طراحي آرم 100٪ بخونيد .

ممنون از لطف دوستان به هر حال خوشحال مي شم اگه بتونم به هموطنانم كمكي كنم

Armin62

Member
با سلامي دوباره

بايد ببخشيد كه كم سر مي زنم چون فقط شبها ميتونم با اينترنت كار كنم .

اول از همه از اينكه منت ميزارين و وقتتون رو صرف طراحي مي كنيد تشكر مي كنم .

از اول شروع مي كنم(از آخرين پست)

قبل از اينكه نظري بدم ميخواستم بگم كه من يك مقدار زيادي رك هستم و اميد وارم كه ناراحت نشيد.

بايد بگم كه كار سانا جان عاليه فقط اگه در پس زمينه سياه تستش كنه فكر كنم متوجه مشكل كوچكي بشه ولي باز هم تشكر . و ميتونم بگم كه جزو برترين آرمهايي هست كه ديدم .

پاراموند جان شما هم كارت خوبه در مورد آرمهاي (بر اساس نام فايل ها) شماره 3 و 4خيلي ساده است شماره 2 خوبه ولي در آرمهايي كه من تا حالا ديدم بيشتر روي كلمات يا حروف اصلي كار مي كنن شماره 1 هم همچين يك جوراييه و اما در مورد شماره 55 خوبه ولي گفتم كه كلمه اصلي(Rain) در اين آرم و ديگر آرمهاتون نوشته نشده از زحماتت ممنون.

امير حسين جان همون جور كه گفتي توپ توپه ولي با چند انتقاد 1- حروفي رو كه در قطرات يا همون گلبرگها نوشتي يا بايد حذف بشه يا اينكه پر رنگ تر بشه چون اگه كوچيك(2*2) بشه ديده نميشه در مورد كلمه Soft Ware بايد بگم كه در زمينه قرمز قابل خوندن نيست(در سايز كوچكتر) ولي بازهم بايد گفت كه جزو برتين آرمهاست .

آرم محمد مجتبي جان هم خوبه ولي ساده (به دوستان بر نخوره همه يك روزي مبتدي بودن)

تبسم عزيز در مورد آرم اولتون نمي دونم چي بگم در مورد دومي مي تونم بگم كه اگه يادت باشه گفته بودم پس زمينه هاي سياه سفيد و قرمز ولي اين آرمو نميشه براش پس زمينه گذاشت و باز هم تشكر (كارت در مورد طرح دريا واقعا عالي بود) .

-------------------------------------------------------
اينهايي كه گفته شد جز يك نظر ساده از يك آماتور1 (مبتدي) نيست .

چند خواهش لطف كنيد آرمهايي رو كه در اينجا قرار مي دين ابعادش 2*2 و اگر زحمتي هم نيست در 3 زمينه قرمز . سياه و سفيد باشه تا نظر دادن در موردشون راحت تر و دقيق تر باشه .

در پايان هم يكي از آرمهايي رو كه طراحي شده در اينجا قرار ميدم .

تشكر ...

با سلام مجدد
اولا : در هنگام طراحي اوليه آرم بيشتر به كليات توجه مي شه و بعد از انتخاب طرح نهايي مي رن سراغ جزپيات مثل زمينه رنگهاي كاربردي و غيره

دوما : من منظور شما رو از 2 در 2 نمي فهمم
2*2 سانتيمتر يا 2*2 پيكسل يا 2*2 اينچ و 2 *2 ؟

سوما : همه دوستان خسته نباشيد :wink:

با سلام مجدد
اولا : در هنگام طراحي اوليه آرم بيشتر به كليات توجه مي شه و بعد از انتخاب طرح نهايي مي رن سراغ جزپيات مثل زمينه رنگهاي كاربردي و غيره

دوما : من منظور شما رو از 2 در 2 نمي فهمم
2*2 سانتيمتر يا 2*2 پيكسل يا 2*2 اينچ و 2 *2 ؟

سوما : همه دوستان خسته نباشيد :wink:

فکر کنم منظور ايشون 2*2 سانتيمتر هست.در ضمن ميشه خودتون يه رنگ قرمز بزارين که ما با اون ست کنيم. اگر بخوايد در هر سه بخونه يا بايد رنگاش کم باشه يا بايد در هر کدو يه تغير رنگي در آرم بديم.که فکر نکنم مشکلي باشه.

در ضمن به همگي از طرف برادر کوچيکشون خسته نباشيد مي گم

Armin62

Member
بازم سلام
منظور من 2*2 سانتيمتر هست

و اگر مي بينيد كه من در اون 3 زمينه بيشتر تاكيد ميكنم دليلش اين هست كه اين آرم بيشتر در اين زمينه ها قرار ميگيره و اگر پست قبلي منو خونده باشيد مي بينيد كه تا حدي به كليات هم اشاره شده .

در مورد رنگ قرمز هم ED2024

تشكر ...

و يه چيز ديگه اگر من اون رين سافت رو تو قطره ها پر رنگ كنم يكم تو چشم مي زنه حالا مي زارم ميبينيد.

ممنون از شما

lvlj

Member
Armin62 اون آرمي كه قبلا طراحي شده بود اصلا خوب نيست..به نظر من رو همون كارهاي سانا و amirhossin كار كن و ... كار كني خيلي باحان

Armin62 جان اصولا اين طوري كار كردن درست نيست
البته من قصد توهين ندارم ولي خوب هيچ فرد حرفه اي اينجوري كار نميكنه مثلا من اولا قرارداد مي بندم و 30٪ رو هم اول مي گيرم و بعد شروع به كار مي كنم البته اكثر گرافيستها اين جوري اند
و اما چند نكته
1-شما بايد مشخص كني لوگو تايپ مي خواي يا سمبليك يا تركيبي
2-اگر قرار است پولي پرداخت شود شما چقدر ميدين؟
3-رنگي باشد يا سياه و سفيد
4- حداقل سايزي كه احتمالا كار چاپ ميشه چفدره چون برخي از آرمها وقتي حيلي كوچك يا بزرگ ميشه از زيبايي و خوانايي آن كاسته ميشه

اگر خواستي با من تماس بگيري به اين ادرس ميل بزن
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا