طراحان 1دقيقه بيان تو......

ImanYari

Member
anti-life گفت:
اي بر اون ذاتت لعنت كه ميگي ويرايش ميكني ... :دي

چشم قبول..... فقط من گيرت نيارم .......

اقا ميگم اون كسي كه اين ويزيت كارت رو ميخواد چي شد پس ...

يك بار خصوصي تذكر دادم!
تكرار نكنين
در ضمن فونتهايي كه استفاده كردي مناسب نيست ولي طرح خيلي خوب شده

anti-life

Active Member
چشم بابا ايمان ....... ميگم روي منكرات رو كم كرديا .... :دي

گفتم ايمان كه هر جا رو دلت خواست خودت ساسور كن ...ديگه چرا ميزني ....

anti-life

Active Member
منكراتي ...ميگم كجايه فونتش بد بود .(تا چشم خسود كور شه ) :دي

ولي من خطش رو باز عوض كردم يكم بهتر شد .... راستم ميگفتي ....يكم حاشيه سياه دادم بهتر شد ....ولي ديگه اينجا نذاشتم دادم به خودش.

چون اسمش امپراتور بود اون فونت رو دادم تا به اسم بياد .در ضمن من فونت فارسي كم دارم.

ImanYari

Member
حالا اسمش رو با اون فونت نوشتي! كه البته من مخالفم!
آدرس رو چرا با اون فونت فانتزي مسخره نوشتي؟

anti-life

Active Member
مثلا شما ميشه بگيد با چه فونتي بنويسم ...... يا اينكه اين فونت رو در اختيار ما بزاريد .......آخه اين رو ميدونم كه فارسي زياد فونت جالب نداره .....

تازه اون خدمات رو چون سايزش كوچيك بود با اون فونت نوشتم ..... در ضمن در كار بيزينس هميشه ميدونيد يك كاري ميكنن كه يه چيز تو چشم بياد ........ مثلا من اون رو به حالت فانتزي و كوچيك نوشتم كه امپراتور رايانه به چشم بياد .......

ولي ما منتظر فونت زيباي شما هستيم ...

در ضمن بگم من از مريم استفاده كردم براي نوشتن اين .

ImanYari

Member
نكته يكم: در گرافيك هميشه نبايد از فونتهاي آماده استفاده كرد! بعضي وقتها ميشه ساخت...
نكته دوم: نبايد كلاس كار رو فداي توي چشم زدن كرد
نكته سوم: منتظر فونت نباش! چون نميفرستم!

anti-life

Active Member
منم ميگم ديگه من ميخواستم بدونم تو گرافيكي كه شما ياد گرفتيد چه نوع فونتي بهتره .......

در ضمن من ميدونم فونت فارسي به اين سادگيا كه ميگيد نيست .......

تازه ميونه اون همه فونت مختلف .... من اين رو زدم كه ميگيد خوب نيست ...خوب منم گفتم شايد شما بهترش رو داشتيد ....

OmidGraph

Member
mosi-online گفت:
سلام بچه ها اميدوارم كه خوب باشيد.......
يه خواهش از طراحان دارم. :oops: خواستم يه كارت برام طراحي كنيد من آخه هر نوع درست ميكنم به دلم نميچسبه :( خواستم ببينم كسي برام اين كار رو انجام ميده؟ :?:
خداييش انجام بديد فوري هست... (موضوع كارت چيه؟ يه كارت براي خدمات كامپيوتري ميخواستم :eek: كه خودتون 100٪ ديديد ديگه اسم خدمات كامپيوتري هست امپراتور رايانه :?
مثلا توش بنويسيد فروش كامپيوتر...خدمات اينترنت...اسمبل...اين چيزا ديگه كه يه خدمات كامپيوتر انجام ميده :oops: )(آخه هر نوع كار كامپيوتري انجام ميده امپراتور رايانه)
خداوكيلي ممنونتون ميشم...
:roll:

من حاضرش كردم خيلي وقته

anti-life

Active Member
بابا كارت ويزيت رو كه اين اندازه نميزارن ...در ضمن من كه گذاشتم براشون و كارا رديف شده و تموم شد ....

iRWEBDES

Active Member
آقا اميد شما همين يه طرح رو بلدي ديروز هم همين طرح رو براي والپيپر گزاشته بودي !

MrMohi

Active Member
آقا این طرحت یه کم ناجوره .... یه وقت ناراحت نشی .. خیلی تاریکه...

mosi-online

Member
آقا اميد دستت درد نكنه...
جالب بود ولي آنتي لايف هم درست كرد ولي من سعي ميكنم از اين طرحت هم يه جا استفاده كنم.
ممنون

anti-life

Active Member
حالا ميگي انتي لايف درست كرد ...ميگم اصلا به دردت خوردش يا نه :در پيت

جدیدترین ارسال ها

بالا