Erfan
Active Member
از اونجایی که خیلی علاقه به عکاسی دارم،
یه سری از عکسهایی که از طبیعت خونه خودمون گرفتم رو میذارم تا شما هم از این طبیعت لذت ببرید :دی
یه سری از عکس ها با گوشی گرفته شده و یه سری دیگه با یه دوربین سایبر شات
(مدلش رو یادم نیست)
من همیشه اعتقاد دارم که یک عکاس بایستی
یک فتوشاپ کار حرفه ای باشه یا برعکس، چون این دو حرفه لازم و ملزوم همدیگه هستن.
خلق این ایده عکس گرفتن از شبنم یا همون قطرات آب رو شرکت ماکروسافت انجام داد در چند سری از کاغذدیواری هایی که برای ویندوز ویستا ارائه کرد، منظورم من از اون الهام گرفتم :دی
عکسها رو هم با سایز نسبتاً خوب و متناسب میذارم تا دوستان اگر نیاز داشتن ازشون استفاده کنن {فقط فردا پس فردا نرم توی خیابون چاپ شده اش رو ببینم :دی}

پ.ن:
+ تمامی عکس ها از باغچه خونمون گرفتم که هر چند مدت یکبار گلهاش رو عوض میکنیم :دی
+ عکس ها با سایز بزرگتر هم موجود هستش که به دلیل نبود امکانات اینترنت پرسرعت معذورم.
+ اگر این عکس ها رو اینجا میذارم، بنا به افکت و روتوشی هستش که روی اونها در نرم افزار فتوشاپ انجام دادم.
+ عکس زیاد هستش که اگر عمری بود بقیه رو بعدا میذارم.
شاد باشید.
عرفان

یه سری از عکس ها با گوشی گرفته شده و یه سری دیگه با یه دوربین سایبر شات

من همیشه اعتقاد دارم که یک عکاس بایستی

خلق این ایده عکس گرفتن از شبنم یا همون قطرات آب رو شرکت ماکروسافت انجام داد در چند سری از کاغذدیواری هایی که برای ویندوز ویستا ارائه کرد، منظورم من از اون الهام گرفتم :دی
عکسها رو هم با سایز نسبتاً خوب و متناسب میذارم تا دوستان اگر نیاز داشتن ازشون استفاده کنن {فقط فردا پس فردا نرم توی خیابون چاپ شده اش رو ببینم :دی}
پ.ن:
+ تمامی عکس ها از باغچه خونمون گرفتم که هر چند مدت یکبار گلهاش رو عوض میکنیم :دی
+ عکس ها با سایز بزرگتر هم موجود هستش که به دلیل نبود امکانات اینترنت پرسرعت معذورم.
+ اگر این عکس ها رو اینجا میذارم، بنا به افکت و روتوشی هستش که روی اونها در نرم افزار فتوشاپ انجام دادم.
+ عکس زیاد هستش که اگر عمری بود بقیه رو بعدا میذارم.
شاد باشید.
عرفان