طراحي صفحه contact us بكمك فرون پيج (كمك)

از دوستان كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چطور ميشه با فرنت پيج صفحه اي طراحي كرد كه يك فرم داشته باشه و پس از پر شدن فرم اون اطلاعاتش رو به يك آدرس خاصي ايميل كنه؟
اگه سورسش رو هم كسي داره ممنون ميشم معرفي كنيد
ارادتمند
نيما

وب

Member
شما ميتوانيد از منوي Inster آپشن Form و يا از ايكني كه به شكل يك صفحه است آپشن Page رو كليك كني بعد يك پنجره براي شما باز مي شود به نام Page Templates در منوي جنرال آيكن ويزارد فروم پج Wizard Form Page رو ردي بعد مرحله به مرحله مي تواني صفحه ات رو درست كني.
بعد اتمام ويزارد به صورت خود كار پوشه دريافت مطالب درست ميشه و براي تنظيم اينكه به كجا بيايد از همان منوي Inster وForm آخرين آپشن كه همان Porpertis ميتواني تنظيمات رو انجام دهي.

ياد باشه كه بعد اتما كار بايد انو رو سرور امتحان كني يا.
ببينم چي كار ميكني..
دقت و تلاش رمزم موفقيت است

با سلام و تشكر از راهنمايي شما
من فرمم را درست كردم و روي سايت فرستادم (هاست و دومين هم فرنت پيچ اكستنشن نسب بود روش) ولي متسافانه درست كار نميكنه.. در موقعه فشردن كليد submit در آدرس بار webbot اضافه ميشه و هيچي كار نميكنه
اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
ارادتمند
نيما

red_sun

Member
سلام
منم همين مشك دارم اگه ميشه كمك كنيد
اين contact us يك مشكل بزرگ شده.

LOGO%20AP%202%20.gif

آقا من يك پيشنهاد دارم
اگه امكانش هست دوست عزيزمون (وب) اين رو بصورت يك مقاله آموزشي ياد بده ممنون ميشم چون اين مشكل خيليهاست

aaaaaaaaaaaaa
shalam
agha ghorbon dastetoon manam kheyli doost daram yad begiram ,,, ba barnamehaye dige mishe vali man faghat frontpage baladam ,,,, mamnoon misham yad bedin

mosi20

Active Member
من يه فرم بلدم كه بايد سرورت پي اچ پي را ساپورت كنه
يه سر به وبلاگ من بزن توي موضوع فرم ارسال اطلاعات
http://www.gavbandy.blogfa.com
بايد تو آرشيو دنبالش بگردي

razavizadeh

Member
آقا فرمي رو كه ساختين آپلود كنين
بعد وارد سایتتون بشید وبا استفاده از ابزار edit واقع در بالای مرورگر صفحه تون رو توی فرانت پیج باز کنید فرم رو پاک کنید و دوباره یه فرم ایجاد کنید بعد اونو ذخیره کنید به طوری که صفحه تون رو صفحه ی موجود در اینترنت ذخیره بشه نه روی کامپیوتر
اگه مراحل کار رو درست انجام بدید حتما کار میکنه

pedramr

Active Member
من اومدم !

.. خوب من هم خيلي پيشنهاد نمي كنم كه از فرانت‌پيج استفاده كني . ولي راهش اينه كه يه هاست داشته باشي كه فرانت‌پيج رو هم ساپورت كنه بعد :
- وقتي فرانت‌پيج رو اجرا كردي يه New بزن و برو توي More page templates
- اونجا Feedback Form رو انتخاب كن و فرمش رو ويرايش كن . از Form Wizzard هم ميتوني استفاده كني .

- حالا روي صفحه كليك راست رو ميزني و Form Properties رو انتخاب مي كني و آدرس ايميل ميدي .

اگه راهي غير از اين هم خواستي به وبلاگ من سر ميزني :

جدیدترین ارسال ها

بالا