طراحان 1دقيقه بيان تو......

mosi-online

Member
سلام بچه ها اميدوارم كه خوب باشيد.......
يه خواهش از طراحان دارم. :oops: خواستم يه كارت برام طراحي كنيد من آخه هر نوع درست ميكنم به دلم نميچسبه :( خواستم ببينم كسي برام اين كار رو انجام ميده؟ :?:
خداييش انجام بديد فوري هست... (موضوع كارت چيه؟ يه كارت براي خدمات كامپيوتري ميخواستم :eek: كه خودتون 100٪ ديديد ديگه اسم خدمات كامپيوتري هست امپراتور رايانه :?
مثلا توش بنويسيد فروش كامپيوتر...خدمات اينترنت...اسمبل...اين چيزا ديگه كه يه خدمات كامپيوتر انجام ميده :oops: )(آخه هر نوع كار كامپيوتري انجام ميده امپراتور رايانه)
خداوكيلي ممنونتون ميشم...
:roll:

anti-life

Active Member
من دارم شروع ميكنم ولي سايز ميخوام ..... ميدونم كارت ويزيته ولي سايز بدي بهتره .

mosi-online

Member
خداوكيلي دمت گ....والاه يه سايز خوب ديگه كه اندازه كارتهاي ديگه باشه...فرثي نداره اندازه كارتهاي ديگه باشه....فدات شم....

كارت ويزيت هميشه ي خدا 5 در 9 بوده و هست.

يلا شروع كن. يادت باشه منم ميخوام ببينمش ها.

راستي تو خستت نميشه هي كله ات رو ايجور اينجوري تكون ميدي؟

رضا.

Peyman-Pop

Active Member
باز این آنتی‌ آواتار عوض کرد.

این آواتار های آنتی‌ همیشه با مال بقیه باید فرق داشته باشه .

چرا اینقده سر میجنبونی ‌گیج رفتم.... :اس

mosi-online

Member
پيمان شايد اكس تركونده ولي دمش گرم داره روش كار ميكنه كلرم رو راه بندازه......تو هم يه حركتي كن بابا يه طراحي واسه ما خواستي بكن...

anti-life

Active Member
اقا با آواتار ما حال كنيد تا من بيام ......... كارت پسر داره جلو ميره ولي تصويرهاي من فضايي <توسط مدير تالار حذف شد> هست و كلي عشق ..... :دي

پيمان بشكن بزن كه با هم برقصيم ....عشق ميكني طرف چه رقصي ميره.......

iRWEBDES

Active Member
بري اطلاع دوستان بگم سايز كارت ويزيت 4.2 در 8.4 ميباشد !
در ضمن آنتي آواتورت خيلي رديفه اگه بتوني لينك كليپ اين آواتور ( من كليپش رو ديدم كه با سيستم ميره جلو رپ بازها و ... :دي ) رو بدي ممنون ميشم اگه ديده باشي !

mosi-online

Member
من كه نديدم...
8.4 اينج؟ يا پيكسل؟يا....؟
يه كارت واسه ما رديف كنيد جونه عمتون....

ImanYari

Member
لطف كنين بحث رو به حاشيه نكشين
در ضمن قطع كارت ويزيت رو ميتونين به دلخواه خودتون تايين كنين. ممكنه كه بسته به طرح احتياج به يك قطع خاص داشته باشين
ولي قطع استاندارد 8.4cm x 4.6cm هست. كه البته بيشتر بخاطر چيدن كارتها در يك صفحه براي چاپ (اصطلاحا بستن زينك) هست كه پرت كاغذ زياد نباشه

anti-life

Active Member
با اين حرفتون باعث شديد دوباره شروع كنم به ساختن ....... من كه همون اول گفته بودم يكي سايز درست بده ...........

در ضمن مهي جون والا ما داشتيم تو اينترنت ول ميچرخيديدم اين به طورم خورد و گرنه چيزه زيادي از اين نميدونم كه چي بوده و كجا هست . :گردالي

ميگم تو گير آوردي بده اينور :دي

Peyman-Pop

Active Member
anti-life گفت:
اي من بتو چي بگم پسر ....روت كم شه ..... اصلا بايد من تورو يه بار هك كنم تا پوز اون زون آلارمت خورده شه.......((‌ نورتون سرور زونالارم ))
آنتی چه ربطی‌ به موضوع داشت ؟

آقا بحث های حاشیه ای لطفا مطرح نکن :دی :اس

anti-life

Active Member
اي بر اون ذاتت لعنت كه ميگي ويرايش ميكني ... :دي

چشم قبول..... فقط من گيرت نيارم .......

اقا ميگم اون كسي كه اين ويزيت كارت رو ميخواد چي شد پس ...

جدیدترین ارسال ها

بالا