ضروری ترین کاری که باید برنامه نویسان ایران انجام بدن !

برا کد مثلا از TrueBug PHP Obfuscator & PHP Encoder استفاده میکنیم

اما لایسنس تو این برنامه نمیشه $_SERVER رو کد کرد:shock:پس میشه با سرچ این کلمه حذف لایسنس کرد
برا این میگم از لحاظ کد راهی هست کد رو سر پوشیده نگه داشت ولی لایسنس:sad:

be099

Member

سرعت لود سرورها باید طوری باشه که بالا باشه تا این مشکل ها رو نداشته باشیم که خلاصه پایین هست !

jigartalaa به شدت با نظرت مخالفم , اون بنده خدایی که میاد میخره که گناه نکرده بره برای کد شما dedicated سرور بخره
همین جاست که درجا میزنیم و پیشرفت نمیکنیم , اینکدر نمیخواد بازمتن بدید تا بره :sad: یا از روش آقای ساسان برای تلف کردن وقت حریف استفاده کنیم تا ورژن بعدو بیرون بدیم (بهترین روش از نظر من)
و جنبه منفی : و تا آخر عمرمون کد بزنیم و تا صبح نخوابیم و آخرشم هیچی گیرمون نیاد و یه عده هم دیکد کنن ما هم این وسط ... باشیم.

آخرین ویرایش:

Mr.Steres

Active Member
در هر صورت کد کنی بدی بهتره از اینکه لقمه کنی بدی ! هنوز خیلیا دیکد بلد نیستن و دنبالش نیستن !

parsiteam

Member
قفل سخت افزاری یک Activix هستش که شماره سریال قفل رو میفرسه سرور و نتیجه رو میگیره . اگر قفل موجود نباشه هم که بلکل سورس کار نمی کنه . هنوز نساختم . ولی به جاهای خوبی رسیدم .

خب والا ما با اپن سورس مخالف نیستیم ولی اگه جنبش باشه:)
راستی اقا ساسان گفتی قفل سخت افزاری خب رو فایل چیکار میکنی طوری؟
به روش هایی که قبلا گفتم بازم میاد لایسنس رو حذف میکنه:sad:

آخرین ویرایش:

Allahparast

Member
آقا مسعود برا لایسنس همینطور که بهت گفتم می تونی از اکسس استفاده کنی مثلا فایل mdb رو سایت خودته و پسورد میزاری بعد میای سایتهای که می تونند ازش استفاده کنند رو میریزی تو جدولت بعد چک می کنی آیا این یو آر ال
PHP:
$_SERVER["HTTP_HOST"]
سایت درسته یا نه
می تونی یه لایسنس هم بازی base64 کنی
http://www.w3schools.com/PHP/php_db_odbc.asp

:rose:

آخرین ویرایش:

Mr.Steres

Active Member
be099 عزیز نقل قول هارو با
quote.gif
بیار نه با کد !
code.gif

:Dداش اللهیار گل گفتی.
خب من میام اون قسمتی که میره تو سایت طرف چک کنه ببینه دامین من هست یا نیست بر میدارم به همین سادگی لایسنس پرید:sad:

Allahparast

Member
خوب مسعود جون هرکاری نکنی اون قسمت چک رو برمیداره تو راهی داری غیر از اینکه چک کنه ؟ مثل یوزر و پسورد برای لاگین !
من که می گم راهی نیست !

Mr.Steres

Active Member
بهتره به این نتیجه برسیم که php یک زبان opensource و باید با اون کنار بیایم ! کاریش نمی شه کرد ! بعد بد ماکروسافت و .net بد بختو بگین !

jigartalaa

Member
سلام . be099 جان من اون مطلب رو برای مزاح گفتم ! من که نگفتم بیایم اینکار و کنیم ! من که به این نتیجه رسیدم سورس خودم رو به اورگان ها و شرکت ها میدم برای فروش نه به شخص ! اما در کل سورس مهمتر از سرعت واسه من ! چون واسش الآن دارم دو ماهه زحمت میکشم تک و تنها علی رغم مشغله کاریم !

steres عزیز درست میگه تازه 90 % نالر ها با دیزندر میان نال میکنن کسی بصورت حرفه ای ion باز نکرده اونایی هم که میکنن واسشون درآمد داره صفحه 5 دلار میگیرن باز متن میکنن !

ممنون ساسان جان برای توضیح !

میهن تولز عزیز منم واس همین میگم کد . آخه دردش فقط استفاده کردن بدون حق الزحمه و عجرت نیست فقط میان به اسم خودشون میزنن سیستم رو نمونش زیاد هست رو نت مثلاً سبدخرید که اومده یه ذره کار کرده از نویسندش داشت گرونتر میداد 289000 تومان که خودم نال کردم گذاشتم !

در ضمن یه چیز جالب از ion پیدا کردم ! حتماً دیدید که میهن نیک جاوا اسکریپت و ای جکس و بعضی از قسمت های HTML رو کد کرده تو سایتش برای اینکه کسی نتونه پیدا کنه ! شما که ای جکس اختصاصی برای سایتتون نوشتید میتونید از این استفاده کنید تا کسی دور نزنه ! { http://www.ioncube.com/html_encoder.php } یه راه حل بدید دوستان !

jigartalaa

Member
من یه راه حل دارم ! البته باید رو اینکدینگش کار شه حسابی !
بیایم گوشه ای از سایت رو مرتبط به سایت اصلی خودمون بکنیم ! مثلاً به جای localhost آدرس سایت خودمون و بدیم و اطلاعات دیتا بیس از اونجا بیاد با Query گرفتن بیاد بررسی کنه آیا هست یا نه ! در صورت تایید گرفتن از دیتا بیس ما که سایت وجود داره بیاد سایت مذبور رو نمایش بده ! که البته بارگزاری دوبار میشه ! اما گمون کنم بهترین راه هست !

همین بازمتن بودن خیلیا رو تنبل بار آورده و خیلیا رو هم بدبخت کرده !

من شنیدم iran-php بعضی از فایل های اصلی رو تویه هاست خودش گذاشته و از طریق سورس اصلی اونا رو دریافت میکنه.طوری که من شنیدم از cURL استفاده میکنه ولی کله سیتسم رو گشتم چنین کلمه ای ندیدم:shock:
چون اگه cURL هم استفاده کنه میشه همون جریان <textarea>:)
پس به نظره شما چیکار کرده:-?

Allahparast

Member
ممنونیم از اعتماد به نفسی که بهمون دادی اللهیار جان:sad:
امروز که کلاس vb رفتم برای کنکور استادمون از روال ها و مشخصه ها(کلاس) صحبت می کرد که فایل dll میساختی و دیگه هم نمیشد بازش کردو تو برنامه لود می کردی مثل office ما هم یه همچین چیزی می خوایم یا از اکتیوایکس که کامپانت برای ویژوال میساخیتم و دسترسی هم به کد نداشتیم !
اگه بشه به حرف آقا ساسان یه همچین قفل سخت افزار نوشت خیلی خوبه مثلا نصبت به یه چیز سیستم یه کد قفل بده :shock:
این در حد الگوریتم بود !

be099

Member
من با این قفل سخت افزاری شما مشکل دارم لطفا منو روشن کنید , یعنی مشتری ما اگه از یه شرکتی هاست خرید باید بره قفلو به سرور وصل کنه؟

دوستان میگم این جزیان ثبت سیستم با نا تجاری چیه ؟ شنیدم دارن کم کم به کپی رایت اهمیت میدن
شرایطش رو خوندم منصرف شدم برا ثبت سیستمی که دارم مینویسم یه قسمتش اگه درست بگم این بود که باید دو ماه صبر کنی:d

jigartalaa

Member
من منظورم فایل نبود میهن تولز جان ! منظورم بررسی وجود سایت از روی دیتا بیس بصورت مستقیم بود !

الله پرست بشه که توپ میشه اما آخه چجوری ! یعنی امکان داره ؟ ما صدها دیتا سنتر داریم ! یعنی باید بین تمام دیتا سنتر ها بیایم اینکار رو انجام بدیم !؟

be099 عزیز فکر کنم این قفل سخت افزاری از مشخصه هایی بر روی هاستینگ مثل تنظیمات DNS یا ip host نشعت میگیره ! که وارد فیلد برنامه هنگام نصب میکنه ! مثل قفل نرم افزاری بر روی سیستم عامل کامپیوتر که از registery یا hdd یا ... کنترل میشه !

یعنی همچین چیزی ممکن هست ؟ اگه اینکار و کنی ساسان اسمت مثل بمب تمام جهان میترکه فکر نکنم کسی همچین کاری کرده باشه !

آره ثبت تجاری شده و میخوان اهمیت بدن اما تا جا بیفته خیلی طول میکشه ! در ضمن یه سری مزایا داره و یه سری معایب از معایبش میشه به همین مدت طولانی صبور بودن اشاره کرد !

حالا کو تا جا بیفته تو ایران ! واس همین موزیک و فیلم چند سال دارن تبلیغ میکنن هنوز جا نیفتاده حالا اینجا که نت و دنیای مجازی و برنامه نویسی و خیلیا سر رشته ندارن که چیه !

آخرین ویرایش:

D.A.V.O.O.D

Member
سلام
بچه ها من یه روش دیگه دارم ، اما دوباره راه باز کزدنش زود تر از راه قفل کردنش به ذهنم رسید :(
میشه دیتابیس رو ندیم به کاربر ، یعنی توی cpanel توی تنظیمات سرور واسه phpmyadmin آی پی هاست مشتری را بدیم و دیتابیس رو روی سایت خودمون بگذاریم .

البته خوب به راحتی ، اگه طرف سرش بشه ، می تونه با کدهای php یه بک اپ از دیتابیس بگیره و بیاره روی سرور خودش .

جدا وقتی فکر می کنی عملا هیچ روشی به ذهن آدم نمی رسه ، چون دیکدش خیلی راحت تر از کد کردنش می شه ، ما برنامه نویسا باید به همه ایرانی ها کپی رایت را یاد بدیم ( که من بعید می دونم کسی بخواد که یاد بگیره ؛ همه بلد هستند ، اما کیه که بهش عمل کنه ! )

در کل روش ساسانم ، فکر نمی کنم به درد بخوره ( منظورم همون فایل کد شده بود که داد ) چون کسی که بخواد دیکد کنه ، انقدر واسش ارزش داره یا حوصله اش را داره که اون را بفهمه و دیکدش کنه ...

ویرایش : شاید واسه لایسنس گذاری بهتر باشه که خودمون یه سرور داشته باشیم و روی سرورمون یه اکستنشن بنویسیم و نصب کنیم تا کاری که می خواهیم را برامون انجام بده ( یه چیز تو مایه های zend optimizer ) ، و مشتری هامونم اجبارا بیاریم روی هاست خودمون .

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Allahparast

Member
دوستان اینو هم یه نگاه بندازید بد نیست فایل bin. همین مثال vb فکر کنم به دردم خورد یه جا :D
از دوستان کسی سیستم a2cms رو دی کد کرده ببینه لایسنسش چطوریه ؟!
PHP:
<?
function has_zend_optimizer() 
{ 
    ob_start(); 
    phpinfo(); 
    $info = ob_get_contents(); 
    ob_end_clean(); 

if(strpos($info, 'Zend Optimizer'))
        return 'YES';
    else
        return 'NO';
}

function has_zlib() {
if (extension_loaded('zlib'))
        return 'YES';
    else
        return 'NO';
}

if ($_GET['check']) {

$pce0ea637d60f772b60638980ab92e6161e=__FILE__;
$phpCipher='phpCipher Free Account, for personal use only. Distribution is not allowed.

UQEa67GoKRrXvsNqEt=5TSpOqPBo+Vy+lTLLVhBWZTDnoEZOqkoPcaVnL9zV0fACv27b46nVU
r2RLuhUIHIJ58XznR/vwoheJucIBjziO+AwE+OdssE9EsTMA7taaQTJat8L718T^I+cr3qf42
AfI2f0el+YdYjaRbTSULvUS=R+X9pAdW8GMcbETHtF=TxbhS+HNXjH=Ga6vBj+O47aauK7Mze
MtrytN5pkJL+kjN7QudhbR0avtvBViAtOAE11sL1WOEw+JEOa7+9AAsQsSWshf';
//PHPCIPHER NO ENCRYPT
if (file_exists('phpcipher.bin')) include('phpcipher.bin');
elseif (file_exists('../phpcipher.bin')) include('../phpcipher.bin'); 
elseif (file_exists('../../phpcipher.bin')) include('../../phpcipher.bin'); 
elseif (file_exists('../../../phpcipher.bin')) include('../../../phpcipher.bin'); 
elseif (file_exists('../../../../phpcipher.bin')) include('../../../../phpcipher.bin'); 
else print 'A required file <b>phpcipher.bin</b> was not found.';

}

?>

پیوست ها

• licens.zip
    16.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا