jigartalaa
Member
سلام ساسان جان منم تو پست { http://www.forum.majidonline.com/showpost.php?p=823056&postcount=93 } همینو گفتم . غیر اینکه کد هم میکنیم ! سایت ها و سرور بر روی دست خودمونن !
من نگفتم obfuscate مشکلی داره!امیر جان مگر این obfuscate چشه ؟ شما میتونی سورسی که obfuscate شده رو ازش چیزی بفهمی ؟ یا کلا کسی هست که بتونه ؟
قبول دارم حرفتو امیر جان . انشاالله موفق باشی . سعی میکنم بنویسم . اگر به نتیجه خوبی رسیدم توی انجمن مطرح میکنم که همه به یک جایی برسونیم .من نگفتم obfuscate مشکلی داره!
من برای گذاشتن لایسنس گفتم!
الان فرض کن این کد شما بیفته دست یکی . خب اگه روش کد یا لایسنسی تعریف نشده باشه راحت بدون دیکد کردن اجرا میشه.
شما یه کدی بنویس که فقط با یه لایسنس خاص کار کنه بعد بده بچه ها تست کنن ببینن که میشه کرکش کرد یا نه!
$_SERVER['HTTP_HOST']
$_SERVER["SERVER_NAME"]
$_SERVER["SERVER_ADDR"]
if($_SERVER["SERVER_ADDR"] != $032400234503420530450234050435034205034205304503450324050)exit;
ای کلک میخوای با اون تابع از این کارا بکنی؟!!دوستان میشه یک تابع جدید ساخت که کاری مشابه eval انجام بده ؟بدون استفاده از خود eval !
<?php
if(!extension_loaded('ionCube Loader')){$__oc=strtolower(substr(php_uname(),0,3));$__ln='/ioncube/ioncube_loader_'.$__oc.'_'.substr(phpversion(),0,3).(($__oc=='win')?'.dll':'.so');$__oid=$__id=realpath(ini_get('extension_dir'));$__here=dirname(__FILE__);if(strlen($__id)>1&&$__id[1]==':'){$__id=str_replace('\\','/',substr($__id,2));$__here=str_replace('\\','/',substr($__here,2));}$__rd=str_repeat('/..',substr_count($__id,'/')).$__here.'/';$__i=strlen($__rd);while($__i--){if($__rd[$__i]=='/'){$__lp=substr($__rd,0,$__i).$__ln;if(file_exists($__oid.$__lp)){$__ln=$__lp;break;}}}@dl($__ln);}else{die('The file '.__FILE__." is corrupted.\n");}if(function_exists('_il_exec')){return _il_exec();}echo('Site error: the file <b>'.__FILE__.'</b> requires the ionCube PHP Loader '.basename($__ln).' to be installed by the site administrator.');exit(199);
?>
4+oV5EqC51TiwUnOVRM1D81ur+6oFtCDEiPb1RIiBQrV6K52RkfLI8cTTFpHnEVwIpQvhqaSEA7i
ywE+v6hy1l3ty+X3wrKiyUWIEgd2eF+lwNTwx8eIPr4+X1hhE/ZHKoCNnDTvFmzL1VfMz/1nUQo+
MVZGcLcF/gM4oHrR/621aHLL6AIPKpCYz2XCGZDKTpfkGM0xJ0s8RoTCraRvmiGVUiY1R+XLrvjO
4IGC4R8Megz+XNjoQoqzEbBQmwftDsskl0tDOOoU9mfZlVStlI8KS3XP6JGPbsD6G0paeCwDcZHh
IL8AgzhoQXs0Fro3ETbjPJN/HJkDZ87hdLNzZe8+RPG37k2WkYJs9Vb5TdJ/cLHZM5b16S76zgg6
u2mHGfavOGra/jg/C5h9GCU2+V6pRokjBG==
و>>> To decompile/decode PHP files encoded by ionCube, SourceGuardian, phpcipher, codelock, or SourceCop, send email to [email protected] (price)
◇ Can decode binary files encoded by Zend Encoder/SafeGuard into PHP plain text (source code).
◇ The decoded file can 100% perform the same functions of the original file.
◇ Support of decompile for time-expired files.
◇ Support of decompile for files lost licenses.
◇ Support of decompile for files with expired licenses.
◇ Support of decompile for files with licenses for certain IP's or Domains.
◇ Support of decompile for large files (size >500K)
◇ Support of decompile for files optimized by SafeGuard 3.6
◇ Support of decompile for files encoded by ionCube (price)
◇ Support of decompile for files encoded by ionCube 6.5 New! (price)
◇ Support of decompile for files encoded by SourceGuardian (price)
◇ Support of decompile for files encoded by phpcipher New! (price)
◇ Support of decompile for files encoded by codelock New! (price)
◇ Support of decompile for files encoded by SourceCop New! (price)
◇ Provides online PHP decompile/decode service
نه !سلام دوستان
بنده يه مدتي روي لايسنس پروژه هاي php فكر كردم كه چطور ميشه به صورت بسيار ساده كاري كرد كه پروژه دزديده نشود.
فرض كنيد ما يك برنامه ساده داريم و مي خواهيم لايسنس دارش كنيم.اين برنامه ي ما يك سري تابع يا كلاس يا يك چيز مهمي داره كه بدون اون نمي تونه كار كنه.ما از اين نقطه ضعف استفاده مي كنيم و در ابتداي برنامه با اتصال به سايت خودمون در يك شرط چك مي كنيم كه اگر لايسنسي براي اين برنامه روي اين دامنه ثبت شده است،برنامه بتواند آن فايل مهم رو (از سايت ما) require كند.اينطوري كنترل كامل برنامه در دستان ما خواهد بود.به نظر شما اين كار عمليه؟يكي از مشكلات اينه كه توابع require يا include نمي تونند از دامنه ديگر attach كنند و حتما بايد allow_url_include و allow_url_fopen در php.ini فعال باشند.
http://www.php.net/manual/en/filesystem.configuration.php#ini.allow-url-fopen
نظر شما چيه؟
ممنون ولی کرکش ویروسی بود و آنتی ویروس مبارکم گرفتش
ممنون ولی کرکش ویروسی بود و آنتی ویروس مبارکم گرفتش. در هر صورت ممنون
سلام ! چند وقته یک سری دیکدر اومده با نام ioncube decoder درسته فایل ها رو دیکد میکنه ! اما فایل هایی که ا توابع عام استفاده کردن ! یعنی هر فایلی رو نمیتونه دیکد کنه ! ! بهترین راه ioncube هست ! یکی از کارای دیگه که میتونید با ioncube کنید گذاشتن لیسانس برای سیستمتون هست به چند صورت مختلف !
الآن نالر های ایرانی برای دیکد ioncube صفحه ای 8000 تومان میگیرن و نالرهای خارجی هم صفحه ای 5 دلار ! برای همین هیچکدوم فعلاً دیکدرش و بیرون نمیدن ! حداقل اینه که هر کسی نمیتونه کدهای شما رو مشاهده کنه ! موفق باشید !