سلام
من یه سری وکتور دارم خواستی بهت می فرستم .در ضمن باید دید کارت چی هست تا در اون مورد بهت کمک کنم.
برا کارای سنتی از تصاویر سیاه و سفید حالت زردی استفاده می کنن. از زنهای چادری با روبان سفید و مردهای لوتی با کت مشکی و شلوار سیاه و کلاه لبه دار و سیبیل یا چهل بیل استفاده می شه.
در سفره خونه ها یه سری عکس ها رو می بینین که مثلا لیلی مجنون و غیره هست .می تونین از اون تیپ ها استفاده کنین (سعید مدرس یه ویدیو داده که حالت سفره خونه ای هست) بعد می تونین از کوزه یا کوچه های خلوت با دیوارهای گلی و خشتی استفاده کنین.
تصاویری از دختری که کوزه دستشه.
برا طراحی هم خود فتوشاپ بهترین گزینه هست البته با کورل هم می تونی کار کنی ولی اگه به من یه همچین کاری محول می شد من از فتوشاپ فارسی me استفاده می کردم . چون در طراحی افکت هایی مثل نور و غیره خیره کننده است.
از عکس های دسته جمعی هم می تونی استفاده کنی ولی به نظر من بهتره یه سر به چنتا سفره خونه سنتی دپش بزن تا از طرحهایی که روی دیوار می زنن استفاده کنی.اگه مطالب کفایت نکرد بگو تا بیشتر کمکت کنم...
موفق و پیروز باشی گلم...
مزمون و محتواي مجله چيه؟
چي تو ذهن خودتون هست طرحتون چيه بايد متريال هاتون را نسبت به چيزي كه تو ذهنتون هست انتخاب كنيد!
اينطوري نيست كه براش و تذهيب و... درخواست بديد بايد ديد چي لازم هست
موفق باشيد
در ضمن اين تاپيك را بايد تو قسمت سوالات و درخواست ها ميداديد![]()
من بته جقه دارم خيلي خشكلن
از همونا كع تو برنامه ي امروزي ها توي شبكه بي بي سي هست
بدم؟؟
البته شايد خودتون بهترشو داريد البته هم براشه هم وكتور
http://www.4shared.com/file/126099070/dd323d28/shutterstock_8511400.html
این هم یکی از اون 2 تا وکتوری که از شاتر استوک میخواستید:
کد:http://www.4shared.com/file/126099070/dd323d28/shutterstock_8511400.html
من هم خيلي دنبال اين تصاوير هستم .تو چه سايتي پيدا ميشه؟؟سلام
واقعا ممنون. ببخشيد من چه طوري ميتونم اين تصاوير رو توي نت پيدا كنم؟ منظورم چه سايتهايي هستن كه اينها رو مجاني ميدن؟ اگر براتون مقدور نيست كه اسم اونها رو بديد من يه 10 15 تايي از اين تصاوير رو ميخاوم آي ديشون رو بدم ميتونيد برام پيداشون كنيد؟
ممنون بابت سايت هاسايتهاي زيادي هستند كه برخي تصاوير شاتر استاك رو ميزارن بايد گشت www.rapidsharegfx.com و www.gfxworld.ws و www.topgfx.com و مثلا www.webgraf.ru البته سايت خيلي زياده بايد گشت ولي اينا جزو بهترين سايتها تو اين زمينه ها هستند