طراحي پروژه اماده (ساده)

سلام برادرا
خوب هستين ؟
آقا من يه پروژه آماده خودم درست كردم ، ولي خوب خيلي ساده هست .
مدت زمان پروژه : 30 ثانيه
مدت زمان ساخته شده : چيزي حدود 3 ساعت مفيد وقتمو گرفت .
نرم افزارهاي استفاده شده : افتر افكت - اديوس
رندر وخروجي نهايي : 15 دقيقه طول كشيد
مشخصات سيستمم : رم دوگيگ - گرافيك 9500 ، يك گيگ - cpu 7400E دوهسته اي
برادرا ايراداشو بهم بگين .
كامنت يادتون نره .
باتشكر:rose:

پیوست ها

• projact.zip
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 191

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
دستت درد نکنه،زحمت کشیده بودید
اما یه نکته که باعث میشه کارهای ساده خیلی خوب به چشم بیان استفاده از رنگ های مناسبه
بی پروا دستتون به انتخاب رنگ نره و همینجوری انتخاب نکنید
همین پروژه های آماده رو ببینید،واقعا چیز خاصی توشون نیست اما از اونجایی که رنگ ها رو توی اکثرشون خیلی خوب انتخاب میکنن طرفدار هم زیاد دارن
نکنه بخونی اینا رو دلسرد بشیا،هیچکس از اول این کاره نبوده،تمرین که بکنید دستتون میاد همه چیز و یه روز این کارو که نگاه کنید متوجه منظور من میشید
موفق باشی ایشالا:rose:

آقا دمتون گرم
متوجه رنگ اميزي اشتباهم هستم ولي ...
اخه تو رنگ اميزي اصلا بلد نيستم نميدونم كجا كدوم رنگو انتخاب كنم:cry:
از اون طرف تازه يه مشكل ديگه هم تو افتر پيدا كردم اونم اينه كه اصلا صدا نداره ، يعني يه اهنگ ام پي تري ميندازم افتر صداي اونو پخش نميكنه چيكاااار كنم؟؟؟:sad:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
واسه رنگ ها که خوب بشناسی به نظر من بشین استیل فریم زیاد نگاه کن(پوستر،عکس و...)
کلا واسه اینکه کارت خوب بشه کار زیاد ببین
واسه صدا هم متوجه نشدم کاملا،یعنی اصلا صدا را هم که وارد می کنید با کلید . هم داخل نرم افزار پخش نمیشه؟

mnh40

Well-Known Member
يه مشكل ديگه هم تو افتر پيدا كردم اونم اينه كه اصلا صدا نداره ، يعني يه اهنگ ام پي تري ميندازم افتر صداي اونو پخش نميكنه چيكاااار كنم؟؟؟:sad:

برای اینکه صدا رو تو افتر داشته باشی دگمه صفر 0 رو رو صفحه کیبوردت بزن صدا پخش میشه :wink:

موفق باشی
:rose:

اقا امتحان كردم نشد كه ...
يعني دكمه صفر رو ميزنم يهويي صدا تند تند پخش ميكنه ، بعدش اصلا ديگه صدا رو پخش نميكنه ، منظورم اينه كه افتر اون آهنك رو پخش ميكنه ولي صدا نداره
كممممم:cry:ممممممممك

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ببینید فریم ریت دست نخورده
از توی کامپوزیشین ستینگ می تونید تغییرش بدید

massomeh1

Member
سلام من هم کار شما رو دیدم به نظرم جالب بود اما رنگبندی مناسبی نداشت فقط از لحاظ ترکیب بندی بدنبود.اما چون اول کار هستید خوبه معلوم استعدادشو دارید انشاء الله موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا