pirooz
Member
از استادان طراحي فونت و كساني كه در ارتباط با طراحي فونت دستي بر آتش دارند، درخواست كمك دارم.
مورد پرسش اينجاست كه من رابطه هوشمند درج حروف را در متون درك نميكنم.
مثلاً فرض كنيم ميخواهيم كلمه «الله» را تايپ كنيم.
ما اين كلمه را با فشردن كليدهاي «ا ل ل ه» انجام ميدهيم اما جاي تعجب است كه چگونه بعد از تايپ اين چهار حرف،
شكل سه حرف ل ل ه تغير ميكند و به حروف تركيبي لله تبديل ميشود.
دقت شود كه تشديد هم به صورت اتوماتيك و هوشمند به حروف اضافه ميشود.
جالب اينجاست كه در جدول يونيكد فونت، ما يك كاركتر با اين شكل (لله) داريم، اما شكل تغيير يافته اين سه حرف (ل ل ه) به يك كاركتر تبديل نميشود.
بلكه تنها نحوه نمايش آنها تغيير ميكند و با پاك كردن يك حرف از اين سه حرف، دو كاركتر باقيمانده به شكل اصلي خود تبديل ميشوند.
يا اينكه
بر فرض مثال حرف ع در زبان فارسي، چهار شكل ( ع ع ع ع) دارد.
مثلاً در تايپ كلمه «تعليم»، ويندوز چگونه متوجه ميشود كه بايد از كدام شكل حرف عين استفاده كند؟
اميدوارم سؤال واضح باشد.
مورد پرسش اينجاست كه من رابطه هوشمند درج حروف را در متون درك نميكنم.
مثلاً فرض كنيم ميخواهيم كلمه «الله» را تايپ كنيم.
ما اين كلمه را با فشردن كليدهاي «ا ل ل ه» انجام ميدهيم اما جاي تعجب است كه چگونه بعد از تايپ اين چهار حرف،
شكل سه حرف ل ل ه تغير ميكند و به حروف تركيبي لله تبديل ميشود.
دقت شود كه تشديد هم به صورت اتوماتيك و هوشمند به حروف اضافه ميشود.
جالب اينجاست كه در جدول يونيكد فونت، ما يك كاركتر با اين شكل (لله) داريم، اما شكل تغيير يافته اين سه حرف (ل ل ه) به يك كاركتر تبديل نميشود.
بلكه تنها نحوه نمايش آنها تغيير ميكند و با پاك كردن يك حرف از اين سه حرف، دو كاركتر باقيمانده به شكل اصلي خود تبديل ميشوند.
يا اينكه
بر فرض مثال حرف ع در زبان فارسي، چهار شكل ( ع ع ع ع) دارد.
مثلاً در تايپ كلمه «تعليم»، ويندوز چگونه متوجه ميشود كه بايد از كدام شكل حرف عين استفاده كند؟
اميدوارم سؤال واضح باشد.
آخرین ویرایش: