طراحي يك بنر ساده با دستمزد

YTERROR

Active Member
سلام

خوب این سایت که سارا نشون داد یکم ابتدایی البته از لحاظ طراحی ولی فکر می کنی این سایت رو کسی که طراحی کرده زیر یک میلیون گرفته اشتباه می کنی همچین سایتی بالای 1 میلیون

سایت پیتزا که می تونی دموشو روی ساب دامین سایتم ببنی که دمو این سایت رو روی سایتهای مانند مونستر و سایر سایتهای معروف دیگه می تونی بصورت دمو ببنی که قیمتش برای یکسال 300 دلار آمریکا که 1 سال و نیم پیش سایت پیتزا بوف این و بهم سفارش داد و بدلیل بالا بودن قیمت برای یکسال اجاره کرد و الان روی 2 تا سایت فعال

آدرس : http://Flash.YahooTerror.com
آدرس رو تویی اگسپلورت کپی پست کن مستقیم باز نمیشه

این فلش بصورت کاملا پوسایت البته اگه بصورت کامل سایت رو آپلود کنم و از سفارش بصورت آنلاین داره تا ......

این یک نمونه کار قدیمی من که هیچ ادعایی در فلش ندارم خیلی فلش کارهای حرفه ای سرتاسر دنیا هستند که سایتهای می سازن که آدم وقتی نگاه می کنه دهنش وا می مونه

خود اسکرپی فلش هیچ حجمی نداره و وقتی یک فلش کار حرفهای فلش درست کنه می بینی کل سایت زیر 1 مگابایت هم نیست که با تقسیم کردن و لودینگ کردن صفحات هر صفحه میشه 20 کیلو باینت که از سرعت یک سایت معمولی هم بالاتر

اون که می بینی حجم میره بالای مثل سایت www.SepidehMusic.com که براش 2 سال قبل طراحی کردم مال یک خوانند در آمریکاست وقتی میره بالا که توش عکس استفاده کنی یا ...... این سایت سپیده هم بورت پویاست و 2 سال پیش براش 1200 دلار آمریکا قیمت خورده

و کلی سایت هالیوودی که بهتر به سایت یاهو یک سر بزنی یا این که اطلا برو تویی سایت یاهو ببینی کلی قسمتهاش فول فلش از خریدش تا .....

اینا 2 از نمونه کارهای خودم بود البته زیاده ولی چون متاسفنانه در ایران فشل جا نیافتاده بعلت استفاده از فلش پلیرهای قدیمیم و به روز نبودن و سرعت کم و همه دنبال ارزونی بودن تمپلتهای فول فلش برای سایتهای سویش و مونستر و .... می فرستم تا از اون طریق کارهام و معرفی کنم

هیچ تعصبی نیست من پی اچ پی هم بلدم و ... ولی اون لذتی که در آخر از سایت فول فلش می برم از پی اچ پی نمی برم

webgardi

New Member
يكي دو جاي اين ياهو كه مي گي همه قسمت هاش از خريد و ... فلش هستند رو معرفي كني ممنون مي‌شم.
بعد اينكه با تكنولوژي آژاكس كه داره كم كم مي‌ياد و فراگير مي‌شه مطمئن باش به اواخر عمر فلش نزديك مي‌شه. مگه اينكه براي همون بنرهاي تبليغاتي!

Sunboy454

Active Member
ممکنه سایت های تمام فلش زیاد گسترده نشن ، ولی استفاده از فلش تو سایتها ، هیچ وقت تمومی نداره ، یه چیز جدانشدنیه ،

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
webgardi گفت:
يكي دو جاي اين ياهو كه مي گي همه قسمت هاش از خريد و ... فلش هستند رو معرفي كني ممنون مي‌شم.
بعد اينكه با تكنولوژي آژاكس كه داره كم كم مي‌ياد و فراگير مي‌شه مطمئن باش به اواخر عمر فلش نزديك مي‌شه. مگه اينكه براي همون بنرهاي تبليغاتي!
البته به احتمال زياد ايشون از قدرت فلش و گسترش اون اطلاعي ندارن كه اين حرف رو ميزنن:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا