اتفاقا گرونه!yterror گفت:نه گرون نیست قیمت همینه قرار واسه ات درست کنند برای همین گفتم یک قیمت مشخص کنید تا سریعتر به نتیجه برسید
شما منظورتون 50 هزار تومان هست ديگه!؟ يعني زير اين آدم مجاني درست كنه اعتبارش بيشتره؟ ولي انصافا خيلي گرون ميگيريد. اصولا فلش هم كم كم داره از صفحه روزگار حذف ميشه. اين نظر منه البته. الان فقط براي تبليغها ازش استفاده ميكنن ... ديگه گذشت اون روزها كه بيان كل سايتشونو با فلش بسازن.YTERROR گفت:نه دوست عزیز گرون نیست برای همین گفتم یک قیمت مشخص کنید تا زودتر فردتون رو پیدا کنید ممکنه یک نفر این که من میگم به 50 تومان برای مشا به 1000 توامن هم انجام بده ولی قیمت کار من همینه و دوستانی که در زمینه فلش می شناسم ولی افراد زیاید هم هستند که حاضرا این کار رو بدلخواه شما انجام بدن
دیگه زیر 50 تومان واسه طرف آدم مجانی درست کنه اعتبارش بیشتره تا بخواد پول بگیره
امیدوارم طرف مورد نظرتون رو پیدا کنید
من الان پستتو دیدم وگرنه برات طراحی میکردم قابلتم اصلا نداره وبگردی جانwebgardi گفت:دوستان ممنون. کار من انجام شد. در واقع طاق زدم. با یک اسکریپت تماس با ما. یعنی دو هزار و پانصد تومان (اینجا http://store.azemat.com )
بعد اینکه شما یک سایت معروف و کاربردی و درست حسابی رو مثال بزن که کلیت طراحیش بر اساس فلش باشه.
تائید میشهyterror گفت:همونطور که گفتم فلش یک کار جدید و تاپ و بسیار گرونه البته کار خوب نه کاری کپی برداری و .... برای همین شاید شما تویی سایتهای ایرانی تمام فلش زیاد به چشمتون نخوره ولی اگه واقعا وبگرد باشید سایتهای که از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشند رو می تونید ببیند 99 % فول فلش هستند که برای این مننمونه به سایتها هالیوودی و .... یک نگاه بندازید و سایتهایی اطلاع رسانی شرکتهایی خصوصی
هرروز فلش داره پیشرفت می کنه شاید اطلاعات شما در این مورد کم باشه ولی در حال حاضر جهت اطلاع فروم پی اچ پی بی بی و وی بی و .... با نصب مدهای جدید و اسکریپهای جدید بصورت فول فلش در اومده و شما می تویند با نصب یک اسکریپ کلیه فرومتون و بصورت فول فلش داشته باشید که این یک تحول بزرگ در انجمنهای گفتگو و بیشتر اسکریپهای قدرتمند و امنیتی بصورت فول فلشه
چت رومهای فول فلش حرفی برای اسکریپهای به زبانهای دیگه نزاشته
تویی ایران با سرعت اینترنت شما شاید فلش جالب نباشه و لودینگ داشته باشه ولی ما که از اینرنتهای سرعت بالا و خارجیا استفاده می کنند واقعا جذابه و یک محیط واقعا غیر قابل مقایسه با هم ردهای خودش داره و .....
من از همون پست اول نگفتم من طراحی می کنم فقط گفتم سبک کاری که می خوایی انجام بدی رو بگو تا مثل این دوستمون اگه به کارش بخوره برات درست می کنه ولی گفتم قیمتش بین 20 تا 50 تومان و زیر این قیمت هم برای مجید آنلاینی یعنی مارفتی درست می کنیم
خدا رو شکر کارتون راه افتاد موفق و یروز باشید
مرسی دوست عزیز. ممنون از لطفت. مزاحمت میشم به موقعش.Rollcage گفت:من الان پستتو دیدم وگرنه برات طراحی میکردم قابلتم اصلا نداره وبگردی جان
اگه بازم خواستی بگو این تیریپه فلش منه : www.roostercode.com فروم ما و بروبکس هم بیای دیگه برات خیلی قشنگ بنر میزنم رفاقتی ها!قربونت برم بای
آیدیم تو فروم روستر olderman هست اونجام کارم داشتی اونجا http://forum.roostercode.comزیاد نمیام اینجا
درست. ولی منظور من سایتهای ایرانی نبود. شما یک سایت کاربردی درست حسابی مثال بزن که با فلش باشه. به قول خودتان سایت فیلم های هالیوودی و ... این ها بیشتر یک سری موارد ثابت دارند.yterror گفت:همونطور که گفتم فلش یک کار جدید و تاپ و بسیار گرونه البته کار خوب نه کاری کپی برداری و .... برای همین شاید شما تویی سایتهای ایرانی تمام فلش زیاد به چشمتون نخوره ولی اگه واقعا وبگرد باشید سایتهای که از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشند رو می تونید ببیند 99 % فول فلش هستند که برای این مننمونه به سایتها هالیوودی و .... یک نگاه بندازید و سایتهایی اطلاع رسانی شرکتهایی خصوصی
هرروز فلش داره پیشرفت می کنه شاید اطلاعات شما در این مورد کم باشه ولی در حال حاضر جهت اطلاع فروم پی اچ پی بی بی و وی بی و .... با نصب مدهای جدید و اسکریپهای جدید بصورت فول فلش در اومده و شما می تویند با نصب یک اسکریپ کلیه فرومتون و بصورت فول فلش داشته باشید که این یک تحول بزرگ در انجمنهای گفتگو و بیشتر اسکریپهای قدرتمند و امنیتی بصورت فول فلشه
چت رومهای فول فلش حرفی برای اسکریپهای به زبانهای دیگه نزاشته
تویی ایران با سرعت اینترنت شما شاید فلش جالب نباشه و لودینگ داشته باشه ولی ما که از اینرنتهای سرعت بالا و خارجیا استفاده می کنند واقعا جذابه و یک محیط واقعا غیر قابل مقایسه با هم ردهای خودش داره و .....
من از همون پست اول نگفتم من طراحی می کنم فقط گفتم سبک کاری که می خوایی انجام بدی رو بگو تا مثل این دوستمون اگه به کارش بخوره برات درست می کنه ولی گفتم قیمتش بین 20 تا 50 تومان و زیر این قیمت هم برای مجید آنلاینی یعنی مارفتی درست می کنیم
خدا رو شکر کارتون راه افتاد موفق و یروز باشید
نمونه سایت فول فلش ایرانی (شرکت فن آوری اطلاعات مثلث که البته فعلا فقط به زبون انگلیسیه و بصورت آزمایشیه): http://www.mossallasit.com/