ضبظ صدا توسط کاربر

mdchicho

Member
سلام خدمت دوستان گرامی من میخوام یک پروژه بسازم که بشه صدای کاربر رو ضبط کرد آیا با دایرکتورمیشه این کار رو انجام داد ؟
اگر میشه لطفا راهنمایی کنید

efatima

New Member
سلام.من فاطیما هستم.هر چی تو نت گشتم مبحث یا مقاله حسابی تو دایزکتور ندیدم.من کتاب دایرکتور موسسه فرهنگی دیباگران نوشته شهلا واحد رو دارم.اما کافی نیست.من مرجع فارسی نمونه پروژه دردایرکتور میخوام و مقالهای که روال یادگیری رو تسریع کنه.ممنون که کمکم کنید.

efatima

New Member
مقاله یا سایت مناسب در مورد directormx

سلام.من فاطیما هستم.هر چی تو نت گشتم مبحث یا مقاله حسابی تو دایرکتور ندیدم.من کتاب دایرکتور موسسه فرهنگی دیباگران نوشته شهلا واحد رو دارم.اما کافی نیست.من مرجع فارسی نمونه پروژه دردایرکتور میخوام و مقالهای که روال یادگیری رو تسریع کنه.ممنون که کمکم کنید.

ضبط صدا در دایرکتور

به کمک Activex ها می توان صدا را در دایرکتور ضبط کرد ، اگر اشتباه نکنم اکتیوکسی بنام Multimedia Player وجود داره که امکان اینکار رو فراهم می کنه . من قبلا اینکار رو کردم ولی فایلش خراب شده .امیدوارم موفق بشی . کوچک شما علیرضا

mdchicho

Member
به کمک Activex ها می توان صدا را در دایرکتور ضبط کرد ، اگر اشتباه نکنم اکتیوکسی بنام Multimedia Player وجود داره که امکان اینکار رو فراهم می کنه . من قبلا اینکار رو کردم ولی فایلش خراب شده .امیدوارم موفق بشی . کوچک شما علیرضا
چیزی که شما میگی رو پیدا نکردم اگر راهی هست یا کار دیگه ای میشه بکنی راهنمایی کنید مساله برام حیاتی شده .

سلام دوست عزیز
امیدوارم جواب سوالات رو دیر نداده باشم
Audiores xtra
من خودم چند سال پیش ازش تو یه پروژه ازش استفاده کردم با اینکه رجیستر نبود اما هیچ پیغامی بهم نداد کاملا کار کرد خیلی هم بهم حال داد
اگه نتونستنی پیداش کنی بگو توی هارد قدیمم بگردم فکر کنم هنوز باشه.
موفق باشی.
یه دعای کوچیک هم واسم بکن
با سپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا