طراحي يه مجله سنتي

ghazal86

Active Member
سلام به همه
خوب من قصد دارم براي روي جلد و داخل يه مجله سنتي طراحي كنم. نميدونم چه ابزارها و براشهاي خوبي براي اين كار هست منظورم اينه كه هر چيزي كه در ارتباط با مسايل سنتي و يا نقوش اسليمي باشه رو ميخوام حالا وكتور باشه يا براش يا لايه پي اس دي، عكس ...
من فقط اينا رو بلد هستم اگر چيز ديگه اي كه به اين كار مياد هم هست (مثل نرم افزار يا هر چيزي كه براي طراحي استفاده ميشه) لطفا راهنماييم كنيد و لينك بخش مربوطه رو هم بديد ببخشيد من سرچ كردم چيزي پيدا نكردم. البته توي سايت شاتر استوك يه سري وكتور ديدم كه خوبن ولي نميدونم چطوري دانلوشون كنم چون پولي هستن.
ممنون از همه:rose:

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
سلام
من یه سری وکتور دارم خواستی بهت می فرستم .در ضمن باید دید کارت چی هست تا در اون مورد بهت کمک کنم.
برا کارای سنتی از تصاویر سیاه و سفید حالت زردی استفاده می کنن. از زنهای چادری با روبان سفید و مردهای لوتی با کت مشکی و شلوار سیاه و کلاه لبه دار و سیبیل یا چهل بیل استفاده می شه.
در سفره خونه ها یه سری عکس ها رو می بینین که مثلا لیلی مجنون و غیره هست .می تونین از اون تیپ ها استفاده کنین (سعید مدرس یه ویدیو داده که حالت سفره خونه ای هست) بعد می تونین از کوزه یا کوچه های خلوت با دیوارهای گلی و خشتی استفاده کنین.
تصاویری از دختری که کوزه دستشه.
برا طراحی هم خود فتوشاپ بهترین گزینه هست البته با کورل هم می تونی کار کنی ولی اگه به من یه همچین کاری محول می شد من از فتوشاپ فارسی me استفاده می کردم . چون در طراحی افکت هایی مثل نور و غیره خیره کننده است.
از عکس های دسته جمعی هم می تونی استفاده کنی ولی به نظر من بهتره یه سر به چنتا سفره خونه سنتی دپش بزن تا از طرحهایی که روی دیوار می زنن استفاده کنی.اگه مطالب کفایت نکرد بگو تا بیشتر کمکت کنم...
موفق و پیروز باشی گلم...

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مزمون و محتواي مجله چيه؟
چي تو ذهن خودتون هست طرحتون چيه بايد متريال هاتون را نسبت به چيزي كه تو ذهنتون هست انتخاب كنيد!
اينطوري نيست كه براش و تذهيب و... درخواست بديد بايد ديد چي لازم هست:rose:
موفق باشيد
در ضمن اين تاپيك را بايد تو قسمت سوالات و درخواست ها ميداديد:mad:

آخرین ویرایش:

ghazal86

Active Member
سلام
من یه سری وکتور دارم خواستی بهت می فرستم .در ضمن باید دید کارت چی هست تا در اون مورد بهت کمک کنم.
برا کارای سنتی از تصاویر سیاه و سفید حالت زردی استفاده می کنن. از زنهای چادری با روبان سفید و مردهای لوتی با کت مشکی و شلوار سیاه و کلاه لبه دار و سیبیل یا چهل بیل استفاده می شه.
در سفره خونه ها یه سری عکس ها رو می بینین که مثلا لیلی مجنون و غیره هست .می تونین از اون تیپ ها استفاده کنین (سعید مدرس یه ویدیو داده که حالت سفره خونه ای هست) بعد می تونین از کوزه یا کوچه های خلوت با دیوارهای گلی و خشتی استفاده کنین.
تصاویری از دختری که کوزه دستشه.
برا طراحی هم خود فتوشاپ بهترین گزینه هست البته با کورل هم می تونی کار کنی ولی اگه به من یه همچین کاری محول می شد من از فتوشاپ فارسی me استفاده می کردم . چون در طراحی افکت هایی مثل نور و غیره خیره کننده است.
از عکس های دسته جمعی هم می تونی استفاده کنی ولی به نظر من بهتره یه سر به چنتا سفره خونه سنتی دپش بزن تا از طرحهایی که روی دیوار می زنن استفاده کنی.اگه مطالب کفایت نکرد بگو تا بیشتر کمکت کنم...
موفق و پیروز باشی گلم...

سلام
ممنون از توضيحات خيلي خوبتون ولي اولا كه مجله قرار هست كه سياه و سفيد باشه و عكس و اين چيزها هم در حد خيلي كم بهتر بگم مجله در رابطه با گياه درماني سنتي هست براي همين يه سري حاشيه و وكتور سياه و سفيد كه طرحشون سنتي باشه مثل بته جقه يا هر چيز ديگه ميخوام. متاسفانه امكانش رو ندارم كه يه نمونه از اين مجله ها رو بهتون نشون بدم. خودمم هم قصد داشتم كه با فوتو شاپ كار كنم ولي چون تا حالا اين سبكي كار نكرده بودم گفتم شايد تو دنياي طراحي مجله چيزهاي ديگه اي هم باشه كه من خبر ندارم.
آقا من خودم چند تا طرح اورنومنت وكتوري توي شاتر استاك پيدا كردم ولي هنوز نتونستم از جايي گيرشون بيارم اگر آي دي عكس رو بدم ميتونيد برام پيداشون كنيد؟ لينك زير رو ببنيد يه نمونه از وكتورهايي كه به كار من ميان:
http://www.shutterstock.com/pic-30944911/stock-vector-set-of-ornamental-rule-lines.html يا http://www.shutterstock.com/pic-8511400/stock-vector-isolate-design-elements.html
در مورد كوچه خلوت ايده جالبي بود اگر بشه حما ازش استفاده ميكنم.

آخرین ویرایش:

ghazal86

Active Member
مزمون و محتواي مجله چيه؟
چي تو ذهن خودتون هست طرحتون چيه بايد متريال هاتون را نسبت به چيزي كه تو ذهنتون هست انتخاب كنيد!
اينطوري نيست كه براش و تذهيب و... درخواست بديد بايد ديد چي لازم هست:rose:
موفق باشيد
در ضمن اين تاپيك را بايد تو قسمت سوالات و درخواست ها ميداديد:mad:

سلام
ببخشيد نميدونستم. مديران اگر صلاح دونستن به تاپيك مربوطه انتقالش بدن.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من بته جقه دارم خيلي خشكلن
از همونا كع تو برنامه ي امروزي ها توي شبكه بي بي سي هست
بدم؟؟
البته شايد خودتون بهترشو داريد البته هم براشه هم وكتور

ghazal86

Active Member
من بته جقه دارم خيلي خشكلن
از همونا كع تو برنامه ي امروزي ها توي شبكه بي بي سي هست
بدم؟؟
البته شايد خودتون بهترشو داريد البته هم براشه هم وكتور

سلام
نيكي و پرسش؟ شما هر چي داريد رو كنيد من كه فعلا يه چيزايي گرفتم ولي هنوز لايبرريم ناقصه. اگر ممكنه لينك بديد.:rose: هم براششو بزاريد و هم وكتور رو. مضمون مجله رو هم كه تو پست بالايي گفتم. اگر كمكم كنيد خيلي آقايي (يا شايد خانومي) كرديد.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اين يكيش

302.jpg

دانلود

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این هم یکی از اون 2 تا وکتوری که از شاتر استوک میخواستید:

stock-vector-isolate-design-elements-8511400.jpg

کد:
http://www.4shared.com/file/126099070/dd323d28/shutterstock_8511400.html

ghazal86

Active Member
این هم یکی از اون 2 تا وکتوری که از شاتر استوک میخواستید:

کد:
http://www.4shared.com/file/126099070/dd323d28/shutterstock_8511400.html

سلام
واقعا ممنون. ببخشيد من چه طوري ميتونم اين تصاوير رو توي نت پيدا كنم؟ منظورم چه سايتهايي هستن كه اينها رو مجاني ميدن؟ اگر براتون مقدور نيست كه اسم اونها رو بديد من يه 10 15 تايي از اين تصاوير رو ميخاوم آي ديشون رو بدم ميتونيد برام پيداشون كنيد؟

parsa_n1

Member
سلام
واقعا ممنون. ببخشيد من چه طوري ميتونم اين تصاوير رو توي نت پيدا كنم؟ منظورم چه سايتهايي هستن كه اينها رو مجاني ميدن؟ اگر براتون مقدور نيست كه اسم اونها رو بديد من يه 10 15 تايي از اين تصاوير رو ميخاوم آي ديشون رو بدم ميتونيد برام پيداشون كنيد؟
من هم خيلي دنبال اين تصاوير هستم .تو چه سايتي پيدا ميشه؟؟

ghazal86

Active Member
سلام به همه
من اون چند تا سايت رو گشتم ولي متاسفانه اون چيزهايي رو كه ميخواستم نتونستم پيدا كنم كسي نميتونه كمكي بكنه؟

يه سوال ديگه چه طوري ميتونم يه صفحه مثل زير درست كنم منظورم اون كاغذ كهنه هست و هاله دور گلها. خودم افكت عكس قديمي رو بلدم ولي اين رو بلد نيستم.
tnma4su3w705v38v4qi9.jpg

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من که عکسی نمیبینم؟!

کدوم عکس رو مورد نظرتونه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا