینصورت مردم بیشتر کلمات کلیدی خاص رو جستجو می کنن و موتور جستجو چون اون واژگان رو بیشتر در وبسایت شما پیدا می کنه ترجیح میده زمانش رو تعیین کنه که بیشتر به وبسایت شما سر بزنه. البته باید دقت کنی که اگر میتونی هرچقدر میشه مطلب ارسال کن تا روبات رو بیشتر تو وبسایت نگه داری.
وبسایتت همیشه در دسترس باشه. بهترین سرور رو انتخاب کن که بتونن مشکلات خاص رو برطرف کنن. مثلاً یه سرور مزخرف مثل X چون نمیدونه فایروال روبات ها رو بلوک می کنه باعث میشه وبسایت شما صدمه بخوره خیلی زیاد.
بجای اینکه از خدماتی که وبسایت ها رو به موتور ها میشناسونن سعی کن خودتو برای یه موتور جستجوگر که بیشتر از اون طریق حدس میزنی وارد سایتت میشن بهینه کن. مثلاً اگر وبسایتت روسی هست باید خودتو برای موتور جستجوگر خاص روسیه بهینه کنی.
همیشه از ابزاری که موتور جستجوگرت میده استفاده کن. مثلاً برای گوگل از گوگل وبمستر استفاده کن.
همیشه از بخش fetch as googlebot استفاده کن تا ببینی روبات گوگل میتونه سایتت رو درست ببینه یا نه
همیشه محتوا حرف اول رو میزنه ولی در کنارش طراحی وبسایت هم خیلی مهمه. سعی از HTML5 و CSS3 و حتی در کنارشون جاوا اسکریپت استفاده کنی. تا سرعت رو به حداکثر برسونی
مقالاتی که اینجا نوشتم رو بخون.
از robots.txt استفاده کن و روبات ها رو به چند تا از خوب خوب هاش محدود کن. مثلاً گوگل - بینگ - یاهو - dmoz - دایرکتوری های مشهور مثل یاهو دایرکتوری

باقیشم باشه برای بعداً

abasfar

Member
ممنون بازم منتظر پست های خوب شما هستم
فقط به نظر شما پایه را توضیح بدید خوب نمیشه
مثلا
کرم گوگل وارد سایت میشه و تگ متا را میخواند به عنوان کیورد ذخیره میکنه
تگ های h1,h2 برایش کلمات کلیدی هستند و ..

Cyletech

Member
از پایه توضیح بدم؟ :shock:نظرت چیه یه بهینه ساز استخدام کنی؟ :-?
معمولاً میگن جستجو کنید. وبلاگم در امضام هست. اونجا چیز میز زیاد نوشتم. گرچه اگر فیلتر نمیشد وردپرس بیشتر هم می نوشتم...
تو سایت و وبلاگ های خارجی حتماً جستجو کنید. اونجا خیلی مقاله هست.

abasfar

Member
حالا ما یک چیزی گفتیم ...:green:
شما چرا به زوق ما میزنی:mad:د خودت گفتی بقیه بمانند برای بعد:cool:
اخه راستش اصلا بحث ما بهینه سازی نیست بلکه من میخوام از بهینه سازی نتیجه معکوس بگیرم و یک جستجوگر کامل درست کننم پس استخدام بهینه ساز بسته
به هر حا ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا