sana159263
Member
خوب sps جان منظورت رو نمي فهمم
۩mohammad۩ جان اين صحيح نيست شما طرحهاي زيباي بچه ها رو ساده بدونيد . شايد اونفرد وقت سر اون طرح صرف كرده باشه . ذر ضمن طبق قوانين كاري ديزاينر با توجه به درخواست هاي ارباب رجوع كار رو طراحي ميكنه . پس دليلي نميبينم شما طرحها رو كم ارزش و يا ساده بدونيد .tabassom گفت:محمد جان حرف شما متين اما
عزيزم! آرمين عزيز اول گفته بودند طرحي ميخوان با چنين شرايط:
1- 2*2
2- از رنگبندي مشكي و قرمز و سفيد استفاده بشه
3- همين طور از قطره بارون هم استفاده بشه چون با اسم شركت يه هارموني داشته باشه
4- از بكگراند مشكي هم استفاده بشه بهتره
شما اگه به صفحات قبل رجوع كنيد متوجه ميشيد
به اين دليل بچه ها زحمت كشيدند و اين طرحها رو زدند
آرمين جان قابل شما رو نداشت
طرحهاي ساده و جالبي هستندimanksg گفت:سلام دوستان اينم طرح هاي من
من عادت دارم كاراي ساده طراحي كنم (يعني خودم اينطوري دوست دارم ) حالا اگه بد شده ببخشيد چون همشو تو 15 دقيقه .....
مرسي.![]()
آقا من چند تائی درست کردم خودت حساب کن تا بقيش رو تحويل بدم کمتر از 3 ميليون هم نميشهطرح هاي ارايه شده بيشتر به درد لوگوي سايت ميخوره...
اندر آداب طراحي سايت و قيمتها:
يك رو از طرف سازمان سواد آموزي پيش يكي از طراحان مشهور و قديمي ايراني رفتند (اسم اين بزرگوار رو فراموش كردم) و تقاضاي آرم براي سازمان كردتد و داشتند از در بيرون ميرفتند كه چند روز ديگه براي تحويل طرح بيان و لي توي نيمهي راه رسيدن به در بودند كه استاد اونها رو صدا زدند و فرمودند كجا! طرحتون رو تحويل نگرفتيد...
وقتي برگشتند ديدند كه استاد يك اثر انگشت بر روي كاغذ زده و روي اون يك ضربدر كشيده.
وقتي در مورد هزينه سوال كردند استاد فرمودند سه ميليون تومان و آنها هم پرداختند.
مهم: اين جريان چند ده سال پيش اتفاق افتاده و فكرش رو بكنيد اون وقت 3000000 تومان چه مبلغي بوده!