بی بی کد طبقه منظر برج چین

madmaster_3d

Well-Known Member
همش رو خودت ساختی؟! اون درخت چینیه رو نساختی و خیلی هم جالب نیست برگاش. ولی نور پردازی و رندر و محیط خیلی عالیــــــــــــــــــــــه. موفق باشی

sallarmelli

Active Member
همش رو خودت ساختی؟! اون درخت چینیه رو نساختی و خیلی هم جالب نیست برگاش. ولی نور پردازی و رندر و محیط خیلی عالیــــــــــــــــــــــه. موفق باشی

اصولا تو كار ساخت مبلمان نيستم ولي اون شبه بار سفيد رنگ رو توي cad ساختم وارد كردم مي خواستم توي مكس هم تمريني كرده باشم قسمت سازه اي را در مكس ساختم خيلي عذاب كشيدم ولي تجربه خوبي بود ولي من فكر مي كنم چون برج در كشور چين هست اين گلدان بهش بياد و معرف فرهنگش باشه:) شايد چون خيلي جلوي تصويره يه كم چشم رو اذيت مي كنه.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

اقا رندرت خوبه فضای دلنشینی هم هست حال میده اون بالا ها

با واتر مارک به این بزرگی اصلا موفق نیستم قوانین رو هم نقض کردی یه واتر مارک کوچولو بزار.

(Hamid)

Well-Known Member
سلام دوست عزیز:rose:

نمیدونم دوست دارید راجبه معماری طرحتون صحبت کنم یا نه؟ گاهی اوقات احساس میکنم تو پست ها زیادی حرف میزنم:-?

*farshid*

کاربر VIP
قوانین رو مطالعه کنید
امضای روی کار مشکل داره
توضیحات کار و نرمافزارهای مورد استفاده رو ننوشتید

مرسی از توجهتون

(Hamid)

Well-Known Member
همنطور که اطلاع دارید، معماری ساختمان سنتی چین، ساختاری برون گرا داره،که از جهاتی شبیه به ساختمان های سنتی شمال کشورمونه.

ساختمان های برون گرا از قواعد و اصول خاصی پیروی میکنن،که این اصول بر گرفته از خود طبیعته.
یعنی مادرش طبیعته.و سعیش بر این شده که بیشترین ارتباط رو با طبیعت برقرار کنه.

این چنین طرح هایی که امروزه با رویکرد تلفیقی سنتی و مدرن مطرح میشن. باید بلا استثنا دارای مبانی نظری باشن تا فاصله خالی بین سنت و مدرنیته پر شه.

مبانی نظری طرح یکی از اصول بنیادین طرح های خلاقانه و معمارانه است.

در این طرح ابتدای امر،بحث ساده انسان طبیعت معماری مطرح میشه.
ما باید در این ساختمان احساس کنیم که طبیعت با خود بنا مانوس شده.
مطمئنا با یک تصویر از کارتون نمیشه نظر کامل و جامع داد.
ولی فعلا تنها چیزی که ربطی داشته به معماری چین،فقط یک درختچه است و یک ارم اژدها روی گلدان.

درک بی واسطه در کارتون صورت گرفته.

اگر کار بازاری یا تمرینیه که زیاد نمیشه مانور داد.
ولی اگر اطلاعات خواستید بنده و دوستان و اساتید دیگه در خدمتیم.

در رابطه با مدلینگ و رندرینگ هم که اساتید میتونن نظرای مفید و جامعی ارائه بدند.

موفق باشید.:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا