طراحي آرم 100٪ بخونيد .

Armin62

Member
مشكل ديده نشدن عكسها از طرف من بود كه حل شد .
بايد بگم كه منو شرمنده خودتون كرديد

در مورد سايت من ميگم com باشه بهتره و در مورد اسم هم ميگم كه (اين اسمها تا اين ساعت گرفته نشده) .
tarahanjavan.com
movj.com
آيا حتماٌ بايد در مورد گرافيك و طراحي باشه نمي شه اسمي مجزا باشه (مثلا سايت مجيد آنلاين اصلا مربوط به موضوعات داخليش نيست)

با تشكر...
---------------------
در مورد طرح ها بايد بگم كه ديگه كولاك كردين
از تبسم عزيز . ساناي عزيز و جا سوسك به خاطر كارهاتون ممنون.
و اگر هم اجازه بدين من ديگه نظر ندم و كارهاتونو در يك نظر سنجي قرار بديم و اونجا طرح اصلي انتخاب بشه (چون نظر چند نفر بهتر از يك نفره)

يك چيز ديگه يكي از دوستان هم يك مقدار زرنگي كرده و لوگوي جايي ديگر رو در اينجا قرار داده .(مهم نيست كيه)

من واقعا متاسفم واسه همه حرفه اي ها و مبتدي هاي اين تاپيك...!
زيرا:
طراحي آرم بايد ساده باشه...
حتما نبايد نام موسسه در اون ذكر بشه...
مهم: بايد سياه و سفيد باشه حتي خاكستري هم نباشه...
طراحي آرم به اين شكل و شمايل كاريست بس آماتوريزم زيرا فقط به درد روي جلي سيدي مي‌خوره و نه بيشتر. مثلا فرض كن شما شركتت معروف شد و خواستي در آينده براي روي ميز كارمند ها تنديس طلايي سفارش بدي! اين كار رو با طرح هاي چند رنگ نمي‌شه انجام داد...
شما كه مي‌گي طرح سادس به درد نمي‌خوره بگو ببينم آرم هايي مثل آرم Sony, Panasinic, Epson ets. آيا زشت هستند؟...
نكته مهم در مورد طراحي آرم: آرم نبايد كوياي چيز خاصي باشه . براي يك آرم خوب همين بس كه توي ذهن مردم بمونه و هر جا كه آرم رو ديدن يادشون بياد مثلا آرم LG از هفت فرسخي آدم رو ياد ال‌جي ميندازه...

بازم متاسفم...

طرح هاي ارايه شده بيشتر به درد لوگوي سايت مي‌خوره...

اندر آداب طراحي سايت و قيمت‌ها:
يك رو از طرف سازمان سواد آموزي پيش يكي از طراحان مشهور و قديمي ايراني رفتند (اسم اين بزرگوار رو فراموش كردم) و تقاضاي آرم براي سازمان كردتد و داشتند از در بيرون مي‌رفتند كه چند روز ديگه براي تحويل طرح بيان و لي توي نيمه‌ي راه رسيدن به در بودند كه استاد اونها رو صدا زدند و فرمودند كجا! طرحتون رو تحويل نگرفتيد...
وقتي برگشتند ديدند كه استاد يك اثر انگشت بر روي كاغذ زده و روي اون يك ضربدر كشيده.
وقتي در مورد هزينه سوال كردند استاد فرمودند سه ميليون تومان و آنها هم پرداختند.

مهم: اين جريان چند ده سال پيش اتفاق افتاده و فكرش رو بكنيد اون وقت 3000000 تومان چه مبلغي بوده!

tabassom

Member
محمد جان حرف شما متين اما

عزيزم! آرمين عزيز اول گفته بودند طرحي ميخوان با چنين شرايط:
1- 2*2
2- از رنگبندي مشكي و قرمز و سفيد استفاده بشه
3- همين طور از قطره بارون هم استفاده بشه چون با اسم شركت يه هارموني داشته باشه
4- از بكگراند مشكي هم استفاده بشه بهتره
شما اگه به صفحات قبل رجوع كنيد متوجه ميشيد
به اين دليل بچه ها زحمت كشيدند و اين طرحها رو زدند

آرمين جان قابل شما رو نداشت

spsgorgan

Active Member
tabassom گفت:
محمد جان حرف شما متين اما

عزيزم! آرمين عزيز اول گفته بودند طرحي ميخوان با چنين شرايط:
1- 2*2
2- از رنگبندي مشكي و قرمز و سفيد استفاده بشه
3- همين طور از قطره بارون هم استفاده بشه چون با اسم شركت يه هارموني داشته باشه
4- از بكگراند مشكي هم استفاده بشه بهتره
شما اگه به صفحات قبل رجوع كنيد متوجه ميشيد
به اين دليل بچه ها زحمت كشيدند و اين طرحها رو زدند

آرمين جان قابل شما رو نداشت
۩mohammad۩ جان اين صحيح نيست شما طرحهاي زيباي بچه ها رو ساده بدونيد . شايد اونفرد وقت سر اون طرح صرف كرده باشه . ذر ضمن طبق قوانين كاري ديزاينر با توجه به درخواست هاي ارباب رجوع كار رو طراحي ميكنه . پس دليلي نميبينم شما طرحها رو كم ارزش و يا ساده بدونيد .
طرحهاي اراپه شده همگي زيبا هستند و براي كار آرمين بسيار مناسب هستند .

موفق و مويد باشيد

kaktoox

Member
اره منم براتون طراحي مي نكم براي چند جاي ديكه هم طراح يكردم اما از اون موقه كه اومدو اينجا ديگه قلاف كردك بابا اينا حرفه اين ما بايد ....(بريم بميريم)
البته با تشكر از مقالات عالي سايت

imanksg

Member
سلام دوستان اينم طرح هاي من
من عادت دارم كاراي ساده طراحي كنم (يعني خودم اينطوري دوست دارم ) حالا اگه بد شده ببخشيد چون همشو تو 15 دقيقه .....
مرسي. :wink:

spsgorgan

Active Member
imanksg گفت:
سلام دوستان اينم طرح هاي من
من عادت دارم كاراي ساده طراحي كنم (يعني خودم اينطوري دوست دارم ) حالا اگه بد شده ببخشيد چون همشو تو 15 دقيقه .....
مرسي. :wink:
طرحهاي ساده و جالبي هستند

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا ÷در مادرشون رو بیامرزه واسه یه انگشت مهر خورده !
ما اینو طراحی کردیم 100 هزار تومان با زور از یا رو گرفتیم !
------------------------------------------------------------------------
برای کبی رایت میگم ارم ثبت شده ! :oops:

خیلی ببخشید ها یه تابیک ربط نداشت !

paramond

Member
طرح هاي ارايه شده بيشتر به درد لوگوي سايت مي‌خوره...

اندر آداب طراحي سايت و قيمت‌ها:
يك رو از طرف سازمان سواد آموزي پيش يكي از طراحان مشهور و قديمي ايراني رفتند (اسم اين بزرگوار رو فراموش كردم) و تقاضاي آرم براي سازمان كردتد و داشتند از در بيرون مي‌رفتند كه چند روز ديگه براي تحويل طرح بيان و لي توي نيمه‌ي راه رسيدن به در بودند كه استاد اونها رو صدا زدند و فرمودند كجا! طرحتون رو تحويل نگرفتيد...
وقتي برگشتند ديدند كه استاد يك اثر انگشت بر روي كاغذ زده و روي اون يك ضربدر كشيده.
وقتي در مورد هزينه سوال كردند استاد فرمودند سه ميليون تومان و آنها هم پرداختند.

مهم: اين جريان چند ده سال پيش اتفاق افتاده و فكرش رو بكنيد اون وقت 3000000 تومان چه مبلغي بوده!
آقا من چند تائی درست کردم خودت حساب کن تا بقيش رو تحويل بدم کمتر از 3 ميليون هم نميشه

paramond

Member
اين هم آخريش ديگه رو من حساب نکن اگه که اين هم بد شده به خوبی خودت ببخش
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا