طراحی آرم + نظر شما !!!

mosi34

Member
سلام بچه ها یکی بهم سفارش داده بود واسه باشگاهش یه آرم طراحی کنم . منم طراحی کردم و از شما میخوام با نظراتون کمکم کنیدکه طرحو بهتر کنم .

سبک کاری : کونگ فو بوکسینگ
محل : یزد

پیوست ها

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    12.9 کیلوبایت · بازدیدها: 30

1000rang

New Member
قشنگه
ولی باید یه کم بیشتر روش کار کنی
این نیزه به دست ها یه کم بی ربطه!!به نظر من البته!

tarhe8

Well-Known Member
سلام
خوبه ،فقط آرم ین و یانگ براچی گذاشتی؟

:rose:

آخرین ویرایش:

MohammadGh

Well-Known Member
ايدت بدك نيست
منم با اون آرم پايين موافق نيستم زيادي ربطي نداره
موفق باشي

mosi34

Member
اینا که اسمشون نیزه به دست نیست اینا مثلا سربازای هخامنشین. همچین بی ربطم نیست ها (نماد قدرت و جنگاوری ایرانیان باستانه) اسم باشگاه هم آریایه که نام قوم آریایی هستش و ...

==================

منم از این آرم ین یانگ زیاد خوشم نیومد ولی چیکار کنم دیگه دستور کار فرما بود

=====
البته که ربط داره یکی از قدیمی ترین نماد ها برای تمرکز روی طبیعت بوده که این تمرکز یکی از اصول جدا ناشدنی کونگ فو هستش :دی

--------------------- مرسی که نظر دادین . به نظر شما برای بهتر کردنش باید چیکار کنم؟

Saeed

Well-Known Member

اگه به سربازها عمق بدی فکر کنم جالب بشه ، مثلا از بزرگ به کوچیک باشن یا بلعکس :rose:

tarhe8

Well-Known Member
ین و یانگ یکی از نمادهای چینیه که
ین به معنی تاریکی و یانگ به معنی نور
یعنی در هر تاریکی و ناامیدی یه نور یا امیدی هست و
در هر نور و امیدی یه نا امیدی وجود داره . به موضوع ربط داره ولی
اونایی که با این علامت آشنا اند می دونند نه افراد عادی که باید براشون توضیح بدیم
- یه ویژگی یه آرم خوب اینکه احتیاج به توضیح نداشته باشه .
دستور کارفرما دیگه نمیشه کاریش کرد

موفق باشی :rose:

majid_a95

Active Member
سلام
زیباییه یه آرم به سادگیشه . شما از چیزای مختلفی استفاده کردی ....... ولی خوب من آرم باشگاه های رزمی هرجا دیدم همین تیپیه و ایراد شما نیس "خدایی نکرده" تیپ کارا همینه :green: ولی ......................
به نظرم روی همون نمادی که بین سربازا هست کار کنی خوب در میاد . توی همون هم سربازای هخایی و هم اون دونفر رو کار کنی .........
امیدوارم متوجه شده باشی چی گفتم . یکم گنگ شد به نظرم :green:
موفق باشی:rose:
یاعلی

PrinceofCs

Well-Known Member
کار خوبی شده فقط حاشیه های کار ( حالت پرانتز ) زیاد جالب نشده میشه یه مدل خاص بهش بدی /

mosi34

Member
از همگی متشکرم . کار رفت رو مهر باشگاه . کار فرمام هم بد آدمی بوووود . گیر داده بود که همین خوبه اصلا عاشق این شده بود اون پرانتز ها رو هم اون گفت بذارم . من دیگه با کلی مخ زنی تونستم فقط کمی همون آرم یین یانگ رو بیارم پائین تر که مثلا خلاقیت کار باشه (از کادر بیضی بزنه بیرون) و دیگر هیچ . این کار فرما پدرمو در آورد .

من دیگه برم اینقدر دلم پره که اگه شروع کنم یه 3-4 صفحه ای براتون درد و دل مینویسم ....

جدیدترین ارسال ها

بالا